egyszerű módja az Instagram-bejegyzések újraküldésének alkalmazás nélkül

Ahhoz, hogy mások posztjait közzé tudja tenni az Instagram-on, most nincs szüksége külön alkalmazásra, közvetlenül használhatja az Instagram funkciót! Itt van, hogyan!

Instagram egy közösségi média fotók és videók megosztására, amelynek ma már több millió felhasználója van. A saját fotók közzététele mellett, vagy újrapost valaki másé.

Ehhez most már közvetlenül az Instagramról is használhatja a funkciókat, további alkalmazások telepítése nélkül. Kíváncsi? Ez az hogyan lehet újraküldeni az Instagram bejegyzéseket további alkalmazások nélkül.

  • Az IG-bejegyzések újratöltése a hírcsatornákhoz és az InstaStory-hoz, alkalmazások nélkül!
  • 10 legújabb Instagram-szolgáltatás, amelyet használnia kell, ha híresség akar lenni!
  • 11 focista a legtöbb követővel az Instagramon

Így lehet újraküldeni az Instagram-bejegyzéseket további alkalmazások nélkül

Most az Instagramnak van egy újraküldési funkciója is mások bejegyzéseihez. Ennek az újraposztálásnak az eredményei azonban nem mennek el takarmány vagy az idővonal mi. De az Instagram Story bejegyzéseibe mi.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Az Instagram-bejegyzések újraközlése az alkalmazás nélkül csak néhány lépést igényel. Így teljes módon:

  • Először nyissa meg az Instagram alkalmazást, és keresse meg az újra közzétenni kívánt bejegyzést. Ezt követően koppintson a bejegyzés alatti ikonra, hogy újra közzétehesse.
  • Ezt követően megjelenik Felugrik és válasszon egy lehetőséget Adjon hozzá üzenetet a történetéhez. Ez az opció lehetővé teszi az Instagram-bejegyzések újraküldését további alkalmazások nélkül.
  • Ezután belép az Instagram Story szerkesztési menüjébe. Koppintson a képre a kívánt üzemmód megváltoztatásához. Koppintson az ikonra A Te történeted hogy feltegye a bejegyzést az IG történetébe.
  • A folyamat befejeződött, ellenőrizheti ezt az újbóli bejegyzést az Instagram Story oldalán. Így néz ki srácok:

Hogy, könnyen, igaz? Ennyi volt srácokhogyan lehet újraküldeni az Instagram bejegyzéseket további alkalmazások nélkül Jakából. Most könnyen közzéteheti mások bejegyzéseit, különféle alkalmazások telepítése nélkül. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found