ez az oka annak, hogy a számítógép gyakran hangosan és gyanúsan hangzik, felrobban?

Számos hang jelezheti, hogy problémái vannak a számítógépével. A következő ApkVenue néhány fizikai számítógépes problémát tárgyal, amelyek számos hangos és szokatlan hangot okoznak a számítógép eszközén.

Ebben a digitális korszakban számítógép egyik nagyon fontos követelmény lett. Számítógép használatakor néha gyakran számos hangot hallunk, például hangokat csomagtartó operációs rendszer, hang ventilátor forgása vagy a lejátszott CD vagy DVD által generált hang Optikai meghajtó. A hangok valóban tisztességes hangok, ami azt jelzi, hogy a számítógép működik.

Néhány azonban úgy hangzik hangszóró hogy kaotikus hangot adott ki vagy hirtelen nagy zaj, amely időnként bosszantó lehet tisztában kell lennie mert ez annak a jele lehet, hogy problémái vannak a számítógépének. Hogy tisztább legyek, az ApkVenue követése tárgyalni fog néhány fizikai számítógépes probléma, amely hangos zajt okoz és szokatlan a számítógép eszközén. Nézzük csak!

  • Nem kamu! Itt van, hogyan lehet megakadályozni a laptop hőjét használat közben
  • Hiba és olvashatatlan Laptop DVD javítása

Ennek oka, hogy a számítógép gyakran hangosan és gyanúsan hangzik, felrobban?

1. Hangos zajok merevlemez problémák miatt

Fotó forrása: Fotó: montereycomputerrepair.com

Ha valaki közületek hallott hangos hang számítógépes berendezések gépalkatrészei, különösen alkatrészei merevlemez lévén, ébernek kell lenned. Valószínűleg a hang származott merevlemez azok közül, akiknek problémái vannak.

A merevlemez belsejében van egy vastag merevlemez, amely egy forgó karral együtt működik, hogy a merevlemez folyamatosan forogjon információt továbbítani. Ha csak kicsi, halk zajokat hall a merevlemez részéről, akkor nem kell aggódnia, mert ez a merevlemezt jelenti rendben.

Másrészt, ha hallja elég hangos hang a merevlemez szakaszról általában a merevlemezt jelenti problémája van akár a tárcsán, akár a forgókaron.

Ha ez megtörténik, azonnal tegye meg adatmentés elkerülni az adatok elvesztésének kockázata amikor a merevlemez-eszköz teljesen megsérült.

2. Hangos hangok a problémás optikai meghajtó miatt

Fotóforrás: Fotó: Reference.com

Alapvetően egy optikai meghajtó rendelkezik hasonló munkamódszer a merevlemezzel. Az optikai meghajtó forogni fog CD vagy DVD körkörös meghajtó eszközt használ, amely az információk olvasásával és továbbításával megbízott optikával együtt működik.

Működő optikai meghajtó által generált hang nem olyan nehéz és sima mint a merevlemez hangja. Ha azonban srácok hallják hangos hang, amikor az optikai meghajtó CD-t vagy DVD-t olvas, fennáll annak a lehetősége, hogy az optikai meghajtónak problémái vannak a meghajtó eszközzel.

De nem kell annyira forrónak lennie, mert a hangot okozhatja a behelyezett CD vagy DVD problémája, vagy az is, hogy túl sok por van az optikai meghajtón, ami megnehezíti az optika olvasását.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Hangos ventilátor problémás zajai

Fotó forrása: Fotó: discdepotdundee.co.uk

Hűtőventillátor vagy hűtőventillátor ügyeletes eszköz hűtsük le a motor hőmérsékletét a számítógépes eszközön, nehogy túlmelegedjen, ami a számítógépes eszköz hirtelen leállását okozhatja.

Természetesen néhányan közületek gyakran hallották a ventilátor forgását és nagyon hangos hangot adnak, és általában úgy gondolja, hogy ez a számítógépes eszköz miatt van. túl sokáig használták.

A hangot azonban valójában a hűtőventilátorra tapadt por mennyisége okozza gátolja a ventilátor forgását a. Ezenkívül lehetőség van arra is, hogy a ventilátor a közeli kábelt fordítsa el a hűtőventilátort érinti és akadályozza a ventilátor forgását.

Ilyen probléma esetén csak meg kell ellenőrizze a hűtőventilátor állapotát srácok annyi por van, hogy ez akadályozza a hűtőventilátor munkáját vagy kábelprobléma miatt.

4. Hangos hangok a problémás áramellátás miatt

Fotó forrása: Fotó: the-computer-problems-guru.com

Tápegység fontos alkatrésze egy számítógépes eszköznek, amelynek feladata a szabályozás és az elosztás a számítógépes berendezések áramellátása Mi. Ezen elemek nélkül lehetetlen bekapcsolni számítógépét vagy laptopját.

Az áramellátás azonban néha felveti saját problémáit is, amikor ez az egyik alkatrész a folyamat során hangos zajokat kezd ki Leállitás be fog fejeződni. Ha bármelyikőtök tapasztalt ilyesmit, legyen óvatos és azonnal végezzen vizsgálatot tápegységein. Ezt a hangos hangot valószínűleg annak köszönhette probléma a tápegység kábelével srácok vagy rosszabb alaplap.

Ha elég jó vagy az áramellátás szétszerelése, ellenőrizze azokat a kábeleket, amelyek áramot szolgáltatnak más alkatrészekhez, például alaplap, VGA és merevlemez. Ha nem, keressen valakit, aki segít elkerülni azokat a problémákat, amelyek később a számítógép vagy a laptop hirtelen leállását okozhatják.

5. Hangos hang a hangszórón vagy a monitoron

Fotóforrás: Fotó: newsnish.com

Hallottál már valaha hangos hangot a számítógép hangszóróiról vagy a monitorról csak bekapcsolta vagy állítja a hangerőt? Ha igen, ne becsülje alá, mert az okozhatja probléma van a hangszóró belsejében. Ezt is okozhatja elektromos áram, amely ütközik az analóg jellel a számítógép hangszórójából.

Közben a monitor ill LCD ilyesmi nagyon ritka. Ha azonban valaha is hallotta, hogy a monitor szokatlan motorhangot ad ki, nézd meg figyelemmel kíséri az áramot.

Nos, ez egy szám volt számítógépével vagy laptopjával kapcsolatos problémák ami hangos és idegesítő zajokat okozhat. Az ApkVenue üzenete soha nem hagyja figyelmen kívül a számítógép vagy a laptop hangját. A hang csak jel lehet ha problémái vannak a számítógépével vagy laptopjával. Ne habozzon, hagyja üzeneteit és benyomásait a megjegyzések oszlopban, és győződjön meg róla, hogy valóban az Ossza meg barátainak igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found