a blokkolás feloldásának legegyszerűbb módja a facebookon

A blokkolás feloldásának legegyszerűbb módja a Facebookon! Tegye teljessé a bennünket blokkoló Facebook-felhasználók feloldását!

A Facebook (FB) továbbra is az egyik legnépszerűbb közösségi hálózat vagy média, és a legszélesebb körben használt a világon.

Sajnos ezzel a rendkívüli számú felhasználóval nem minden Facebook-felhasználó érdemes követésre, egyes fiókok még úgy érzik, megérdemlik a letiltást.

De mi van, ha letiltás után meggondoljuk magunkat? Hogyan hogyan lehet feloldani a Facebookon így visszatérhet a barátaihoz a Facebookon. Vita is van hogyan oldhatjuk fel a Facebookot annak a személynek, aki letiltott minket, tudod!

Hogyan lehet feloldani a Facebook-on

A közösségi média népszerűsége sok embert keresésre késztetett hogyan lehet új Facebook-fiókot létrehozni. Sajnos, ha mérgező FB barátok barátságába keveredik, nincs más mód, mint letiltani a fiókjukat.

Amikor letiltunk egy fiókot a Facebookon, azok, akiket letiltunk, nem férhetnek hozzá és nem tekinthetik meg Facebook-fiókunkat. Fordítva, mi sem láthatjuk a fióktevékenységüket.

Ezt a blokkolási mechanizmust a Facebook menedzsere kényszeríti mindenre a Facebookon való interakció kényelmesebbnek érzi magát és kedvező a felhasználók számára.

Valójában gyakran akarunk barátkozni azzal, akit letiltottunk. Nem kell aggódnia, itt az ApkVenue teljes körűen áttekinti az FB blokkolásának feloldását asztali vagy Android okostelefonon keresztül.

Az FB blokkolásának feloldása az Asztalon

Az első módszer azok számára alkalmas, akik gyakran hozzáférnek vagy akár videókat tölthet le a Facebook-onszámítógép vagy laptop használatával. Könnyen feloldhatja a Facebook blokkolását asztali számítógépen keresztül.

Néhány lépést meg kell követnie ebben a módozat-sorozatban, hogy feloldhassa a Facebookot annak a személynek, aki letiltott minket.

Annak ellenére, hogy kissé hosszú és szekvenciális, az ApkVenue ezúttal megvitatásának módja nem nehéz megtenni, banda. Hogyan? Csak kövesse az alábbi lépéseket.

  • 1. lépés - Nyissa meg a Facebook oldalt egy böngészővel a számítógépén vagy laptopján. A honlapon, kattintson a nyíl ikonra a jobb oldalon, és válassza a lehetőséget Beállítások és adatvédelem.
  • 2. lépés - Miután megnyílt az új beállítások menü, válassza ki a menüt Beállítások az új opcióablakba kell irányítani, ahol a menü található Letiltás találhatók.
  • 3. lépés - Miután megnyílt az új opciók ablak, görgessen lefelé, amíg meg nem találja a menüt Letiltás kattintson a menüre.
  • 4. lépés - Itt láthatja, kik vannak a barátai, akiket letiltott, és a feloldásához kattintson a linkre Feloldás.
  • 5. lépés - Megjelenik egy felugró ablak, és a Facebook blokkolásának feloldásának folyamatának folytatásához nyomja meg a gombot megerősít.

Így a barát, aki te voltál Blokk már nincs bejelentkezve feketelista, és újra kapcsolatba léphet velük, mint korábban.

Ennek feloldásának lépései kissé eltérnek az alkalmazáson keresztül. Ezért az ApkVenue előkészítette az alkalmazás blokkolásának feloldását.

Az FB blokkolásának feloldása Androidon

A PC vagy laptop használatán kívül pályázhat is hogyan oldhatjuk fel az FB blokkolását okostelefon segítségével vagy androidos eszközén.

A lépések nem kevésbé könnyűek, csak néhány kattintás szükséges akkor a Facebook blokkolásának feloldásának folyamata befejeződhet.

Nem kell többé elidőzni, íme a lépések, amelyeket meg kell tennie ahhoz, hogy feloldhassa barátja Facebook-fiókját.

  • 1. lépés - Nyissa meg a Facebook alkalmazást androidos eszközén. Akkor válassza három csík ikonra vagy hamburger ikonra a jobb felső sarokban nyissa meg a Beállítások menüt, más néven Beállítások a Facebookon.
  • 2. lépés - Annak érdekében, hogy feloldhassa a korábban letiltott Facebook-fiókot. A következő lépés, amelyet azonnal meg kell tennie, hogy azonnal menjen a menübe Beállítások és adatvédelem, majd folytassa a menü kiválasztásával Beállítások.
  • 3. lépés - A következő lépés a menü kiválasztása Letiltás a beállítások menüben. Ebben a menüben kezelheti a letiltott fiókokat, beleértve azok feloldását is.
  • 4. lépés - Válassza ki valaki más fiókját a listán Letiltott emberek hogy fel akarja oldani. válassza UNBLOCK ha újra barátkozni akarsz a Facebookon.

Erősítse meg a kiválasztásával UNBLOCK és a fiók visszatért veled.

Ily módon befejeződött az FB Android blokkolásának feloldása, és ismét képes lesz kommunikálni barátaival, mint korábban.

Még könnyebb visszajuttatni egy barátunkat, aki blokkolta a Facebookunkat. Elég hozzá még egyszer, majd lépjen kapcsolatba vele, hogy barátok akarunk lenni a fiókjával. Ha akarja, akkor biztosan elfogadja a barátságunkat az FB-n, tényleg!

Hogyan oldhatjuk fel a blokkoló Facebook emberek blokkolását

"Barátom Facebookja blokkolta a saját barátomat, hogyan nyissam meg?" Talán azért teszed fel ezt a kérdést, mert ideges és kíváncsi vagy barátaid hozzáállására, akik bezárják a barátok számára az FB-t.

Körülbelül hogyan oldja fel azoknak az FB barátoknak a feloldását, akik blokkolnak minket a Facebookon? Eddig nincs más hatékony módszer, mint kommunikálni a saját barátaival.

Jól beszélhet vele, hogy feloldja az FB-fiókját. Maga az ApkVenue nem igazán javasolja, hogy feltörje vagy betörjön ismerősei fiókjába.

Ha nem bírod a barátságot mérgező az FB-n választhat útmutató a Facebook-fiók törléséhez. A mentális egészséged sokkal fontosabb, banda!

Ez az hogyan lehet megnyitni egy blokkolt FB-t két könnyű és praktikus módszerrel, vitával kiegészítve hogyan oldhatjuk fel a Facebookot annak a személynek, aki letiltott minket. Noha kissé eltérnek egymástól, ez a két módszer ugyanolyan egyszerűen elvégezhető.

Most újra felveheti a kapcsolatot barátaival, rokonaival, exeivel vagy összetörtjeivel, akiket korábban letiltott a Facebookon, de ne is blokkolja túl gyakran az embereket, banda.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk hasznosak lesznek mindannyiuk számára, és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.