7 hűvös alkalmazás 3D-s fotók készítéséhez androidon

3D fotók készítéséhez nem kell Photoshop mesternek lennie. A következő 3D-s képszerkesztő alkalmazásokkal Androidon könnyedén készíthet hűvös 3D-s fotókat.

Amióta először bemutatták, 3D technológia közvetlenül vonzza a fogyasztókat. Még a 3D-ben feldolgozott filmek is mindig sikeresek a piacon. Hasonlóképpen 3D-s fotók.

3D fotókat szeretne készíteni? A számítógépen lévő Photoshop segítségével ezt megteheti. A feltétel az, hogy meg kell értened a technikát, természetesen. De nem csak számítógépen, most egyszerűen létrehozhat 3D-s fotókat egy alkalmazás segítségével egy androidos okostelefonon.

  • Így készíthet kreatív 3D rajzfilmet Androidon
  • Tegye könnyebbé és ingyen a 3D-s fotókat az Android alkalmazásai segítségével
  • Hogyan készítsünk egy 3D profilfotót a WhatsApp-on

7 Android-alkalmazás 3D-fotók készítéséhez

3D fotók készítéséhez nem kell szakértőnek lennie Photoshop. A következő Android-alkalmazások közül néhány megkönnyíti a 3D-s fényképek készítését.

1. PicSay Pro

Csak 1 MB méretű, PicSay Pro fotószerkesztő alkalmazásként fókuszál, egyedi szűrők nélkül, ill társadalmi megosztás. Ezért könnyű és alkalmas minden okostelefonhoz.

A PicSay Pro egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy egy másik fényképet beágyazhat egy fénykép tetejére. Egy kis fényezéssel még a hétköznapi fényképeit is 3D-s fényképekké alakíthatja. Zavart hogyan? A 3D-s fényképek készítéséről a PicSay Pro alkalmazással a Hogyan készíthetünk 3D-s képeket Photoshop nélkül című cikkben olvashat.

Shinycore fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

2. PicsArt

Ugyanazon módszerrel, mint a 3D-s fényképek készítése a PicSay Pro alkalmazással, 3D-s fotókat készíthet azok felhasználásával PicsArt. Sőt, a PicsArt többrétegű funkciójával különféle 3D-s munkákat készíthet.

Nemcsak 3D fotók készítésére használható, a PicSay-n rengeteg szórakoztató képszerkesztő oktatóanyag található. Ráadásul több száz szűrő és képszerkesztő eszköz készen áll az ingyenes használatra. Akár fényképvázlatokat is készíthet a PicsArt-on!

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

3. Phogy 3D kamera

Ha a PicSay Pro és a PicsArt képszerkesztő alkalmazás 3D-s fényképek készítéséhez, Phogy 3D kamera egy kameraalkalmazás egyedi és érdekes 3D fotók készítéséhez. Mivel a Phogy nemcsak statikus 3D-s fotókat készít, hanem dinamikus 3D-s fotókat is, mint például az iPhone 6s.

A Phogy 3D fényképezőgéppel felveheti 360 fokos fotók egy tárgy. Később ez az alkalmazás feldolgozza, majd átalakítja egy 3D-s fényképpé, amely az okostelefon mozgása szerint mozog. Menő!

4. Fyuse - 3D fotók

Csakúgy, mint Phogy, Fyuse egy olyan kameraalkalmazás is, amely 360 fokos fényképeket készít, amelyeket 3D-fotókké dolgoznak fel. Különbséget jelent, hogy a Fyuse-nál van egy közösségi megosztás funkció, amely megkönnyíti a közösségépítést.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Phereo 3D

A technológia ihlette sztereofotó ami valójában nem új a fényképezés, az alkalmazások világában Phereo 3D 3D fényképeket készíthet sztereó színfeldolgozással és kombinációkkal. Az így kapott sztereó szín hasonló a 2000-es évek eleji filmhez vagy szappanoperához, ahol piros és kék szemüvegre volt szükségünk a 3D-effektus megtekintéséhez.

Az alkalmazás további előnye, hogy képes 3D-s fényképek előállítására, amelyeket VR-fejhallgatóval lehet megtekinteni. A fényképek különböző közösségi médiákon történő megosztásának egyszerűsége szintén a Phereo 3D egyik előnye.

6. Fotó lyukban

Fotó lyukban érdemesnek érzi, hogy az Android egyik legjobb 3D-s képszerkesztő alkalmazásának minősítsék. A szám sablon elérhető, így soha nem fog elfogyni a 3D-s képek megtervezéséhez szükséges ötletek.

A különféle effektusok mellett ez az alkalmazás több száz 3D-s kerettel is rendelkezik, más néven háromdimenziós keretekkel, amelyek sokkal hűvösebbé teszik 3D-s fotóit a közösségi médiába történő feltöltéshez.

7. 3D effektus

Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás minden bizonnyal olyan funkciókat kínál, amelyek segítségével a szokásos fényképeket 3D-fotókké szerkesztheti, különféle elérhető effektusokkal. A rendelkezésre álló különféle üzemmódok lehetővé teszik, hogy normál fényképeket készítsen, majd 3D-re szerkessze őket, vagy azonnal fényképezzen előre telepített 3D effektusokkal.

Alkalmazás 3D effektus beleértve az egyik legegyszerűbb könnyen használható álnevet. Ezenkívül a rendelkezésre álló szűrők azt is lehetővé teszik, hogy 3D-s fotói olyanok legyenek, mint egy profi fotós felvételei.

Tehát ki mondja, hogy a 3D-s képek elkészítéséhez isteni osztályú Photoshop-technikákra van szükség? Különleges technikák és drága eszközök nélkül iPhone 6S, a fenti 3D képszerkesztő alkalmazások segítségével hűvös 3D fényképeket is készíthet. Sok szerencsét!

Fotóforrás: Banner: MMP PICTURE