A hangerő gomb további 7 funkciója, amelyeket esetleg nem ismer

Az okostelefon hangerőszabályzó gombja nemcsak a hang növelését vagy csökkentését szolgálja. Íme 7 további funkció, amelyek az okostelefon hangerő gombján használhatók.

Minden okostelefonnak, legyen az Android vagy iOS, rendelkeznie kell egy hangerő-gombbal, amelyet a hang növelésére vagy csökkentésére használnak. Ezen kívül kiderül, hogy a hangerőgombokat más dolgokra is fel lehet használni.

Ebben a cikkben az okostelefonokon használható hangerő-szabályozó gombok különféle egyéb funkcióit tárgyalom.

Milyen egyéb funkciói vannak az okostelefon hangerő gombjának? Itt van a teljes áttekintés.

  • 7 Power Bank funkció, amelyet nem sokat tud
  • 8 bekapcsológomb funkció Android-on, amit nem tudhat
  • 5 egyéb repülési mód funkció, amelyet ismernie kell

Az okostelefon hangerőgombjainak egyéb funkciói

1. Nagyítás / kicsinyítés a fényképezőgépen

A kameraalkalmazás jelenleg támogatja a belső hangerő gomb használatát felhasználói felület-övé. A hangerő gomb funkcióját megváltoztathatja parancsikon a nagyításhoz vagy a kicsinyítéshez a kamera alkalmazás megnyitásakor.

2. Készítsen egy fényképet

A nagyítás / kicsinyítés mellett a hangerőgombot Redőnyé is alakíthatja. Így nem kell bajlódnia a képernyő megérintésével, amikor képeket vagy videókat szeretne készíteni.

3. Kapcsolja be az okostelefon képernyőjét

Az okostelefon képernyőjének bekapcsolása általában a bekapcsológomb vagy a funkciók segítségével történik koppintson duplán az ébresztéshez. Ha azonban az okostelefonon nincs funkció koppintson duplán az ébresztéshez és a bekapcsológomb meghibásodott, megváltoztathatja a hangerő gomb funkcióját bekapcsológombra.

Ennek módjáról itt olvashat: Hogyan kapcsolhatjuk be az Android mobil képernyőt a Hangerő gombbal

Apps Produktivitás Power Fix Team LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Oldja fel a képernyőzárat

A hangerő-szabályozó gombok másik funkciója a Képernyőzár megnyitása. Itt a zárolási képernyő egy hangerőgomb kombinációból készül, a kombinációt a lehető legbonyolultabbá teheti. Ha igen, megnyithatja a hangerő-billentyű kombinációt.

Ha többet szeretne tudni a hangerő gomb lezárási képernyőre váltásáról, akkor itt olvashat: Antimodern módok az okostelefon feloldásához hangerőgomb kombinációval

Apps Developer Tools mb-14 LETÖLTÉS

5. Alkalmazás parancsikon

Szeretne gyorsan megnyitni alkalmazásokat? A hangerőgombokat a QuickClick alkalmazás segítségével használhatja. Az alkalmazások gyors megnyitása mellett sok más dolog is használható, csak a hangerő gombbal.

Elolvashatja a hangerőgomb funkciójának alkalmazás-parancsikorrá változtatására vonatkozó útmutatót: A hangerőgombok alkalmazásparancsokká alakítása

Apps Photo & Imaging Blor LETÖLTÉS

6. Pillanatkép

A képernyőképek mentése a hangerő gombok segítségével történhet. Csak a hangerő csökkentő gombot + a bekapcsológombot kell megnyomnia, a képernyőkép automatikusan mentésre kerül.

7. Helyreállítási mód

A helyreállítási módba történő belépéshez az okostelefon bekapcsolásakor a hangerőgomb + a bekapcsológomb speciális kombinációját kell használnia. A helyreállítási módba való belépés mellett a hangerő gomb a menük kiválasztásához is hasznos.

Ezek azok a különböző hangerőgomb funkciók, amelyeket nem biztos, hogy ismer. Ha van más funkciója, akkor megteheti Ossza meg a megjegyzések rovatban!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Hangerő vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found