10 módszer a valódi és hamis iPhone megkülönböztetésére, pontos!

A valódi és hamis iPhone-ok megkülönböztetése egyszerű! Szeretné tudni, hogyan? Gyerünk, itt megtudhatja, hogyan lehet megkülönböztetni a legpontosabb iPhone-eredetit és a KW-t!

A valódi és a hamis iPhone-ok megkülönböztetése bonyolult, mert az iPhone másolata egyre hasonlóbbá válik.

Mivel a használt vagy új iPhone vásárlására vágyók száma nagy, a szélhámos gyártókat egyre inkább arra ösztönzik, hogy szuper hasonló iPhone másolatokat készítsenek.

Ezért elég nagy kockázatot jelent egy használt iPhone vásárlása, nemhogy olcsó. Ne hagyja, hogy a megvásárolt iPhone kiderüljön, hogy álhamis másolat.

Ehhez jobb, ha előbb megnéz néhányat tippek a valódi és a hamis iPhone megkülönböztetéséhez a következő.

Tippek a valódi és hamis iPhone megkülönböztetéséhez

Az iPhone replika szuper hasonló megjelenésű, mint az eredeti, ezért teljesen természetes, hogy valóban ébernek kell lenned, amikor használt iPhone-t vagy akár újat akarsz vásárolni.

Sőt, ha a megvásárolni kívánt iPhone-t nem adják el bolt hivatalosan, banda. Valóban meg kell értenie a különbséget a valódi és a hamis iPhone között.

Tehát utólag nem bánja meg, először megtudhat néhány tippet arról, hogyan lehet teljesen megkülönböztetni a valódi és hamis iPhone-t.

1. App Store támogatás

Fotóforrás: DDL (Az App Store támogatása a valódi és a hamis iPhone különbségtételének egyik módja).

Általánossá vált, ha az Apple által gyártott okostelefon-termékek rendelkeznek Alkalmazásbolt amely különféle alkalmazások letöltésére szolgál.

De ez egy másik történet lesz, ha hamis iPhone-t, más néven hamis bandát vásárol. Látja, hogy a hamis iPhone-ok általában nem rendelkeznek az App Store-nal, hanem helyette a Google Play lép fel, amely az Android-telefonokon általános.

Tehát azok számára, akik iPhone vásárlását tervezik, de nem tudják, hogyan lehet megkülönböztetni a valódi iPhone-t a hamisítványtól, próbálkozzon az App Store áruházával. Itt van, hogyan.

2. Ügyeljen a használt operációs rendszerre

Az App Store-on kívül, HP operációs rendszer a következő igazi és hamis iPhone megkülönböztetésére is, amelyre figyelned kell.

Az eredeti iPhone természetesen az iOS-t használja operációs rendszerként. Eközben az iPhone utánzó az Android operációs rendszert használja, mert nagyon egyszerűen testreszabható, így hasonló lehet az iOS-hez.

Ennek ellenőrzéséhez lépjen a Beállítások menübe, és ellenőrizze az általa használt operációs rendszert.

Ez az operációs rendszer-ellenőrzés vitathatatlanul megkülönbözteti az eredeti iPhone-t a pontos HDC-től, mert természetesen a kettő operációs rendszerének verziói eltérőek lesznek.

3. A kamera minősége

Fotóforrás: Labana (Hívja meg barátait, akiknek hasonló típusú iPhone van, hogy megerősítsék a különbséget az eredeti és az iPhone másolók között).

Az egyik oka annak, hogy az iPhone annyira keresett az emberek számára, az a kamera minősége, amely nem trükkös, banda.

Ha manapság a legtöbb Android mobiltelefon versenyez, hogy gyönyörű hatást kölcsönözzen a felhasználó arcának, iPhone kamera úgy adja meg a fényképet, amilyen.

Ennek ellenére nem becsülheti alá az eredeti iPhone HP fényképezőgép minőségét, különösen a felbontással, amely nem akkora, mint a mai mobiltelefonok.

Tehát, hogy megtalálja a különbséget az eredeti és az iPhone másolók között, hívja meg barátait, akik hasonló típusú iPhone-okkal rendelkeznek, hogy hasonlítsák össze őket.

4. Ügyeljen az iPhone anyagára

Az iPhone egy felső középosztály számára készült okostelefon, és természetesen a felhasznált anyagok prémiumabbá váltak.

Ezért figyeljen test anyaga Az iPhone arra is mód lehet, hogy megkülönböztesse a következő igazi és hamis iPhone-t, amelyet megtehetsz, bandával.

Ha az iPhone mobiltelefon úgy néz ki, mintha olcsó műanyagot használna, akkor ne vegye meg, mert valószínűleg hamis iPhone.

Eközben, hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti és a hamis iPhone 8 Plus anyagokat test üveg, ellenőrizheti, hogy az üveg anyaga szilárd és erős-e.

Ügyeljen a specifikációkra test a megvásárolni kívánt iPhone típusától, és ezt az információt illessze össze a kínált termékekkel.

5. Ellenőrizze az iPhone IMEI-t és a jótállást (A legpontosabb módszer az eredeti és a hamis iPhone megkülönböztetésére)

Fotóforrás: Apple (A valódi iPhone és a hamis készülékek megkülönböztetésének legpontosabb módja az IMEI-szám ellenőrzése).

Zavart, hogyan lehet különbséget tenni az eredeti és a felújított iPhone között? Akkor csak nézd meg IMEI szám-övé! Az eredeti iPhone és a KW megkülönböztetésének módja meglehetősen pontos.

Mielőtt iPhone-t vásárolna, először meg kell néznie a számot IMEI a dobozon szerepel. Ezután ellenőrizze az Apple hivatalos webhelyét, és írja be az IMEI számot.

Ha megjelenik a megfelelő információ, biztos lehet abban, hogy az iPhone eredeti. De ha nem, akkor nagy az esély arra, hogy az iPhone hamis, bandás.

Nos, azok számára, akik még mindig zavartak az iPhone IMEI ellenőrzésével kapcsolatban, elolvashatja az ApkVenue következő cikkét:

Tippek a valódi és más hamis iPhone megkülönböztetéséhez ...

6. Eredeti iPhone a retina kijelző használatával

A valódi és a hamis iPhone különbségtétele szempontjából ezt valóban nehéz megtenni, ha nincs összehasonlítás.

Ezért, ha iPhone vásárlását tervezi, akkor hívja meg barátait, akiknek iPhone is van, így összehasonlíthatja a képernyő minőségének különbségeit.

Ha homályosnak tűnik, akkor előfordulhat, hogy az iPhone mobiltelefon nem használja retina kijelző és az esélyek hamisak.

Azt is tudnia kell, hogy a retina kijelző az Apple termékek technológiai része, amelyet bemutattak az iPhone 4-en. Maga a retina kijelzője nagyon tiszta és sima, mert nagy a felbontása.

7. Pillanatkép gomb az eredeti iPhone készüléken

Az iPhone felhasználóknak már tudniuk kell erről. Hogy az iPhone elveheti képernyőképek csak megnyomásával zár és otthoni gomb egyidejűleg.

Ez a módszer azonban általában nem hajtható végre hamis iPhone-on, más néven másolaton, bandán. A HP iPhoen replikák általában elkészülnek képernyőképek Másképp.

Különböző operációs rendszerek készítik az iPhone másolatát képernyőképek eltér az eredeti iPhone-tól.

Ezért ezt is ellenőrizheti, hogy könnyen meg lehessen különböztetni a valódi és a hamis iPhone-okat.

8. Ésszerű árak

Az ár minden bizonnyal az egyik módja a valódi vagy hamis iPhone megkülönböztetésének. Ha talál egy iPhone-t, amely a piac alatti áron értékesít, akkor gyanúsnak kell lennie hitelességével kapcsolatban.

Ebben a korban azonban sajnos sok gátlástalan online eladó is van, akik normális árakat számítanak fel az általuk eladott hamis iPhone-termékekre, hogy meggyőzőbbek legyenek.

Tehát, ha online szeretne iPhone-t vásárolni, akkor először meg kell tájékozódnia más vásárlók bolti minősítéséről és véleményéről.

Valójában az ártartomány ésszerűsége az egyik legegyértelműbb mutató a valódi és a hamis iPhone megkülönböztetésében.

9. Lásd: Jellemzők és specifikációk

Néz jellemzői és specifikációi referencia lehet arra is, hogyan lehet megkülönböztetni a valódi és a hamis iPhone-okat, bandákat. Először ellenőrizheti, hogy vannak-e olyan speciális funkciók vagy specifikációk, amelyek eltérnek az eredeti iPhone-terméktől.

Például azok számára, akik nem értenek a valódi vagy hamis iPhone 7 megkülönböztetésénél, ellenőrizhetik, hogy a megvásárolni kívánt iPhone már támogatja-e a Touch ID funkciót, és nem.

Az iPhone minden generációja különböző specifikációkat és szolgáltatásokat kínál egymástól, és ez megkülönböztető mutató lehet az Ön számára.

Ezért a kívánt iPhone vásárlása előtt meg kell értenie, hogy milyen funkciókat és specifikációkat kínál, hogy ne tévessze meg az eladó, a banda.

10. Külső memória megléte hamis iPhone-on

A név szintén hamis iPhone, más néven mása, bár kívülről ugyanúgy néz ki, de ha mélyebben megvizsgálja, akkor is vannak különbségek.

Sok hamis iPhone szolgáltat rések microSD be test az eszköz. Valójában maga az Apple még soha nem is készített iPhone-t rések MicroSD.

Az Apple ezen jellemzője valóban kissé bosszantó a hűséges iPhone-felhasználók számára, de ezt felhasználhatja a valódi és hamis iPhone-ok megismerésére.

Tehát, ha ilyesmit talál furcsának, akkor biztos, hogy az iPhone hamis, bandás.

Ezekkel a módszerekkel meg lehet különböztetni a valódi és a hamis (másolatú) iPhone-okat, amelyeket megtehet, ha használt vagy akár új iPhone-t szeretne vásárolni.

Ja, a fenti tippek mellett figyelj a részletekre vágás valamint eredeti és hamis Apple logó anyagokat is megtehet, hogy biztosabb legyen.

Ha van más tippje és trükkje, ne felejtse el megosztani a megjegyzés oszlopban. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found