hogyan lehet egyedi írást készíteni az fb | 100% munka PC-n és HP-n!

Állapot létrehozása a közösségi médiában unalmasnak érzi magát, ha ugyanazt a betűtípust használja. Az ApkVenue-nak van a legegyszerűbb módja annak, hogy egyedi írást készítsen az FB-n!

Mi késztette arra, hogy státuszt hozzon létre a közösségi médiában? Amikor ideges, mert nem válaszol az üzenetekre? Vagy amikor a szív boldog, mert ajándékot kapott valakitől?

Bármi legyen a háttér, állapítson meg státuszt a közösségi médiában, beleértve a Facebook, rendben van. Csak ha azonos típusú írást használunk, az unalmas.

Ezért az ApkVenue megmondja hogyan lehet egyedi írást készíteni az FB-n.

Hogyan készítsünk egyedi bejegyzéseket az FB-n

Típus módosítása betűtípusok állapotért megteheti akár az alkalmazás használatával, akár nem, bandázik. De nyugodj meg, az ApkVenue minden utat megmond neked!

Hogyan készíthet egyedi Facebook betűtípusokat PC-n

Az első az, hogyan lehet egyedi írást készíteni a PC-n. Az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy egyedi írásokat készítsen az FB-n alkalmazás nélkül, mert csak az alábbi lépéseket kell követnie!

  • Nyissa meg a webhelyet www.fbfontchanger.com, majd írja be a státuszba hozandó szöveget a Facebookon.
  • Ha kész, nyomja meg a gombot Alakítani. Válassza ki a kívánt írás típusát. Akkor blokkolja másolat az írás.
  • Nyissa meg a Facebook-ot, paszta korábban írás a státuszodra. Ha már van, Ossza meg barátainak. Kész!

Az ApkVenue fent említett webhelyein kívül megnyithatja ezt az egy webhelyet is. A módszer megegyezik azzal, amit az ApkVenue fent említett, hogy lehet a banda!

Hogyan készítsünk egyedi Facebook betűtípusokat mobilon

Mobiltelefonok esetén ugyanazt a módszert használhatja, mint egy PC-n, ahol csak meg kell nyitnia böngésző ban ben mobiltelefon, majd alkalmazza ugyanazt a módszert.

Csak azoknak, akik nem akarnak bonyolódni, van egy könnyebb módszer, banda! Csak a következő alkalmazások egyikét kell telepítenie a Play Áruházba.

  • Nyissa meg a Play Áruházat, keressen egy alkalmazást Cool Fancy Text Generator.
  • Ezt követően nyissa meg az alkalmazást, és írja be a kívánt állapotot post Facebookon.
  • Miután befejezte az állapot megírását, csak ki kell választania, hogy mely típusú írást szeretné megosztani a közösségi médiában. Ehhez csak rákattintania kell az egyik típusra betűtípusok, azután betűtípusok automatikusan másolásra kerül.
  • Nyisd meg a Facebookot, paszta státuszában korábban ír. Kész!

Ezen alkalmazásokon kívül vannak más alkalmazások is, amelyeket használhat. Az ApkVenue által Önnek választott alkalmazás azonban az egyik legjobb a többi között. Az alábbi táblázatban ellenőrizheti!

InformációCool Fancy Text Generator
FejlesztőHighStarApp
Értékelés (Véleményezők száma)4.6 (6.899)
Méret2,4 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.0.3
LETÖLTÉSLINK

Bónusz: Hogyan készítsünk egyedi bejegyzéseket az Instagram számára

Ha egyedi bejegyzéseket szeretne készíteni az Instagram számára, akkor csak ugyanazokat a lépéseket kell megtennie, mint fent, banda!

Ha van elég belső memóriája, telepítheti az alkalmazást. De ha lusta új alkalmazásokat telepíteni, akkor csak megnyithatja böngésző és nyissa meg az oldalt Lingojam.

Hogyan, nagyon könnyű furcsa bejegyzéseket írni a Facebookra. Csak meg kell írnia állapotát az ApkVenue által ajánlott webhelyen vagy alkalmazásban, majd maradjon Másolás és beillesztés oké!

Az Ön állapota még vonzóbb lesz!

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found