7 film, amelynek témája a hazamenet, hiányozni fogja családját és szülővárosát!

Eid látható. Egy dolog, amit meg lehet éleszteni, a filmnézés. Íme néhány film, amelynek témája a hazamenet, illeszkedjen ennek az Eidnek az árnyalataihoz!

Ki hiányolta igazán a szülővárosát?

A migránsok számára a libanoni szezon nem teljes, ha még nem ment vissza a szülővárosába, vagyis visszatér a szülővárosába. Ez természetes, tekintve, hogy szülővárosunkat nem felejtjük el.

Mindenféle emlék megvan, öröm és bánat egyaránt. A család- és gyermekkori barátok is találkoznak egymással, hogy elengedjék a honvágyat és a poénokat.

Sajnos egyesek különböző okok miatt nem tudnak először hazamenni. Munkából, anyagi körülményekből vagy ilyen katasztrófából indulva a Covid-19 járvány.

A honvágy kezelésére Jaka ad 7 film, hazatérés témájával amelyet bármikor meg lehet nézni, főleg ebben az Eid-pillanatban.

Kíváncsi vagy a film címére? Húzódás helyett vessünk egy pillantást a következő véleményekre!

Filmek a tematikus hazatéréssel

1. Utolsó vonat haza (2009)

Ez a 2009-ben bemutatott film egy kínai család történetét meséli el, aki hajlandó egy nagyvárosba költözni egy tisztességes élet érdekében.

A városban elég rosszul élnek. Csak annyi pénzből indul, hogy egy egyszerű házban lakhasson.

A takarékos és gazdaságos életnek köszönhetően, közvetlenül a kínai újévi hazatérési szezonban, hazamehetnek és találkozhatnak a gyerekkel.

Az egyik legjobb inspiráló film, ez egy olyan életre tanítja a közönséget, amely továbbra is vég nélkül küzd. A jövőben az elvégzett kemény munka édes eredményeket fog hozni.

2.3 Forever Days (2007)

Kiderült, hogy Indonéziában van egy hazatérő témájú film is. Az egyik egy film címmel 3 nap örökké.

Ez a film két testvér történetét meséli el, akik kínosak egymással. A történetben úgy döntenek, hogy megteszik a hosszú utat Jakartától Jogjáig a hazatérés érdekében.

Az utazás során csak megnyílhattak és megismerhették egymást.

A filmet játsszák Nicholas Saputra és Adinia Wirasti megtanítja az őszinteség és a nyitottság fontosságát, még testvérpárokkal is.

3. A bíró (2014)

A következő hazatérésről szóló film címet viseli A bíró. Rober Downey Jr. egyik legjobb filmje. Ez egy olyan gyermek történetét meséli el, akinek nagyon hiányzik a szüle.

Hank Palmer, akit ifjabb Robert Downey alakít Azt mondják, hogy a városon kívülre utazik, és ismeretlen kapcsolatban áll apjával, Joseph Palmerrel (Robert Duvall).

Ez a 2014-ben bemutatott film nagyon sok családi értéket tanít. Hank végül rájött, hogy apjának eddig nagyon nagy szerepe volt benne.

Amíg végül úgy döntött, hogy hazamegy, és időt tölt az apjával.

4. Amerikai Reunion (2012)

Aki nem tudja amerikai pite? Nos, ennek a tizenéves ismerősökről szóló filmnek van egy folytatása, az American Reunion néven.

Megjelent 2012-ben, American Reunion mesél egy találkozóról, amelyet a diákok vezetői tartanak szülővárosukban.

Később rengeteg jelenetet talál, amelyek emlékeztetnek az iskolai napjaira. Kezdve csínyekből, ostoba jelenetekből, zaklatásból stb.

De emlékezz! Ezt a filmet csak azok nézhetik meg, akik 18 évesek és idősebbek, na!

5. Almanya: Üdvözöljük Németországban (2011)

A 2011-ben bemutatott film egy kis török ​​család történetét meséli el, aki Németországba vándorol, hogy javítsa sorsát.

Idővel ennek a családnak gyermekei voltak, és nagy család lett német földön. Egy nap az apa meg akarta mutatni Törökországot minden nagyobb családjának, különösen unokájának.

Végül megtették a hosszú utat Törökországba. Ezen utazás során sok váratlan eseményt tapasztalnak, amelyek tovább erősítik a családtagok közötti érzelmi köteléket.

Ez a legjobb családi film nagyon erős kulturális értékeket és harmóniát tanít, amelyek alkalmasak az Eid-szezonban akár egyedül, akár családdal együtt megtekinthetővé.

6. Eid hazatérés (2011)

A 3 napos örök film mellett Indonéziának van egy másik hazatérő tematikus filmje is Libanon. Annak ellenére, hogy 2011 óta jelent meg, ez a film még mindig releváns, hogy megnézzük, bandában.

Ez a film Gunadi küzdelmének történetét meséli el 3 év fővárosi munkanélküliség után. Élete súlyosbodott, amikor apja azt mondta neki, hogy térjen vissza szülővárosába, hogy feleségül vegye Lestarit, aki 3 éve várt rá.

Egy másik történetben ott van Martono alakja, aki nagy dilemmában van, mert felesége arra kérte, hogy szülővárosában ünnepelje Eidet, miközben a fővárosi projekt nagyon csábító tovább dolgozni.

Ez a film a valós és a bizonytalan életről tanít, de a kitartásnak és a folyamatos munkának köszönhetően tökéletes megoldásnak kell lennie.

7. A sárkányfutó (2007)

Iszlám témájú hollywoodi filmek Ez két Amir és Hassan nevű barát útját meséli el, akik megváltják egymás korábbi bűneit.

Amir, aki Amerikában bevett íróvá vált, hirtelen megkérte Hasszan apját, hogy térjen vissza Pakisztánba.

Visszapillantó jelenetek sorozatán keresztül felidézi az összes korábbi eseményt Hassannal. A történet végén különféle meglepő tényeket talál, amelyek közül az egyik Hassan jelenlegi sorsáról szól.

Ez a film sok pozitív vallási értéket tanít, tökéletes az Ön számára az Eid-évad megtekintéséhez.

Ez 7 film volt, amelynek témája a hazamenetel, banda. Szóval jobban hiányzik a szülővárosod, igaz?

Kérjük, adja meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found