7 kötelező alkalmazás bloggerek számára Androidon, ingyenes és könnyen használható!

A blogolás szórakoztató tevékenység, de hiányos, ha nem használja az alábbi kötelező alkalmazásokat a bloggerek számára!

Ön blogger? Vagy éppen blogolni kezd?

Az írás az egyik olyan tevékenység, amely nagyon szórakoztató és sok ember végzi. A szerző számos médián keresztül közvetítheti törekvéseit, az egyik a blog.

Azokat az embereket, akik blogokon tartalmat készítenek és írnak, bloggereknek nevezzük. Az írást most bárhol elvégezheti, például az Android telefonján.

Számos kötelező alkalmazásra van azonban szüksége, ha Android-on szeretne blogolni. Melyek az alkalmazások? Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

Kötelező alkalmazás bloggerek számára Android-on

Blog vagy webnapló egy olyan vitafórum, amely mindenféle információt tartalmaz a világhálón és általában naplóírás formájában.

A blogok az internet fejlődésének kezdete óta léteznek, mindeddig a blogolás folyamatosan növekedett, és számos érdekes funkcióval rendelkezik.

Ingyenes blogot hozhat létre, és minden médiát felvehet a személyes blogjába. Ezután mások megtekinthetik a blogodat, és elolvashatják.

Ezt a blogot megoszthatja a különböző közösségi médiákban is, egy marketing stratégia részeként. A blogokat nem csak a nyilvánosság megismertetésére használják.

Vannak azonban olyanok is, akik produktív üzleti földként használják. Nos, azoknak, akik mobiltelefon segítségével szeretnének blog tartalmat létrehozni és írni, rendelkezniük kell ezzel az alkalmazással:

1. WordPress

Ingyenes blog létrehozása nagyon egyszerű segítséggel WordPress, ezzel a szolgáltatással ingyenesen készíthet személyes blogot. Nem csak a tartalom létrehozása a WordPress-ben nagyon egyszerű.

Csakúgy, mint a weboldal verziója, az Android WordPress alkalmazásának számos érdekes funkciója van a tartalom létrehozásához. Számos adathordozót tartalmazhat, például fényképeket, videókat, sőt hanganyagokat is.

Megtekintheti a webhelyelemzéseket, és megnézheti, hogy hány látogató lépett be, valamint a webhelyén található teljes információt. Most bárhol blogolhat!

Apps Productivity Automattic, Inc. LETÖLTÉS
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.5 (128,820)
JátékméretVáltakozik
Android minimumVáltakozik

2. Weebly négyzetenként

A következő az Weebly amely lehetővé teszi a weboldal egyszerű létrehozását egy mobiltelefon segítségével. Ez az alkalmazás akkor is alkalmas Ön számára, ha létrehozni szeretne online bolt.

Felveheti weboldalára az írást és más médiát. Ezenkívül az összes információt megtekintheti a webhelyen, például egy tevékenységmonitorként.

A Weebly by Square használatával bárhol tartózkodhat, irányíthatja webhelyét. Szép!

Alkalmazások termelékenysége Weebly, Inc. LETÖLTÉS
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.4 (74.118)
Játékméret40 MB
Android minimum5.0 és újabb

3. Wix

Csakúgy, mint Weebly, alkalmazás Wix Ezzel csak a mobiltelefon használatával hozhat létre tartalmat a blogon. Írhat blogtartalmat, és számos médiát, például fotókat tartalmazhat.

Emellett ezen az alkalmazáson keresztül szabadon is megtervezheti webhelyét. Ha üzleti bloghoz használ blogot, akkor ez az alkalmazás beolvashatja a jövedelmét is.

Ez a Wix egyedülálló módon rendelkezik a csevegés egyik funkciójával is. Így megoszthatja tapasztalatait és információit az Ön blogját olvasó látogatókkal. Nem érdekes?

Alkalmazások letöltése
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.4 (20.693)
Játékméret39 MB
Android minimum5.0 és újabb

4. Google Analytics

Bloggerként szolgáltatásra van szüksége A Google Analytics információk megismerésére blog forgalma ön konkrétan. Ezt a szolgáltatást blog-munkamenetenként jelentésként is használhatja.

Ez nem áll meg, a Google Analytics megmutatja, mennyi pénzt fog kapni, ha használja az Ad Sense szolgáltatást. Ha üzleti blogot hoz létre, akkor ez az alkalmazás kötelező az Ön számára.

Az adatokat online megtekintheti valós idő ebben az alkalmazásban érdekli a használata?

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.8 (102,486)
Játékméret22 MB
Android minimum4.4 és újabb

5. Pixabay

Néha vannak illusztrációk, amelyekre szükséged van, ha tartalmat hozol létre egy blogban. Nos, ezekre a képekre kereshet az alkalmazásból Pixabay ez.

Számos képet kaphat a legjobb minőségben és ingyen. Ha további képeket szeretne találni, feliratkozhat.

A Pixabay-n kívül más alkalmazásokról is letölthet képeket, például. Kereshet más alkalmazásokra is, például a Pexelre vagy a Wallcraftra.

Alkalmazások letöltése
RészletLeírás
Értékelés16 éves kortól
Pontszám3.4 (7,471)
Játékméret15 MB
Android minimum4.1 és újabb

6. Adobe Photoshop Express

Az első az Adobe Photoshop Express alkalmazásként fényképek vagy képek mobiltelefonon keresztüli szerkesztésére. Az Adobe-t mindig bízták a PC-ken, valamint a mobiltelefonokon végzett fotószerkesztési problémákban.

Ez az alkalmazás számos érdekes funkcióval rendelkezik, mint például a perspektíva javítása, kiküszöbölése zaj, számos fotószűrő alkalmazásához. Ez az Android verzió nem kevésbé jó, mint a PC-s verzió.

Képfájlokat is jó minőségben importálhat vagy exportálhat, ezért nagyon jó, ha képszerkesztésre használja őket. Az alábbiakban ingyenesen letöltheti ezt az alkalmazást.

Adobe Systems Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.6 (1.235.900)
JátékméretVáltakozik
Android minimum4.4 és újabb

7. GoDaddy

Utolsó az Hajrá apa amellyel megvásárolhat egy domain nevet és megtekintheti a teljes tevékenységet a webhelyén. Használhatja ezt a szolgáltatást, ha profi blogot szeretne létrehozni.

A Godaddy használata nagyon egyszerű, használhat egy számot is eszközök ebben az alkalmazásban a weboldal mobiltelefonon keresztüli szerkesztésére szolgál.

Ezzel az alkalmazással továbbra is figyelemmel kísérheti webhelyét, bárhol is legyen. Érdekli az alkalmazás megvásárlása?

Alkalmazások letöltése
RészletLeírás
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.2 (603)
Játékméret19 MB
Android minimum5.0 és újabb

Ez a blogírók számára kötelező alkalmazás, amellyel bárhol tartózkodhat tartalom létrehozásához. Ezenkívül ezeket a szolgáltatásokat ingyen veheti igénybe.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Blogolás vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found