hogyan lehet ingyenes pubg mobil készpénzt kapni feltörés nélkül!

Szinte az összes többjátékos játékban vannak alkalmazáson belüli vásárlások játékon belüli termékek vásárlásához, beleértve a PUBG Mobile-t is. Hackelés helyett itt az ApkVenue áttekinti, hogyan lehet ingyen megszerezni a PUBG Mobile készpénzt, hogy megjelenése még hűvösebb legyen!

Ön szabad játékos? Vagy akár félreteszi pénzének egy részét a játékban szereplő tárgyak vagy tárgyak megvásárlásához?

Csakúgy, mint bármely más játék, PUBG Mobile rendelkezik egy ismeretlen készpénznek vagy más néven készpénznek nevezett digitális pénzrendszerrel is.

Tehát azok számára, akik nem akarnak pénzt költeni ennek megvásárlására, van hogyan lehet PUBG Mobile készpénzt szerezni ingyen! Kíváncsi?

Hogyan szerezzünk be és váltsunk be UC PUBG Mobile-t

Ismeretlen készpénz (UC) egy digitális pénznemrendszer, amely a PUBG Mobile játékban található, és számos tárgyat vásárolhat, például a legjobb fegyverek bőrét és exkluzív ruházatot.

Az UC PUBG Mobile használatához természetesen valódi pénzre kell cserélnie, vagy ingyen be kell szereznie az ApkVenue által áttekintett lépésekkel.

A kíváncsiság helyett jobb, ha csak az alábbi teljes módszert követi!

Hogyan lehet ingyen megszerezni a PUBG Mobile Unknown Cash (UC) pénzt

UC PUBG Mobile amit a következő módszerrel fog kapni, az telefonszámlán keresztül történik, amelyet elküldünk az Ön telefonszámára. A trükk az alkalmazás egyszerű telepítése és használata, jobb, ha először látod!

  • 1. lépés: Természetesen először le kell töltenie a Kubik News alkalmazást, amely elérhető a Google Play Áruházban. Az ApkVenue alább megadott linkjén keresztül is letöltheti.
Alkalmazások termelékenysége KUBIK Developer DOWNLOAD
  • 2. lépés: Ezután csak meg kell nyitnia és el kell mennie a Kubik News alkalmazás kezdeti nézetéhez. Itt fogják bemutatni különféle híreket mint egy alkalmazás a hírek összesítője Egyéb srácok. Az ingyenes hitel megszerzéséhez Koppintson a szakaszban Nekem.
  • 3. lépés: Ezen az oldalon élsz jelentkezzen be egy fiókba, mind a Google, mind a Facebook, hogy maximálisan 100 000 IDR hitelt kapjanak.
  • 4. lépés: Bejelentkezés után marad Koppintson a a pénzeszsák ikonra kapott jutalom ingyenes hitelegyenleg formájában. Itt az összeg legfeljebb 100 000 IDR-ig változik. Sok szerencsét srácok.
  • 5. lépés: További kreditért és pontokért megteheti különböző küldetéseket hajtson végre hogy számos pontot kapjon, amelyek szintén hitelre válthatók. Jelölje be Koppintson aMissziós jutalmak teljesíteni a napi küldetéseket, amelyeket megtehetsz.
  • 6. lépés: Csinálni megváltani pulzus, csak menj a menübe Kstore. Írja be a feltölteni kívánt telefonszámot és a hozzáadni kívánt névleges számotmegváltani kezdve 25 000, 50 000 és 100 000 IDR-től. Várja meg a folyamatot, amíg a jóváírás eléri az Ön számát!

Hogyan lehet beváltani a PUBG mobil ismeretlen készpénzt (UC) telefonhitel útján

Csakúgy, mint a játékok alkalmazáson belüli vásárlás Egyéb, PUBG Mobile több névleges, amit meg lehet vásárolni a játékban.

Ennek megszerzéséhez telefonhitelet is használhat arra, hogy ismeretlen készpénzre cserélje.

Akkor hogy csinálod? Gyere, nézd meg az alábbi teljes lépéseket srácok.

  • Az első alkalommal csak menjen az oldalra Vásárlás a PUBG Mobile játék főmenüjében.
  • Ezután válassza ki a vásárolni kívánt névleges értéket, majd a fizetési oldalra lép Google Play Áruház.
  • Válasszon fizetési módot mobiltelefon-hitel felhasználásával. Ha nem, akkor kövesse a következő linken található lépéseket.
  • Koppintson a vásárolni a tranzakció folytatásához. Hitelét levonjuk, és az Ismeretlen készpénzt automatikusan kitöltjük PUBG Mobile számlájára srácok.

Nagyon egyszerű, igaz? Egyszerűen a hírek elolvasásával könnyen ingyenes hitelt kaphat, és ingyen átválthatja a PUBG Mobile készpénzére.

Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is PUBG Mobile vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.

Töltse le a legújabb PUBG Mobile alkalmazást itt: PUBG Mobile (PlayerUnknown's Battlegrounds

Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS