titok! Így titokban követheti nyomon barátja tartózkodási helyét az iPhone készülékével

Ha Ön és barátnője iPhone-t vagy más iDevice-eszközt használ, titokban nyomon követheti azok helyét. Így követheti nyomon az ember tartózkodási helyét egy iPhone készülékkel.

Ha Ön és barátnője iPhone-t vagy más iDevice eszközt használ, titokban nyomon követheti a helyüket. Nem arról van szó, hogy kételkednénk a hűségében, a kémkedés célja az, hogy törődjünk vele és minden esetre.

Hogyan követhetjük nyomon az emberek tartózkodási helyét ezzel az iPhone készülékkel, egy beépített alkalmazást fogunk használni Keresse meg a Barátaimat más néven Keresse meg a barátaimat. A tartózkodási hely megosztása előtt természetesen mindkét fél hozzájárulására van szükség.

Ezzel a trükkel azonban nyomon követheti barátja helyzetét anélkül, hogy tudnák? Hogyan kell?

  • Hogyan lehet nyomon követni a legújabb ismeretlen telefonszámot 2021-ben, garantáltan pontos?
  • 20 alkalmazás valakinek tartózkodási helyének és hogyan követésére

Hogyan lehet titokban követni az emberek tartózkodási helyét az iPhone készülékkel

1. Kölcsönözze a barátnője mobiltelefonját

A trükk ez: kölcsön kell adnia a barátja iPhone-ját, majd gyorsan aktiválnia kell a Barátok keresése funkciót, és el kell rejteni az alkalmazást egy mappában. Mindenképpen megteheti, hogyan használja a barátja mobilját kölcsönzésre.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Engedélyezze a Saját hely megosztása lehetőséget a Barátok keresése beállításokban

A mobilod már a kezedben van? Most keresse meg és nyissa meg a Barátok keresése lehetőséget, ez az alapértelmezett alkalmazás az iOS 9 óta. Ha még nincs, telepítse az App Store-ba. Ha van, íme a lépések.

  • Nyissa meg a Barátok keresése> Kattintson rám (engem) elemet.
  • Ezután aktiválja a „Saját hely megosztása” vagy a gombot Saját hely megosztása.
  • Görgessen újra lefelé, és győződjön meg arról, hogy a "Barátkérések engedélyezése" és a "Geofence Alerts Show Mindenki".

3. Adja hozzá az Alias ​​ismerőseit

  • Ha igen, kattintson a "Kész" gombra, és térjen vissza a Barátok keresése oldalra.
  • Ezután kattintson a "Hozzáadás" gombra, írja be a fiók e-mail címét, majd kattintson a "Küldés" gombra.
  • Az utolsó lépésként válassza a "Korlátlanul megosztani" lehetőséget.

Megjelenik a Barátok keresése kérés, amelyet elküldünk a készülékére. Válassza az "Elfogadás" és a "Ne ossza meg" elemeket, így nem tudja visszakövetni. Most a Find My Phone alkalmazások nagy része ritkán nyílik meg, még mi sem törődünk velük, ezért biztonságosabb őket egy alkalmazás mappába áthelyezni, így egyre nehezebben érhetők el.

Így követheti nyomon az ember tartózkodási helyét egy iPhone készülékkel. Most nyissa meg a Barátok keresése alkalmazást iPhone-ján, és két pont jelenik meg, nevezetesen Ön és a barátnője tartózkodási helye.

Igen, ügyeljen arra, hogy ne szomorkodjon, ha kiderül, hogy a barátja szeret hazudni és csalni. Ha ha ha! , ne felejtsd el Ossza meg Ön szerint.

Olvassa el a cikkeket is iPhone vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found