12 legjobb YouTuber videoszerkesztő alkalmazás 2020-ban (PC és Android)

Az ApkVenue következő YouTuber videószerkesztő alkalmazását kezdőknek nagyon könnyen lehet használni, és természetesen ingyenes. Nézd meg a teljes listát, menjünk! (Frissítve 2020)

Nemrég arról álmodik, hogy emberré váljon YouTuber álnév tartalom létrehozója ban ben felület A YouTube-ot a fiatalabb generáció szereti.

A kreativitás kibontakoztatása mellett jövedelemkasszát is generálhat a YouTube-on, amennyiben ismeri a helyes utat, banda.

Nem kell azonnal sok tőkét költenie, egyszerű eszközökkel megteheti, hogy kezdő YouTuber legyen!

Elég a kamerával okostelefon potluck, elszántság és minden bizonnyal YouTuber videoszerkesztő alkalmazás A legjobb Jaka alábbi ajánlása, banda!

Ajánlott YouTuber videoszerkesztő alkalmazások Androidon és laptopokon (Frissítés 2020)

Videoszerkesztő alkalmazás a YouTube-hoz lent mindkettőt használhatja felület PC-k és laptopok, androidos telefonok, amelyek jelenleg képesek ellátni ezt a munkát.

Különösen azok számára, akik szeretnek utazási videókat vagy videóblog, szinte bármilyen alkalmazás szerkesztő Az alábbi videó minden olyan kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket maximalizálhat, tudod.

Melyek az alkalmazás ajánlásai? Gyerünk, csak nézd meg az alábbi teljes beszámolót, banda.

YouTuber videoszerkesztő alkalmazás Androidon

Ha nem akarja, hogy gondja legyen a rögzített videó mobiltelefonról PC-re történő áthelyezésével, megtalálhatja a YouTube-videók szerkesztésének módját az Android videoszerkesztő alkalmazásával.

Íme az ApkVenue legjobb ajánlásai:

1. KineMaster

Fotóforrás: play.google.com (KineMaster, a legjobb Android YouTube videoszerkesztő alkalmazás, több mint 100 millió letöltéssel.)

Először az ApkVenue megvitatja a YouTuber videoszerkesztő alkalmazásra vonatkozó ajánlásokat az Androidon KineMaster itt.

A KineMaster használata közben az ApkVenue úgy érzi, hogy ez az alkalmazás olyan, mintha változtatna szoftver PC videókat szerkeszthet praktikusan a HP alkalmazás stílusában, bandában.

Itt egy űrlappal rendelkező felülettel készül az idővonal többet hallani réteg ami leegyszerűsíti a folyamatot szerkesztés.

Sajnos a KineMaster elment vízjel miközben végzi a folyamatot renderelés. Hogy megszabaduljon tőle, meg kell vásárolnia a prémium verziót!

RészletKineMaster: A legjobb videószerkesztő és filmkészítő
FejlesztőKineMaster Corporation
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret76 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le a KineMastert itt:

KineMaster Corporation Video & Audio Apps LETÖLTÉS

2. PowerDirector

Fotóforrás: play.google.com

A KineMasteren kívül egy alkalmazás PowerDirector ez az egyik legjobb videoszerkesztő alkalmazás videóblog az Androidon a kényelem és a funkciók miatt.

Amellett, hogy videókat szerkeszthetek a tájkép a YouTube-on portré formátumban is szerkesztheti a videókat, például az Instagram Stories vagy az IGTV számára.

A PowerDirector is sokat kínál sablon amelyet közvetlenül és ingyen használhat. Ez az alkalmazás is rendelkezik vízjel melyektől a prémium verzión keresztül szabadulhat meg.

RészletPowerDirector - Videoszerkesztő és Videokészítő
FejlesztőCyberLink.com
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret59 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a PowerDirector programot innen:

Cyberlink Video & Audio Apps LETÖLTÉS

3. FilmoraGo (YouTube videók szerkesztése közvetlenül mobilon)

Fotóforrás: play.google.com

A YouTubers következő videószerkesztő alkalmazása ott van FilmoraGo amely nemcsak ingyenesen érhető el Androidon, hanem PC-s verzió is elérhető, gang.

Egyszerűen rögzít videót az Android mobiltelefon kamerájával és import az alkalmazásba.

A FilmoraGo olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek miatt nem kell bajlódnia a kézi szerkesztéssel. Csak válassza ki a beilleszteni kívánt videoklipet, majd a FilmoraGo egyesíti az Ön számára.

Itt választhat szűrőket és témákat is sablon amelyet biztosítottak. Önnek kezdő YouTube-felhasználóknak és kezdje okostelefonJaka a FilmoraGo-t ajánlja.

RészletFilmoraGo - Ingyenes videószerkesztő
FejlesztőWondershare Software (H.K.) Co., Ltd.
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret35 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

A FilmoraGo letöltése itt:

Wondershare Video & Audio Apps LETÖLTÉS szoftver

4. Adobe Premiere Clip

Fotóforrás: play.google.com

A Filmorának nemcsak Android-verziója van, hanem az Adobe Premiere is Mobil amelynek egyszerű funkciója van Adobe Premiere klip.

Ahogy a neve is mutatja, az Adobe Premiere Clip egyesíti a mobiltelefon kamerájával rögzített videoklipjeit, és automatikusan szerkeszti azokat az alkalmazásban.

Ez az Android YouTube videoszerkesztő alkalmazás lehetőséget nyújt arra is, hogy manuálisan szerkesszen a különféle eszközökkel, effektekkel és zenével.

RészletAdobe Premiere klip
FejlesztőVályogtégla
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret59 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.5/5 (A Google Play)

Töltse le az Adobe Premiere Clip-et itt:

Adobe Systems Inc Videó és audio alkalmazások LETÖLTÉS

5. Quik

Fotóforrás: play.google.com

Közben azok számára, akik használják akció bütyök GoPro, van egy videószerkesztő alkalmazás videóblog nevű Androidon Quik közvetlenül a fejlesztő biztosítja, itt.

A Quik lehetővé teszi a csatlakozást okostelefon és akció bütyök, ahol legfeljebb 50 fényképet és videót adhat hozzá, amelyek automatikusan szerkesztésre kerülnek.

Nem csak tepost a közösségi médiához videókat is készíthet a Quik révén publikálni a YouTube-on, hogy ossza meg kalandélményeit, banda.

RészletQuik - GoPro Video Editor
FejlesztőProfivá
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret99 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

A Quik letöltése itt:

Töltse le a GoPro Inc. videó- ​​és hangalkalmazásokat

6. Magisto

Fotóforrás: play.google.com

Közben azok számára, akiknek nincs sok idejük videók szerkesztésére, egy alkalmazás hívott Magisto alkalmas arra, hogy először kipróbálja.

A Magisto rendelkezik egy Smart Video Editor nevű funkcióval, ahol egyszerűen kiválaszthatja a videó stílusát, kiválaszthatja a szerkeszteni kívánt fényképeket és videókat, és kiválaszthatja az automatikusan szerkeszteni kívánt háttérzenét.

Hogy-hogy? A probléma az, hogy a videoszerkesztő alkalmazás a YouTube-on Androidra kifinomult AI-t használ a videó elemzéséhez és a legérdekesebb rész kiválasztásához, amelyet aztán szerkesztenek.

RészletMagisto - Videoszerkesztő és Prezentációkészítő
FejlesztőMagisto by Vimeo
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret68 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Töltse le a Magistót innen:

Magisto Video & Audio Apps LETÖLTÉS

PC és laptop YouTuber videoszerkesztő alkalmazás

Bár praktikus, az Android alkalmazásban elérhető szolgáltatások biztosan nem annyira teljesek, mint a YouTube laptop és PC verzióinak videószerkesztő alkalmazásai.

Íme az ApkVenue legjobb ajánlásai:

1. Az Adobe Premiere Pro (a legjobb videószerkesztő alkalmazás a YouTube-felhasználók számára)

Fotóforrás: adobe.com

Név Adobe Premiere Pro talán már ismerős és ismerős a füled számára, igaz? A Premiere Pro szakemberek számára készült, a benne elérhető különféle funkciókkal.

A kezdő YouTube-felhasználók számára talán először zavarodik meg, hogy hányan eszközök elérhető benne.

De eredetileg az Adobe Premiere Pro komplett funkciókkal és kiegészítésekkel rendelkezik bővítmények például átmeneti effektusok, szűrők, osztályozás, és mások.

Tehát a YouTuber videoszerkesztő alkalmazás ezen a laptopon való használatához az ApkVenue azt javasolja, hogy gyakran tanuljanak olyan oktatóanyagok segítségével, amelyek széles körben elterjedtek a YouTube-on, bandában.

Minimális specifikációkAdobe Premiere Pro CS2
OSWindows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10 (64 bites)
ProcesszorIntel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 @ 1.4GHz
memória2 GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás10 GB

Töltse le az Adobe Premiere Pro CS2 programot innen:

Adobe Systems Inc Videó és audio alkalmazások LETÖLTÉS

2. HitFilm Express

Fotóforrás: fxhome.com (Ez a YouTube videoszerkesztő alkalmazás PC-n rendelkezik egy kisebb After Effects funkcióval a filmeffektusok létrehozásához.)

HitFilm Express több mint 180 érdekes speciális effektust kínál. Sőt, a YouTuber PC videoszerkesztő alkalmazás, amelyet ingyen letölthet.

A HitFilm Express szolgáltatásai között megtalálhatók audio és video szűrők, komponáló eszközök, rétegek, maszkolás, és támogatja a 3D videót.

Azok számára kezdőknek, akik még mindig nem értik a használatát, a HitFilm egy video oktatóanyagot is kínál, amely útmutatóként szolgálhat a működtetése során.

Minimális specifikációkHitFilm Express
OSWindows 8 / 8.1 / 10 (64 bites)
Processzor4. generációs Intel Core processzor vagy azzal egyenértékű AMD
memória8 GB
Grafika2 GB VRAM, NVIDIA GeForce 600 sorozat vagy AMD Radeon R5 240 vagy Intel HD Graphics 5000
DirectXDirectX 9.0
Tárolás5 GB

Töltse le a HitFilm Express szolgáltatást itt:

HitFilm Video & Audio Apps LETÖLTÉS

3. DaVinci Resolve (ingyenes YouTuber videoszerkesztő alkalmazás laptopokon)

Fotó forrása: blackmagicdesign.com

A növekedés 2020-ban DaVinci Resolve legyen videoszerkesztő alkalmazás videóblog egy ingyenes laptopon, amelynek jellemzői hasonlóak az Adobe Premiere Pro-hoz és a Final Cut Pro-hoz.

A DaVinci Resolve számos olyan szolgáltatással van felszerelve, amelyek alkalmasak az ügyfelek számára szerkesztő szakemberek kezdőknek, akik még csak most indítják a YouTube-ot, de nincs nagyobb költségvetésük az alkalmazás-előfizetésekre.

A DaVinci Resolve funkciói onnan indulnak mozgásgrafika, többkamerás szerkesztés, színkorrekció, és hangkeverés ami nagyon hasznos a videoszerkesztés folyamatában.

Ha kíváncsi az általa kínált funkciókra, egyszerűen töltse le a YouTuber videoszerkesztő alkalmazást egy ingyenes laptopra az alábbi linken keresztül.

Minimális specifikációkDaVinci Resolve
OSWindows 8 / 8.1 / 10 (64 bites)
ProcesszorIntel Core i5 / i7 négymagos processzor vagy azzal egyenértékű AMD
memória16 GB
Grafika4 GB-os VRAM, NVIDIA vagy AMD Radeon grafikus kártya
DirectXDirectX 11.0
Tárolás10 GB

Töltse le a DaVinci Resolve oldalt itt:

Apps Videók és hangok Black Magic Design LETÖLTÉS

4. iMovie (Alkalmazás a YouTube videók szerkesztésére MacBookon)

Fotóforrás: itunes.com

Akkor mi a helyzet azokkal, akik Mac-et vagy MacBook-ot használnak? Nem kell aggódnia, az úgynevezett YouTube-videók szerkesztésére támaszkodhat egy alkalmazás iMovie.

Az iMovie hasonló a Windows Movie Makerhez, ahol azonnal elérhető, ha MacOS operációs rendszert, más néven MacBook vagy iMac laptopot használ.

Az iMovie szabványos funkciókkal rendelkezik, hogy fényképeit és videoklipjeit professzionális filmekké alakítsa. A felajánlott felület szintén meglehetősen egyszerű, így a kezdők számára is könnyű használni.

Minimális specifikációkAdobe Premiere Pro CS2
OSMacOS X El Capitan vagy újabb
ProcesszorIntel Core processzor @ 1,9 GHz vagy gyorsabb
memória4GB
Grafika2 GB VRAM, OpenCL-képes grafikus kártyával
Tárolás5 GB

Az iMovie letöltése innen:

iMovie for MacOS az iTunes segítségével

5. Movavi Video Editor

A következő YouTube videoszerkesztő alkalmazás: Movavi Video Editor amely már közvetlenül be van építve a YouTube-ba. Ez sokkal praktikusabbá teszi a videók feltöltését.

Ezenkívül a Movavi által kínált szolgáltatások is eléggé teljesek, tudod. Ilyenek például a zöld képernyők, matricák, hang- és szöveghatások, valamint animációk.

Ha élőben szeretné közvetíteni a játékot a képernyő rögzítésével, frissíthet a Movavi suite verziójára, amely természetesen fizetett, de kiváló tulajdonságokkal rendelkezik.

Minimális specifikációkAdobe Premiere Pro CS2
OSMicrosoft Windows 2000 / XP / Vista / 7/8
ProcesszorIntel vagy AMD vagy kompatibilis processzorok, 1GHz
memória256 MB RAM Windows 2000 és XP, 512 MB Vista, 1 GB Windows 7 és Windows 8 számára
GrafikaA grafikus kijelző minimális felbontása 1024x768, 32 bites színes
Tárolás250 MB

>>> Töltse le a Movavi Video Editor alkalmazást itt <<<

6. Wondershare Filmora9

Korábban az ApkVenue a YouTuber FilmoraGo videoszerkesztő alkalmazást ajánlotta Androidra. Kiderült, hogy ennek az alkalmazásnak asztali verziója van, tudod.

Igen, egy hívott alkalmazás 9. Wondershare Filmora egy ingyenes szoftver, amelyet ingyen használhat. Jellemzői teljesnek tekinthetők, tudod, az ingyenes PC YouTuber videoszerkesztő alkalmazás méretéhez képest.

A kezdők számára nem kell aggódnia a zavartság miatt, mert a Filmora9 Easy Mode opcióval rendelkezik, amely egyszerűbbé és könnyebben érthetővé teszi a szerkesztőeszközöket.

Minimális specifikációk9. Wondershare Filmora
OSWindows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 (64 bites operációs rendszer).
ProcesszorIntel i3 vagy jobb többmagos processzor, 2GHz vagy magasabb
memória4 GB RAM
GrafikaIntel HD Graphics 5000 vagy újabb; NVIDIA GeForce GTX 700 vagy újabb; AMD Radeon R5 vagy újabb.
memória2 GB vRAM
Tárolás10 GB

>>> Töltse le a Wondershare Filmora9 alkalmazást itt <<<

Nos, ez egy pillantás a YouTuber videoszerkesztő alkalmazásokra vonatkozó ajánlásokra, amelyek alkalmasak a kezdők számára mind Android telefonok, PC-k és laptopok használatára.

Van egy letöltési link is a YouTube videószerkesztő alkalmazásához, amelyet megpróbálhat letölteni és telepíteni.

Épít egy csatorna Top YouTuberré válni természetesen nem könnyű. Biztosan sok erőfeszítést és következetességet igényel. Sok szerencsét, és tartsa meg a szellemet, banda!

Olvassa el a cikkeket is videó szerkesztés vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.