PC-s játékokat akarsz játszani ps4-es bot segítségével? így!

A PS4 botokkal PC-s játékokat lehet játszani. Nem hiszek? Ezért jobb elolvasni az ApkVenue következő cikkét. Csak JalanTikuson hallgasson igen!

Szeretsz PC-n vagy laptopon játszani? Ha tetszik, akkor általában játszik vele vezérlő Mi ez? Billentyűzet vagy gamepad? Maga ApkVenue is szeret játszani a játékokon PC vagy laptop. Általában miután Jaka teljes munkája befejeződött, Jaka egy ideig játékokat játszik, hogy kikapcsolódjon Jaka barátaival az irodában.

Nos, mert általában Jaka és barátai az irodában labdajátékokat játszani, nehéz használni a billentyűzetet, ezért használja az ApkVenue gamepad. Az a Gamepad, amelyet az ApkVenue használ PS4 bot.

Hogyan tudod? Megteheti, ezért olvassa el jobban az ApkVenue következő cikkét hogyan kell használni a PS4 botot PC-s játékok lejátszásához.

  • Csodálatos! Így telepítheti a Linuxot a PS4-re!
  • Így játszhat a PlayStation játékokkal számítógépen
  • Szórakozás! A Sony hivatalosan is bejelentette a PlayStation 4 Pro és a PS4 Slim terméket

Ez egy egyszerű módja a PC-s játékok PS4 pálca használatával

A PC-n való játék nagyon szórakoztató, különösen a játékok Tomb Raider vagy Assassin's Creed vagy a Resident Evil is. De azok számára, akik általában konzollal játszanak, mindenképpen nehéz lesz ezeket a játékokat a billentyűzet segítségével játszani.

A megoldás egyszerű, ** az XBox vezérlővel ** PC-s játékokat játszhat. Csak csatlakoztatnia kell, akkor automatikusan felhasználhatja. Minden beállítás szintén automatikusan konfigurálásra került.

Mint tudjuk, az XBox valamivel kevésbé népszerű Indonéziában, annak ellenére, hogy maga a közösség is létezik. Indonéziában az átlag népszerűbb PS (PlayStation). Nos, ha megvan a legújabb PS sorozat, nevezetesen a PS4, akkor az használhatja a vezérlőt PC-n.

Nem hiszek? Csak az alábbi ApkVenue-módszert veszi figyelembe!

A PC-játékok PS4 Stick használatával történő lejátszásának lépései

  • 1. lépés

Először is meg kell kezdeni hogy a PS4 botot csatlakoztassa a számítógéphez Ön. Át tud kapcsolódni 2 módon, az első, aki visel töltőkábel a második pedig kopik vezeték nélküli bluetooth.

Az első módszer esetében ez bizony nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tennie, hogy a töltőkábelt a PS4 pálcáról a számítógéphez kell csatlakoztatni. A második módszerhez meg kell nyomnia a gombot "PS" + "Megosztás" Egyidejűleg tartsa lenyomva, amíg a LED sáv kigyullad és nagyon gyorsan villog. kép megtekintése hogy világosabb legyen.

Megjegyzés: Ez a fény gyorsan villog

Ha igen, azonnal költözzön számítógépére vagy laptopjára, mielőtt a fény villogni kezd. Nyisd ki "Bluetooth Device Manager", majd adjon hozzá egy megnevezett eszközt "Vezeték nélküli vezérlő". Az egyértelműség érdekében lásd a képet.

Ezzel a számítógép vagy laptop már csatlakoztatva PS4 bottal.

  • 2. lépés

Töltse le és telepítse a nevű szoftvert "Input Mapper". Letöltheti az Egér utca linken keresztül következő.

Töltse le a DSDCS Apps Utilities alkalmazást
  • 3. lépés

Ha letöltött és telepített egy szoftvert "Input Mapper", nyissa meg az alkalmazást, majd a PS4 botot észlelni fogják automatikusan. Így néz ki a szoftver.

Igen, annak újabb jeleként, hogy a botod az Input Mapper szoftveren keresztül csatlakozik a számítógépedhez vagy laptopodhoz, a LED sáv élénkzöldtől pirosig. Ami azt jelenti, hogy zöld az akkumulátor tele, míg a piros azt jelzi, hogy az akkumulátor lemerült. tudsz kép megtekintése hogy világosabb legyen.

Megjegyzés: A fény sárga, mert az akkumulátor állapota 50%
  • 4. lépés

Nyissa meg a játékot, és játsszon a PS4 pálcán keresztül. Mert automatikusan a PS4 botod utánzásra kerül XBox bot. És ez azt jelenti elrendezés amit Ön is használ, az az XBox bot elrendezése. Ha zavart, láthatja elrendezés egyenletdiagramja ez alatt.

PS4XBox
xA
Dobozx
HáromszögekY
KerekB
R1RB
R2RT
L1LB
L2LT
A többi ugyanaz-

Ez csak az ApkVenue cikke volt arról, hogyan lehet PS4-es botot használni PC-s játékok lejátszásához. Remélhetőleg ez hasznos lesz az Ön számára, sok sikert!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found