mi az a vpn? ezért érdemes használni!

Mi az a VPN? Mi a VPN számunkra? Újra játszhatod a Zepetót? Nyugi, az ApkVenue elmagyarázza, mi a VPN, így újra játszhatod a Zepetót!

Tudja, mi a VPN? Vagy gyakran használta? Szeretné tudni, hogy mik a VPN előnyei? Milyen előnyei és hátrányai vannak a VPN-nek? Biztonságos a VPN használata?

A VPN-alkalmazások valóban meglehetősen népszerűek és széles körben használják a különféle funkcióik miatt, a blokkolt webhelyek megnyitásától az IP-kiegészítők elrejtéséig.

Ezért az ApkVenue ezúttal egy teljes áttekintést szeretne mi a VPN és hogyan működik, és miért kell használnunk!

Mi az a VPN?

A VPN a Virtuális magán hálózat. Ahogy a neve is mutatja, ez a szolgáltatás online adatvédelmet és névtelenséget biztosít szörfözés közben.

A VPN az Ön IP-címének maszkolásával priváttá teszi hálózatát, hogy az összes online tevékenysége ne legyen nyomon követhető.

Nem csak a VPN-szolgáltatások is titkosított kapcsolat biztonságának biztosítása hogy nyugodtan érezhesse magát.

Példa VPN-re a híresek közé tartozik az ExpressVPN, a Turbo VPN, a Hotspot Shield és még sokan mások. Később az ApkVenue ajánlásokat fog adni a legjobb VPN-alkalmazáshoz, amelyet használhat!

Hogyan működnek a VPN-ek?

Fotóforrás: Namecheap (VPN használata)

Talán kíváncsi vagy arra, hogyan tesznek a VPN-ek névtelenné a virtuális térben való szörfözéskor?

A magyarázat kissé bonyolult, de a lehető legegyszerűbben elmagyarázom. VPN alapvetően hozzon létre valamilyen adatalagutat a helyi hálózata és a más helyeken található hálózatok között.

Így lesz úgy néz ki, mintha valahol máshol lenne. Például, ha Egyesült Államok szerverét használja, akkor az adott országból származik.

Tehát ne csodálkozzon, ha egy VPN segítségével elérheti azokat a webhelyeket, amelyeket a kormány blokkol.

VPN használatával titkosítás az adatok összekeverésére küldött az interneten. Ez a titkosítás lehetővé teszi, hogy bármit is küldjünk, más felek nem olvashatják el.

Ezenkívül a VPN megakadályozza, hogy az internetszolgáltatók megismerjék az internethasználat történetét, mert megváltozik az IP-címünk.

Miért van szükség VPN-re? Milyen előnyei vannak a VPN-nek?

Fotóforrás: Freepik (a VPN előnyei)

Ön azok közé tartozik, akik szeretik kihasználni az ingyenes WiFi-szolgáltatásokat, miközben kávézókban lógnak, vagy az osztályban tanulnak?

Ha igen, ez azt jelenti, hogy azon emberek listáján szerepel, akiknek a legnagyobb szükségük van rá VPN használata, banda!

A nyilvános WiFI használatának legnagyobb kockázata az személyes adatoknak és más érzékeny adatoknak való kitettség.

Még akkor is, ha magán WiFi hálózatot használ jelszóval, a kockázat továbbra is fennáll. A VPN, amint az ApkVenue említette, megvédi online biztonságunkat és adatvédelmünket.

A VPN is megvéd minket a személyazonosság-lopásoktól. Magad is tudod, hogy online vásárlás, banki ügyintézés és böngészés nagyon kiszolgáltatottak a csapoltatásnak és a bántalmazásnak.

Ráadásul a VPN aktiválása Androidon vagy laptopon nagyon egyszerű. Általában csak egy gombot kell megnyomnia Csatlakozás / Indítás.

Röviden, a VPN elrejti különféle adatainkat és információinkat, például:

  • Történelem böngészés
  • IP cím és hely
  • Helye a következőnek: folyam (beleértve a Netflix megtekintését is)
  • A használt eszköz
  • Minden internetes tevékenység

Biztonságos a VPN használata?

Fotóforrás: TechRadar (biztonságos a VPN?)

Az ApkVenue fenti magyarázatát elolvasva talán úgy érzi, hogy a VPN által nyújtott összes szolgáltatás túl jó ahhoz, hogy igazság legyen. Nem igen a VPN veszélyei? Biztonságos a VPN használata?

Valójában van, banda. Sok valójában. Különösen, ha egy ingyenes VPN alkalmazást választ, a kockázat még nagyobb.

Először meg kell feláldozza a biztonsági aggályokat. Az ingyenes VPN-szolgáltatóknak profitra van szükségük, ezért valószínűleg elárasztja Önt adware ami nagyon idegesítő.

Minden tevékenységünk is a VPN-szolgáltatók többsége nyomon fogja követni. Ez azt jelenti, hogy minden tevékenységünk még mindig rögzít. Ha szivárog, természetesen nagyon veszélyes.

Egyesek még azt is megemlítik, hogy használják A VPN lelassítja internetes hálózatunkat, főleg ha nagyon kevés kiszolgálóval rendelkező VPN-t használunk.

Az ingyenes verzió is működik elad sávszélesség minket egy harmadik félnek kártérítésként. Tehát ne csodálkozzon, ha úgy érzi, hogy az internet lassú, még akkor is, ha VPN-t használ.

Ha a prémium verzió vásárlása vagy előfizetés mellett dönt, ezek a kockázatok minimalizálódnak, banda!

A VPN előnyei és hátrányai

Fotóforrás: PCMag (a VPN előnyei és hátrányai)

Az összes fenti információ összefoglalása érdekében az ApkVenue összefoglalót ad a következőkről a VPN előnyei és hátrányai hogy tudnia kell!

Előnyök

  • Titkosítási rendszerünkkel fenntartsuk adatvédelmi adataink biztonságát
  • Akadályozza meg, hogy harmadik felek megismerjék a tulajdonában lévő személyes adatokat
  • IP-címünket elrejtjük, így névtelenek leszünk
  • Fel kell gyorsítani és stabilizálni az internetkapcsolatot
  • Hozzáférés a hálózathoz egy másik országból érkező szerverről annak érdekében, hogy megkerülje bizonyos webhelyek vagy alkalmazások blokkolását

Hiány

  • Az ingyenes verzió sok veszélyes kockázatot hordoz magában
  • Néhány VPN-alkalmazás nem teljesen biztonságos
  • Bizonyos esetekben a VPN-ek valóban lelassítják a hálózatot

BÓNUSZ: Ajánlott legjobb VPN-alkalmazások

Most, hogy ismeri a VPN-ek összes csínját-bínját, mindenképpen meg akarja próbálni személyesen is, igaz? A VPN kiválasztásakor sok szempontra kell figyelnie.

A VPN-nek képesnek kell lennie a magánélet tiszteletben tartására, a legújabb biztonsági protokollok használatára, sávszélesség korlátlan, különféle kiszolgáló-országbeli választási lehetőségek, árak stb.

Ha a Play Áruházban keres, garantáltan összezavarodik, mert olyan sokféle alkalmazás közül választhat, amelyet ingyenesen letölthet.

Ezért inkább olvassa el a JalanTikus legjobb VPN alkalmazás verziójának ajánlása ami lent van!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez egy részletes áttekintés volt arról, hogy mi a VPN. Ezzel megtudhatja, hogyan működik, előnyeivel és hátrányaival, előnyeivel stb.

Következtetésképpen, Az ApkVenue VPN-alkalmazás használatát javasolja. Nem az ingyenes, hanem a prémium verzió. Az ár nem túl fuldokló, banda!

Csak ha havi néhány tízezret fizet (sok még olcsóbb is), akkor megkapja a VPN előnyei mint:

  • Biztonságosabb internet-kapcsolat
  • Titkosított adatok
  • Online névtelenség
  • A kormány által blokkolt webhelyek megnyitása
  • És sokan mások

Remélhetőleg ez a cikk megválaszolhatja a VPN-nel kapcsolatos összes kérdését, igen. Ha vannak olyan dolgok, amelyek még nem világosak, csak írja be őket a megjegyzések oszlopba!

Olvassa el a cikkeket is VPN vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found