5 módszer az Androidon nem megjelenő WhatsApp értesítések kezelésére

WA értesítések nem jelennek meg a képernyőn? Ne aggódj! Először azonosítsa az okot, majd határozza meg a helyes utat. Gyere, lásd itt a magyarázatot!

Tapasztalta már, hogy a WA értesítési esemény nem jelenik meg? Nyugodtan, valójában ez a probléma könnyen megoldható, így nem kell eltávolítania az alkalmazást.

Annak ellenére, hogy néha problémás, a WhatsApp (WA) ma is egy csevegőalkalmazás a legtöbb felhasználóval. Csak internetes tőkével, bárkivel, bárhol üzeneteket cserélhet.

Szinte mindenki használja a WhatsApp-ot kommunikációs eszközként. A csevegés, a hang- és a videohívás funkciói képesek helyettesíteni az SMS-t és a rendszeres, hitelt igénylő telefonhívásokat.

Ezért, ha egy értesítést Felugrik A WA nem érhető el, ezért a felhasználókat ez zavarja. Nos, az okok és annak megoldása A WhatsApp értesítése nem jelenik meg az OPPO, a Xiaomi, a Samsung és más androidos telefonokon, amelyeket alább láthat.

1. A HP nincs csatlakoztatva az internethez

Az első ok, amiért a WA értesítések nem jelennek meg, triviálisnak tűnik, de gyakran előfordulnak, nevezetesen a mobiltelefon nincs csatlakoztatva az internethez. Annak érdekében, hogy teljes mértékben kihasználhassa a WhatsApp alkalmazást, mobiltelefonjának jó internetkapcsolattal kell rendelkeznie.

Ha nem csatlakozik stabil internethez, a WhatsApp-nak nehézségei vannak az üzenetek fogadásával és küldésével, valamint az értesítések megjelenítésével.

Az internetkapcsolat okostelefonján történő ellenőrzésének legegyszerűbb módja egy weboldal megnyitása egy böngészőalkalmazásban.

Ha a weboldal nem nyílik meg, az azt jelenti problémája van az internetkapcsolatával. Próbálja meg követni az internetkapcsolat javítását, vagy keresse meg a WiFi jeleket maga körül.

2. A HP értesítése ki van kapcsolva

A fentieken kívül először megpróbálhatja ellenőrizni a mobiltelefon értesítési beállításait. Lehetséges, hogy a WhatsApp értesítési funkció valóban ki vagy be van kapcsolvanéma.

Ezenkívül a mai androidos telefonokon is vannak funkciók Ne zavarjanak (DND) hogy ne érkezzen értesítés.

A DND funkció nagyon hasznos, ha játékokat játszik vagy videókat néz a mobiltelefonján, és nem akarja, hogy zavarják a beérkező értesítések.

Ezt a funkciót itt találja értesítési sáv amikor lehúzza az okostelefon képernyőjét. Talán véletlenül aktiválta a DND-t, hogy a WA-értesítések ne jöjjenek be. Ennek ellenőrzéséhez a következőket teheti.

  1. Elcsór lefelé az okostelefon főképernyőjén, amíg meg nem jelenik értesítési sáv.

  2. Győződjön meg róla tiltsa le a DND szolgáltatást tovább értesítési sáv. Ha a WA értesítés nem szól, akkor kapcsolja ki az üzemmódot is Csendes.

3. A WhatsApp nem fut a háttérben

Annak ellenére, hogy a mobiltelefonját nem játsszák, a mobiltelefonon lévő alkalmazások továbbra is működnek háttér vagy háttér.

De az alkalmazás folyamatosan működik háttér gyakran pazarlóvá teszi a HP akkumulátorait. Az akkumulátorkímélő funkció néha kikapcsolja ezeket az alkalmazásokat.

Valójában a WhatsApp egy olyan alkalmazás, amelynek futnia kell háttér. A WhatsApp-nak ugyanis jelre van szüksége az online üzenetek fogadásához és küldéséhez valós idő.

Lehet Mobiltelefonja kikapcsolja a WA hozzáférést az akkumulátor kímélése érdekében, így a WA értesítés nem jelenik meg. Nos, szabályozhatja, hogy mely alkalmazások futtathatók háttér a következő módon.

  1. Nyisd ki Beállítások, majd válasszon egy lehetőséget Alkalmazások kezelése az alkalmazás beállításainak módosításához.

  2. Keressen és válasszon ki egy alkalmazást WhatsApp az alkalmazáslistán.

  1. Kattintson Értesítések, majd aktiválja az opciót Értesítések megjelenítése hogy WA értesítéseket jelenítsen meg a mobiltelefonján.
  1. Térjen vissza a WhatsApp beállításai menübe, majd válassza a lehetőséget Egyéb engedélyek. Erősítse meg az opciókat Kezdje a háttérben ellenőrizve, hogy a WhatsApp továbbra is működik-e, annak ellenére, hogy a mobiltelefont nem használják.

4. WhatsApp mobilon csatlakozik a WhatsApp webhez

A WhatsApp egyik leggyakrabban használt előnye, hogy képes szinkronizálni egy PC-vel vagy laptopdal.

A WhatsApp Web funkció nagyon hasznos azok számára, akik PC-n vagy laptopon dolgoznak. Ennek oka, hogy nem kell tartania a mobiltelefonját a WhatsApp csevegések olvasásához vagy megválaszolásához.

A WhatsApp webszolgáltatás aktiválásakor a mobiltelefonon eredetileg megjelent értesítés az asztalra kerül. Ez lehet az oka annak, hogy a WA értesítések nem jelennek meg a mobiltelefonján.

Ennek kijavításához meg kell Kijelentkezés az összes számítógépről, amelyet a WhatsApp Web eléréséhez használ. Itt van a bemutató.

  1. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást a mobiltelefonon, majd válassza a lehetőséget Menü (szimbólum 3 függőleges pont alakú) a jobb felső sarokban. Ezután válasszon WhatsApp Web a beállítások megadásához.

  2. Megtekintheti, hogy melyik asztali számítógép érte el a WhatsApp webet. Ezután válasszon Jelentkezzen ki minden eszközről.

5. Megváltoztatott alkalmazásbeállítások

A WA értesítések csak a csatlakozási problémák miatt nem jelennek meg. Figyelembe kell vennie a WhatsApp beállításait a mobiltelefonján is.

Az összes felsorolt ​​alkalmazástelepítés az androidos telefonokon olyan beállítások vannak, amelyek hozzáférési kéréseket és az alkalmazással kapcsolatos speciális beállításokat tartalmaznak. Ha a beállítások nem egyeznek, az alkalmazás nem fog normálisan működni.

Ennek egyik módja az visszatér a beállításokhoz a beállításokhoz alapértelmezett vagy korán. Így kell tennie.

  1. Nyissa meg a menüt Beállítások telefonján, majd válasszon egy lehetőséget Alkalmazások kezelése a kívánt alkalmazáspreferencia-beállítások megadásához.

  2. Miután belépett az Alkalmazások kezelése oldalra, kattintson a gombra Menü amely 3 függőleges pont formájában van. Ezután válasszon Az alkalmazás beállításainak visszaállítása a beállítások visszaállításához az eredeti beállításokhoz.

Így kell kezelni, ha a WA-értesítések nem jelennek meg. Általában a problémát az internetkapcsolat és a mobiltelefon WhatsApp-beállításai jelentik. Csak néhány rövid lépéssel megoldhatja a probléma forrásának megfelelően.

De ha ez a probléma továbbra is fennáll, akkor próbáljon meg egy olyan csevegőalkalmazást használni, amely nem a WhatsApp, amely garantáltan nem kevésbé jó. Jellemzői is teljesek, így online módon teljesíti kommunikációs igényeit.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Sheila Aisya Firdausy.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found