10 legfrissebb YouTube-szolgáltatás, amelyekről nem biztos, hogy tud

A YouTube nemrégiben frissített egy kijelzőt. Itt van a 10 legfrissebb YouTube-szolgáltatás, amelyeket még nem ismert.

Youtube a legnagyobb videomegosztó szolgáltatás, nagyszámú közönséggel a világ minden tájáról. Népszerű videóalkalmazásként a YouTube tovább fejlődik, kellemes élményt nyújtva a videók élvezetében.

A közelmúltban a YouTube egy új, számos funkcióval rendelkező kijelzőt dobott piacra, amelyek asztali számítógépeken és okostelefonokon egyaránt használhatók. A következő ApkVenue el akarja mondani A 10 legújabb YouTube-szolgáltatás hogy korábban nem tudhatta. Gyerünk srácok!

  • 7 legjobb video vágó alkalmazás mobiltelefonokhoz, frissítse a 2021-et!
  • 13 legjobb Android- és iPhone-videoszerkesztő alkalmazás, nincs vízjel!
  • 8 alkalmazás animált videók készítéséhez Androidon és PC-n, egyszerű és 100% ingyenes

10 legújabb YouTube-szolgáltatás, amelyekről nem tudhatsz

1. Koppintson duplán a Trick elemre

Android vagy iOS okostelefonon a YouTube alkalmazás segítségével könnyedén előretekintheti vagy visszatekerheti a videókat. Itt maradsz dupla érintés a videó jobb oldalán a továbblépéshez időtartama 10 másodperc balra pedig az időtartam visszatekeréséhez.

2. Állítsa be a videó sebességét tetszés szerint

Ez a YouTube-funkció kezdetben asztali számítógépen volt elérhető, de most már okostelefonon is élvezheti. tudsz állítsa be a sebességet a videó jobb oldalán található három pont ikonján található lehetőség megnyomásával. Ezután válassza ki a menüt lejátszási sebesség vagy videó sebessége a lejátszott videó sebességének beállításához.

3. Sötét téma

Azok számára, akiknek nehéz elidőzniük a számítógép képernyőjén, a YouTube lehetőséget kínál sötét téma (sötét téma) legújabb megjelenésén. A trükk az, hogy csak megérinti a profilmenüt, és azonnal aktiválja a sötét témát (sötét téma), akkor a YouTube kijelzője automatikusan megváltozik.

4. Videó előnézeti funkció

A legfrissebb YouTube-funkció használatához vigye az egérmutatót az egér fölé indexkép videó, akkor megtekintheti a videó előnézetét. Előnézet funkció Ez valóban segít meghatározni, hogy melyik videót fogja legközelebb megnézni.

5. Hasonló videó opciók

Videó megtekintése közben a YouTube azonnal megadja videós ajánlások egyfajta. Nem kell többet bajlódnia, most megtalálhatja a képernyő alján. A trükk az, hogy csak megérinti a képernyőt és elcsór fel, hogy lássa az egészet indexkép videó.

6. Csevegjen együtt a YouTube Chat ablakban

Ki mondja, hogy a YouTube csak videókat nézhet? A frissítés révén a legfrissebb YouTube-funkciók is használhatók rá Csevegés a barátokkal. Megoszthat videókat a következőn keresztül: csevegőablak. A trükk az, hogy csak megérinti a nyíl ikont a képernyőn, kiválaszt egy barátot és ír egy üzenetet. Csevegés közben videókat is nézhet.

7. Billentyűkódok a YouTube Asztalon

YouTube-videók nézésekor nem kell bajlódnia a kurzor mozgatásával és a kívánt menü kiválasztásával. Íme néhány gyorsbillentyűket amelyet használhat.

  • A numerikus billentyűzet segíthet a lejátszott videó feldolgozásában. Például: nyomja meg a ** 3 ** gombot, hogy elérje a videó időtartamának 30% -át, a ** 7 ** közvetlenül a videó 60% -ára visz, és ** 0 ** lejátszja a videót.
  • ** K ** a videó szüneteltetéséhez és újraindításához.
  • ** J ** a videó visszatekerése 10 másodperccel.
  • ** L ** a videó időtartamának 10 másodperccel történő előrehozásához.
  • ** M ** a video hang elnémításához vagy újbóli engedélyezéséhez.

8. Oszd meg a konkrét videó egy részét

Ha meg akarja osztani a videót egy bizonyos részben a videó megtekintése közben, akkor csak a ** K ** megnyomásával állíthatja le a szünetet. Ezután kattintson a jobb gombbal, és válassza ki _ Videó URL másolása a jelenlegi időben _ vagy ** Másolja a videó URL-jét az aktuális időpontban **. Csak másolja barátainak.

9. Konkrét keresés kulcsszó-kombinációkkal

Csinálni videó keresés pontosabban, a következő tippeket használhatja.

  • Adjon idézőjeleket (xxxx) meghatározott kifejezések keresése; jel (+) vagy (-) az eredmények megadásához vagy eltávolításához.
  • Add hozzá _ allintitle _ a keresőmezőben, mielőtt kulcsszavakat írna be, hogy a videó címében megtalálhatók legyenek az összes keresett kulcsszót tartalmazó keresési eredmények.
  • Add hozzá _ HD _ kulcsszavak megadása előtt, hogy nagy felbontású videó eredményeket kapjon (Nagy felbontású); 3D-vel is felveheti a háromdimenziós videotartalmat.
  • Add hozzá _ csatorna _ vagy _ lejátszási lista _ be a keresési lekérdezésbe.

10. Nézzen videókat felirattal

Legalábbis eddig egymilliárd videó van a YouTube-on, amelyek már vannak lefordított szöveg automatikus. Az aktiválásához csak be kell lépnie a beállítások menübe, majd aktiválnia kell a feliratokat (feliratok) vagy automatikus fordítás, ha van ilyen.

Tehát ezek a 10 legújabb YouTube-funkció, amelyekről nem biztos, hogy tud. Így a legjobb élményt érheti el, amikor kedvenc videóit nézi a YouTube-on. Szóval, próbáljátok srácok. Garantáltan nem bánom!

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found