egy másik ujjlenyomat-funkció okostelefonokon, amelyet ritkán használnak!

Nem jó, ha az okostelefon ujjlenyomat-érzékelőjét csak az okostelefon feloldásához használják. Annak érdekében, hogy még hűvösebb legyen, próbálkozzunk egy jó módszerrel az utcai egér ujjlenyomat-érzékelőjének megváltoztatásához!

Mivel alma a technológia bevezetése Érintse meg az ID lehetőséget az iPhone 5s-en az ujjlenyomat-érzékelők tendenciája az okostelefonok biztosítására is gomba. Most is sok olcsó okostelefont kezdenek felszerelni ujjlenyomat-érzékelőkkel.

Tagadhatatlan, hogy az okostelefonok ujjlenyomatai nagyobb értéket nyújtanak, és hűvösnek tűnnek. De ismeri az okostelefon ujjlenyomat-érzékelőjének egyéb funkcióit?

  • Remek módszerek az Android mobil fényképezőgép ujjlenyomat-érzékelővé alakításához
  • A legjobb alkalmazás az alkalmazások zárolásához Androidon (támogatási ujjlenyomat)

Ujjlenyomat-érzékelő funkció az okostelefonon

Akár a test mögött, akár elöl, az okostelefon Kezdőlap gombjával való összekapcsolásával az okostelefon ujjlenyomat-érzékelőjét általában csak a képernyő feloldásához használják. Egyes okostelefonok lehetővé teszik az ujjlenyomat-érzékelő számára a fényképek készítését, a telefon felvételét és még sok mást. Alapértelmezett!

Még ha akarja is, az okostelefon ujjlenyomat-érzékelője kifinomultabbá tehető tudod! Szeretné tudni, hogyan?

Hogyan lehet egy okostelefon ujjlenyomat-érzékelőjét kifinomultabbá tenni

Nélkül gyökér és anélkül, hogy bonyolult lenne, az okostelefon ujjlenyomat-érzékelőjét kifinomultabbá teheti. Olyan kifinomult, mint a Google Pixel Pixel Imprintje, amely az értesítési panel és a vezérléséhez használható görgetés. A trükk:

  • letöltés és telepítés Ujjlenyomat gesztus alkalmazás.
Alkalmazások produktivitása TH játékok LETÖLTÉS
  • A telepítés után azonnal nyissa meg és aktiválja a szolgáltatást Ujjlenyomat-gesztus okostelefonján.
  • Ezután azonnal elkezdheti beállítani, hogy mely funkciókat hajtsa végre ujjlenyomat amikor te Koppintson a egyszer, Koppintson a 2-szer vagy csináld elcsór. Beállíthatja a bekapcsológomb cseréjét, alkalmazások megnyitását, vezérlését váltani és a média, vagy egyéb jó dolog.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Különösen az okostelefon képernyőjének kikapcsolásához az ujjlenyomat-érzékelő használatával gyökér hozzáférést kell biztosítania az Fingerprint Gesture alkalmazáshoz.
  • Igen, használhatja az Ujjlenyomat-mozdulatot a különböző kedvenc alkalmazások gyors eléréséhez a menü használatával Érintse meg a Panel ikont. Ezután csak válassza ki az összes alkalmazást, amely bekerül a parancsikonba.

Könnyű és klassz, igaz? Tehát azoknak, akiknek van okostelefonjuk ujjlenyomat-érzékelővel, siessetek és próbáljátok ki, hogy kifinomultabbá tegyétek az okostelefont!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found