7 izgalmas androidos játék hirdetések nélkül, nem kevésbé izgalmas!

Szeretsz Android-játékokat játszani, de gyakran idegesítik a hirdetések? Nézze meg az ApkVenue cikkét az izgalmas, hirdetések nélküli Android-játékokról.

Játszott már valaha játékot Android okostelefonon, majd hirtelen megjelenik egy hirdetés, amely lefedi a képernyőt, vagy meghosszabbítja a játék betöltési folyamatát?

Biztosan nagyon idegesítő, banda. Nem beszélve arról, hogy a játék, amelyet játszol, teljes koncentrációt igénylő játék.

Vannak olyan hirdetések is, amelyeket meg kell nézni, hogy kinyissák a játék következő funkcióit és szakaszait. Egyébként nagyon idegesítő banda.

De vannak, tudod, Ingyenes androidos játékok, amelyeket úgy játszhatsz, hogy nem vonják el a hirdetések figyelmét. Kíváncsi? Vessen egy pillantást a következő cikkre, banda!

Szórakoztató Android játék hirdetések nélkül

A mobil játékok a videojáték-ipar egyik legtermékenyebb platformja. Számos konzoljáték-gyártó okostelefon-játékgyártóvá vált.

A probléma az, hogy a mobil játékok elterjedésének korában nagyon nehéz ingyenes játékokat találni. Nem mindenki akarja megvenni azt a játékot freemium, más néven ingyenes, de fizetett.

Gyakran ingyen letöltheti a játékot, de a tartalom megnyitásához vagy a hirdetések megszabadításához meg kell vásárolnia a játékot.

Ezért az ApkVenue néhány izgalmas Android-játékról szeretne mesélni, és természetesen hirdetések nélkül. Minden további nélkül, nézd meg!

1. 2048

Játékok letöltése

2048 egy játék kirakós játék amelynek megjelenése és játékmenete minimalista, de nagyon szórakoztató játszani, bandázni. Nagyon alkalmas azoknak, akik játszani akarnak, amikor már késő.

A játék egyszerű módja az azonos számú blokkok csúsztatása és kombinálása, amíg végül el nem éri 2048-at. Nagyon egyszerű, igaz?

Ez a játék természetesen szintén ingyenes és hirdetések nélkül.

Információ2048
FejlesztőAndrobaby
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (220.399)
Méret2,8 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

2. Idegen dolgok: A játék

Játékok letöltése

Ki szeret sorozatokat nézni Stranger Things? Ez a játék a népszerű Stranger Things című sorozat adaptációja a Netflix-en, tudod.

Az 1984-ben Hawkins városában játszódó játékban játszhatod kedvenc karaktereidet a Stranger Things-en, mint Hopper, Nancy, Lucas és mások.

Meglátogathatja Hawkins ikonikus helyeit, például a Mirkwood-erdőt és még a Hawkins-laboratóriumot is, ahol mindez történt, bandában.

Ennek a játéknak van egy műfaja akció kaland és különféle rejtvényekkel is megfűszerezheti, amelyeket megoldhat. A szórakozás mellett ez a játék természetesen ingyenes és hirdetések nélkül is.

InformációStranger Things: A játék
FejlesztőBonusXP, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.8 (99.072)
Méret65 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.4

3. Ultrafolyam

Ultrateam stratégiai játékok LETÖLTÉS

Ultraflow egy játék kirakós játék egyszerű grafikával. Annak ellenére, hogy egyszerű grafikával rendelkezik, ezt a játékot nehéz játszani, bandában.

A szabályok egyszerűek. Csak ugráljon egy számmal ellátott labdát a képernyő tetején lévő körbe. A szám azt mutatja, hogy a labda hányszor tud átugrani a meglévő akadályokon.

Eleinte könnyűnek tűnik, de ne tévedj, banda. Minél tovább haladsz, annál nehezebbek lesznek az akadályok, és a labda csak kis mennyiséget fog visszapattanni.

Letöltheti ezt a játékot ingyen, és természetesen hirdetések nélkül is. Nagy!

InformációUltraflow
FejlesztőUltrateam
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (81.729)
Méret24 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.0

4. PewPew

Arcade játékok letöltése

Aki itt még emlékszik a legendás repülőgépes lövöldözős játékra 1942? Ha emlékszel, akkor biztos öreg vagy, banda.

PewPew egy játék árkád egy repülő lövöldözős játék, amelynek játékmenete hasonló az 1942-es játékhoz.

A PewPew játékban egyszerre kell lőned, elkerülve az ellenfeleket az általad irányított repülőgéppel.

Ennek a játéknak az előnye az egyedülálló grafikában rejlik, és neonszerűen világít, és magas a framerátája. Van 5 játékmód is, amelyek közül választhat.

Ez a játék természetesen szintén ingyenes és hirdetések nélkül, kérem. Mire vársz, banda?

InformációPewPew
FejlesztőJean-Fran o Geyelin
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (46.869)
MéretEszköztől függően változik
Telepítse1.000.000+
Android minimumEszköztől függően változik

5. Adatszárny

Játékok letöltése

Data Wing egy játék verseny nagyon egyedi retro témával. Ebben a játékban meg kell próbálnia elérni a célvonalat, miközben az "Anya" különböző célkitűzéseit teljesíti.

Ennek a játéknak az irányítása eltér a többi versenyjátéktól. A repülőgépe automatikusan halad előre. Csak meg kell nyomnia a bal és a jobb irányt a tempó meghatározásához.

Annak ellenére, hogy ez a játék versenyjáték, van egy történet, amelyet 40 szakaszban teljesíthet. Ez a 4,9 csillagos minősítésű játék természetesen szintén ingyenes, és hirdetések nélkül, banda!

InformációData Wing
FejlesztőÉs Vogt
Vélemények (véleményezők száma)4.9 (217.313)
Méret65 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum5.0

6. Fagyott buborék

Játékok letöltése

Fagyott buborék egy műfajú játék kirakós játék ahol egy bizonyos színű golyót be kell lőnie az azonos színű golyók gyűjteményébe, hogy megtörje.

Ez a játék a klasszikus játékok adaptációja is, tudod. Talán azok, akik a '90 -es évek gyermekei, emlékeznek a régi ding-dong játékokra.

Ezt a játékot nagyon szórakoztató játszani, ha unja a várakozást, vagy csak tölti a szabadidejét. Na igen, a régi iskola androidos telefonjain játszható játékok is ingyenesek, és természetesen hirdetések, bandák nélkül.

InformációFagyott buborék
FejlesztőPawel Fedorynski
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (28.333)
Méret7,8 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum3.1

7. Cytoid: Közösségi zenei játék

Szimulációs játékok letöltése

Citoid egy műfajú játék Zene amelyet könnyű játszani, de elég ahhoz, hogy rabjává váljon.

Egy olyan játékmenettel, amely hasonló a többi csapos zenei játékhoz, ez a játék elegendő rajongót szerez.

Annak ellenére, hogy hasonló, valójában ez az egyetlen játék egyedülálló a játékban. Pontosan meg kell érintenie a képernyőt, amikor megjelenik egy kör. Néha az ujját is át kell csúsztatnia egy másik körbe.

Játszhat, miközben hallgatja a klassz techno dalokat. Ezt az egy játékot ingyen, hirdetések nélkül is letöltheti.

InformációCytoid: Közösségi zenei játék
FejlesztőTigris Tang
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (1.207)
Méret74 MB
Telepítse50.000+
Android minimum4.1

Ez Jaka cikke arról szól, hogy 7 izgalmas játékról van szó Androidon, hirdetések nélkül. Ismer egyéb szórakoztató játékot hirdetések nélkül az Android-on?

Írja meg válaszát a megjegyzések rovatba, igen!

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found