6 legjobb Facebook játék, amelyet gyakran játszanak, melyiket szereti?

Emlékszel még arra, hogy milyen Facebook játékok voltak szórakoztatóak? Itt az ApkVenue felsorolja a 6 legjobban lejátszott legjobb Facebook játékot. Ki tudja, hogy érdekel?

Kinek nincs Facebookja? Átlagosan rendelkeznie kell Facebook-fiókkal, igaz? Valójában talán több is van. Eddig mit csinálsz általában a Facebookon? Érezte-e valaha unalmát vagy sem Facebook-tartalmait? Bármilyen unalmas is vagy, amikor megnyitod a Facebookot, az uniótól mégis megszabadulhatsz, ha az ott biztosított játékokat játszod.

Nos, ezúttal az ApkVenue megvitatja a Facebook-játékok játékának nosztalgiáját. Hosszú ideig a Facebook valóban befogadta azokat a felhasználókat, akik szeretnek játékokat játszani, különféle témájú játékok, például kaland, szimuláció stb. Tehát az értesítésekre várva csevegés a barátoktól a felhasználók a Facebookon játszhatnak. Emlékszel még arra, hogy milyen Facebook játékok voltak szórakoztatóak? Itt az ApkVenue felsorolja a 6 legjobban lejátszott legjobb Facebook játékot. Ki tudja, érdekes lehet, hogy újra eljátssza. Gyerünk, csak nézd meg közvetlenül.

  • Hogyan lehet megakadályozni, hogy a WhatsApp csatlakozzon a Facebookhoz
  • Így nyithatja meg a Facebookot és a Twittert egy alkalmazásban
  • Hogyan lehet visszaállítani egy feltört Facebook-fiókot

6 a legjobban játszott Facebook-játékok közül

1. A legjobb tizenegy futball menedzser

Fotó forrása: Fotó: Top Eleven Football Manager

Nos, itt a Facebook játékra van a legnagyobb igény a futballőrült férfiak körében. Ennek a játéknak az a témája, hogy szimulálja, hogyan lehet megfelelő fociklubot művelni. Például meghatározhatjuk a klub nevét és logóját, a szakértelemnek megfelelően állíthatjuk be a játékos helyzetét, beállíthatjuk a játékosok formációit, feldolgozhatjuk a klub költségeit és bevételeit, megvehetjük és eladhatjuk a játékosainkat, és még sok minden mást.

Versenyezhet Facebook barátainak klubjaival is, akik szintén ezt a játékot játsszák. Ez a játék 2010 májusában jelent meg, és állítólag Jose Mourinho, a Manchester United edzőjeként is játszotta ezt a szimulációs játékot.

2. Ninja Saga

Fotó jóvoltából: Fotó: Ninja Saga

A második legtöbbet játszott Facebook-játék a Ninja Saga vagy az NS. Igen, a játék megkapja mint 17 millió felhasználó hordoz egy Ninja témát, amely hasonló a Naruto animációs történetéhez. Ebben a játékban ninja karaktereket kell készítenie és gondoskodnia róluk. Az Ön feladata az, hogy harcoljon ellenségekkel egy olyan küldetésben vagy arénában, amely Facebook-barátait tartalmazza, akik szintén ezt az NS-játékot játszják.

Ezenkívül arany- és exp-díjakat is kap, amelyek hasznosak a szinted emeléséhez. Ettől eltekintve a sokaság teszi szórakoztatóvá ezt a játékot események ünnepnapokon, például karácsonykor Hálaadás, Szerető, és így tovább, sokféleséggel jutalom érdekes. Sajnos ennek a játéknak van egy gyengesége, nevezetesen Olyan egyszerű be-csapkod. Példa, játékos aki most játszott, nem tudom, holnap magas lesz a szint (1. szint azonnal 60-as szint).

3. Büntetőügy

A fénykép jóvoltából: Fotó: Büntetőügy

Azok számára, akik hiányolják a kirakós játékokat vagy az agymenőket, nincs semmi baj ennek az egy játéknak a játékával. Igen, Büntetőügynek hívják. Ahogy a neve is mutatja, büntetőügyeket megoldó nyomozóvá kell válnia. A bizonyítékok felkutatásától kezdve, az áldozat vagy az elkövető személyazonosságának egyeztetésén és így tovább. Ennek a küldetésnek az elvégzéséhez azonban elegendő energiával kell rendelkeznie. Az energiát meghívhatja a Barátok meghívásával vagy hitelkártyával történő vásárlással.

4. Sárkányváros

A fénykép jóvoltából: Fotó: Dragon City

A Dragon City egy olyan játék, amely nagy kreativitást és ügyességet igényel a kihívások teljesítéséhez. Ez a játék azért is egyedülálló, mert az összes karakter para sárkány (sárkány), amelynek alapvető elemei vannak, a víz, a tűz, a föld, a szél és a villámok között. A sárkányok élőhelyét is megépítheti egy területen.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. 8Golyós medence

Fotó jóvoltából: Fotó: 8Ball Pool

Hú, ismét megérkeztünk a sport témájú játékhoz. Az előző a Top Eleven Football Manager volt, most ott van a 8Ball Pool. A Facebook-játékosok által nagyon kedvelt játék a biliárd játék, ahol a játékosok párbajozhatnak más játékosokkal.

6. A hangyaharc

Fotó forrása: Fotó: Ants Struggle

Ez az egy játék nagyon vágyik. Hogy-hogy? Ez a játék egy imádnivaló arccal rendelkező hangya jellege, aki egy nagyon egyedi fegyverrel küzd más hangyák ellen is. Vannak görögdinnyék, durianok, bazukák, vízi fegyverek, katapultok stb. Ezt a játékot a Facebook barátaival is játszhatod szerte a világon. Ezen kívül, akkor isfrissítés fegyverek és páncél te egy szent kővel, amelyet a Boyaa Cash nevű boltban lehet pénzért megvásárolni.

Tehát ez a 6 legjobb Facebook-játék, amelyet a játékosok széles körben játszanak. Nincs semmi baj, ha a fenti játékok egyikével játszol, hogy kitöltsd a kiégést vagy a szabadidődet. Van más válogatás a legjobb Facebook-játékokból? Ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found