Ez a 11 androidos alkalmazás kötelező a diákok számára, van ilyen?

Ebben a cikkben az ApkVenue számos alkalmazást tartalmaz, amelyekkel a hallgatóknak rendelkezniük kell, hogy segítsenek az egyetemen vagy bárhol másutt folytatott tanulmányokban.

A diákoknak néha problémái vannak, például a számítógépről letöltendő feladatfájlok, nem világos információk a feladatokról, az időnként változó órarendek és még sok más tennivaló.

Ebben a cikkben az ApkVenue számos alkalmazást tartalmaz, amelyekkel a hallgatóknak rendelkezniük kell, hogy segítsenek az egyetemen vagy bárhol másutt folytatott tanulmányokban. Nézze meg a teljes értékelést, OK!

  • 10 legjobb Android-alkalmazás az aktív hallgatók számára!
  • 8 legjobb 5 millió alatti laptop főiskolai hallgatók számára
  • Különleges alkalmazás azoknak a hallgatóknak, akik lusták jegyzetelni

11 Android-alkalmazás, amelynek a hallgatóknak rendelkezniük kell

1. Közösségi média alkalmazások

Az első mindenképpen a közösségi média, mert ebben a modern korszakban az emberek ritkán használnak SMS-t vagy telefont, mert szerintük a közösségi média alkalmazások jövedelmezőbbek. Különösen most, amikor a WiFi szétszórt, és az adatcsomagok olcsók. Tehát a közösségi média alkalmazás nagyon hasznos kommunikációs eszközként a barátaival, oktatóival és családjával. Ez az alkalmazás lehet egy hely megosztása ami jó, ha nehezen tudjuk elvégezni a saját feladatainkat.

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

2. Google Drive

Hasznos fájlok megosztására az előadók és a hallgatók, a barátok és a barátok között, vagy az oktató által tárolt tananyagok letöltésére. A Google Drive olyan fontos fájlok tárolására is alkalmas lehet, mint tézisek, feladatfájlok és még sok más. Ha a Drive-ba menti, akkor megoszthatja ismerőseivel, ha nem találkozhat személyesen, vagy ha azt szeretné, hogy a fájl a jövőben jobban hozzáférhető legyen.

Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS

3. GMail

A GMail célja e-mailek küldése és fogadása olyan előadásokkal kapcsolatban, amelyeket néha lusta megnyitni közvetlenül egy laptopról vagy PC-ről, mert ez bonyolult, ezért a GMail megkönnyíti számunkra, hogy szabadon fogadhassunk híreket csak az internet és az okostelefon segítségével. Te mindig az leszel naprakész e-mailben, és feladatok elküldésének eszköze lehet az oktatók számára.

Google Közösségi és Üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

4. WPS Iroda

Alkalmazás WPS Iroda Ez hasznos .doc vagy Microsoft fájlok megnyitásához, amelyek néha csak PC-ről érhetők el. Ez az alkalmazás a megfelelő megoldás azok számára is, akik sietünk az elküldésre, kinyomtatásra vagy más sürgős helyzetekre szánt fájlok ellenőrzésére.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Kingsoft Office Software Corporation Limited LETÖLTÉS

5. Todoista

Alkalmazás Todoist hasznos emlékeztetni az elvégzendő tevékenységek ütemezésére. Az alkalmazás használata nagyon egyszerű és egyszerű azok számára, akik nem akarják bonyolítani. Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akiknek elfoglaltsága van, és szeretnék a lehető leghatékonyabban kezelni az idejüket, hogy a feladatok teljesüljenek, és egyéb fontos dolgok történjenek.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Doist LETÖLTÉS

6. Google Translate

A Google Fordító már rendelkezik szótár funkcióval offline és képes fotóval lefordítani a szavakat is. Ez a szolgáltatás nagyon hasznos lesz, ha gondjai vannak a lefordítandó szó megírásával. Tehát ez az alkalmazás ajánlott az Ön számára, hogy megkönnyítse az idegen nyelvek fordítását.

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

7. Matematikai ébresztőóra

Math ébresztőóra nagyon fontos azok számára, akik valóban nehezen tudnak felkelni. Annak ellenére, hogy riasztót használ, néha öntudatlanul kikapcsolja, és újra elalszik, annak ellenére, hogy van egy nagyon fontos ütemezés, mint pl. találkozó vagy vizsgák. Ez a riasztás megfelelő az Ön számára, mert a bekapcsoláskor a kikapcsoláshoz meg kell oldania egy matematikai feladatot, amely megköveteli, hogy felébredjen, és először gondolkodjon a kikapcsoláson.

Töltse le a Matematikai ébresztőórát

8. Photomath

Alkalmazás Photomath Ez akkor is nagyon hasznos, ha néha nincs ideje matematikai feladatok elvégzésére. De ne használja csalásra, így később nem. Tehát használja ezt az alkalmazást, hogy megtanulja és megszokja, hogy csak akkor használja, amikor nyomást gyakorol rád, például tanulás közben, és nem biztos abban, hogy a feladatra mi a válasz.

9. Periódusos rendszer

Alkalmazás Photo Math hasznos, ha van egy kémiai tanfolyama, amely szükséges a gyakran elfelejtett kémiai anyagok nevének memorizálásához. Tehát a megoldás az, hogy szükség esetén letöltheti és megtekintheti.

Töltse le a periódusos rendszert

10. Evernote

Ez a hallgatói alkalmazás nagyon hasznos számunkra a jegyzetek készítéséhez. Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy képes képeket beilleszteni, hogy könnyebben emlékezhessünk írásainkra és a jegyzetek fontosságára. Például adunk egy könyv képét az órai jegyzetekhez és más képeket más dolgokhoz, például történetekhez vagy más személyes kérdésekhez.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Evernote Corporation LETÖLTÉS

11. Bölcs pénz

Pénz bölcs alkalmas azok számára, akik úgy akarják kezelni a pénzügyeket, hogy a kiadásaik ne legyenek túlcsordultak és minimalizálhatók legyenek. Nagyon alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik önállóbbá válnak és pénzt akarnak megtakarítani, hogy vásárolni tudjanak a kívánt dolgokat. Önnek, aki szeretné, hogy a pénztárca egészsége megmaradjon, le kell töltenie ezt az alkalmazást.

Töltse le pénzzel bölcsen

Remélhetőleg a fenti alkalmazásokkal a tanulási tevékenységei jobbak és optimálisabbak lesznek, és nem tapasztal olyan eseményt, amely okozza Önt le- és elveszíti a szívét.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found