Hogyan lehet véglegesen törölni a mobil legendák fiókot (frissítés 2020)

Újra el akarja kezdeni a Mobile Legends játékot ugyanazon az eszközön? Először törölje a régi fiókját! Így lehet véglegesen törölni az ML-fiókot az Android-on.

Hogyan törölhető a Mobile Legend fiók nagyjából keresett, bár ezt a játékot még mindig sok ember játszik. A mobil platformon a legtöbb játékossal rendelkező játék valóban keresett.

Megjelent 2016-ban, most Mobil legendák: Bang Bang már milliónyi játékosa van a világon. Valójában a kezdeti indítás vitákat és plágiumokat okozott.

A Mobile Legends népszerűsítette a műfajt MOBA vagy Többjátékos Online Battle Arena olyan mobil platformokra, amelyek korábban csak a PC-játékosokat kedvelték DOTA és legendák Ligája.

A Mobile Legends játékosainak demográfiai adatai nem csak tizenéves fiúkra korlátozódnak. Valójában sok felnőtt és nő is rabja, és profi eSport-sportolókká válnak.

Annak ellenére, hogy a játék ingyenes, létezik alkalmazáson belüli vásárlás vagy játékon belüli vásárlások. A hős hősök vagy bőrök gyakran "méreggé" válnak, ami arra készteti a játékosokat, hogy rúpiák millióit költsék ezek megvásárlására.

Azok számára, akik lemondanak a játékban vásárolt tárgyakról, a Mobile Legends eltávolítása nem feltétlenül oldja meg a problémát. Így törölheti véglegesen a Mobile Legends alkalmazást.

Hogyan lehet törölni az állandó mobil legendás számlákat Android telefonokon

Sok más oka van annak, hogy az emberek tudni akarják, hogyan kell törölni az állandó ML-fiókot. Kezdve azzal, hogy csökkenteni szeretné a játékidő, a nem megfelelő HP specifikációk és mások időtartamát.

Néha vannak olyan játékosok, akik a semmiből szeretnék újraindítani az ML-fiókjukat, mert a régi fiókjuk rendelkezik nyerési arány rossz vagy alacsony rangú.

Ha csak a Mobile Legends programot távolítja el, akkor ez nagyon egyszerű. De ez nem oldja meg a problémát, mert amikor újra telepíti, a régi fiókja is visszatér.

A Mobile Legends rendelkezik azzal a funkcióval, hogy az ML-fiókját biztonsági másolatként kötheti egy közösségi médiafiókkal, hogy az adatait ne veszítse el könnyen.

A fenti problémákat legyőzve az ApkVenue megmondja hogyan lehet törölni a Mobile Legends fiókot javítsa, hogy véglegesen törölhető legyen az okostelefonról vagy az Android-eszközről.

Ezután kövesse az alábbi lépéseket lépésről lépésre:

1. Lépjen a Fiókbeállítások menübe

  • Nyissa meg a Mobile Legends alkalmazást Android-eszközén, majd válassza ki a profil szakaszt. Miután megjelenik a profilod, kiválaszthatsz egy lehetőséget Fiók beállítások ami a legvégén van.

2. Válassza a Összekapcsolt fiókok lehetőséget

  • Ebben az esetben az ApkVenue egy Facebook-fiókot használ a Mobile Legends játékához. A következő lépés az opció kiválasztása Kötelező számla.

3. Számla lekötése

  • Ha egy olyan kép jelenik meg, mint az alábbi kép, akkor csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy alias kattintást Facebook Unbind.

4. Fejezze be a Kikötést

  • A fiók törléséhez a Mobile Legends alkalmazásból az utolsó lépés a kiválasztás oké.

5. Lépjen az Alkalmazások beállításai menübe

  • Ez nem elég, még mindig meg kell tennie még néhány lépést. Lépjen ki a Mobile Legends alkalmazásból, majd lépjen a beállítások menübe és az alias alkalmazáskezelésbe Alkalmazások. Válassza ki a Mobile Legends alkalmazást.

6. A Data Mobile Legends törlése

  • Miután megnyitotta, meg kell tisztítania a korábban törölt fiókot. Ezt úgy kell megtenni, hogy a fiókot véglegesen töröljék.

  • A trükk az, hogy válasszon egy lehetőséget Tárolás, majd nyomja meg a gombot ADATOK TÖRLÉSE és TÖRLÉS TÖRLÉS.

7. Törölje az adatkötési számlát

  • Végül keresse fel azt az alkalmazást, amelyet Mobile Legends-fiókként használ. A Facebook-fiókot használó ApkVenue közvetlenül a menüben található Facebook alkalmazásra lép Alkalmazások.

  • Ha igen, válassza a lehetőséget Tárolás azután ADATOK TÖRLÉSE és TÖRLÉS TÖRLÉS pontosan olyan, mint amit a Mobile Legends alkalmazásban tett. Így az ML-fiókját hivatalosan véglegesen törölték.

BÓNUSZ: Hogyan hozhat létre egyszerűen 2 ml-es fiókot 1 mobilon, javítsa a Win Rate-et!

Meg akarja ismételni a Mobile Legends fiókját, de nem szeretné törölni a régi ML fiókot? Ne aggódjon, az ApkVenue-nak is van erre megoldása, valóban.

Könnyedén létrehozhat 2 ML fiókot ugyanazon a mobiltelefonon. A teljes módszer eléréséhez kövesse az alábbi oktatóanyagot:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez az hogyan lehet törölni a Mobile Legends fiókot az Android rendszeren teljesen álnéven tartósan. Most megnyithat egy új oldalt, más néven kezdheti a kalandját az ML világban.

De azoknak, akiknek félszándéka van, az ApkVenue azt javasolja, hogy ne törölje fiókját, mert egyszer biztosan megbánja.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found