10 legjobb főzési recept alkalmazás az android 2018-hoz

Szeret főzni? Az alábbiakban a 10 legjobb komplett és ingyenes Android-receptalkalmazást kell Kipróbálnod. Gyerünk, hallgassunk!

Szerencsére áldottak vagyunk a technológiai fejlődés Különösen az okostelefonok esetében könnyebb számunkra valamit megtenni, még olyat is, amit például naponta meg kell tennünk ételt főzni. Természetesen a főzés az egyik dolog, amit minden nap meg kell tennünk.

A múltban ahhoz kellett főzni, amit még soha nem csináltunk extra kemény munka, amely nem kerülte el a teljes kudarcot. De most mindannyiunknak nem kell bajlódnia, a probléma az recept alkalmazása nagyjából elérhető a Google Play Áruházban is.

A receptek beszerzéséhez csak egy okostelefonra van szükségünk erős elhatározás, hogy ki merek próbálni. Ha tipikus padangi ételeket, szundai specialitásokat vagy akár külföldi ételeket szeretne kipróbálni, mindenki könnyen bízhat a Google Play Áruház Android-alkalmazásában. Nos, mint amennyire kíváncsi vagy, a következő A 10 legjobb teljes és ingyenes Android-receptalkalmazás, amelyet KELL próbálni, nézzük!

  • Legyen függőséget okozó! Ez az 5 legjobb élelmiszer-témájú játék az Androidon
  • Pantelligent, intelligens olajsütő, amellyel jól tudsz főzni!
  • 13 legjobb Android- és iPhone-videoszerkesztő alkalmazás, nincs vízjel!

A 10 legjobb teljes és ingyenes Android főzési recept alkalmazás, garantáltan stabil!

1. Offline receptek

Apps Utilities LETÖLTÉS

Az első alkalmazás neve Offline főzési receptek. Ez az alkalmazás különféle jó ételeket kínál harapnivalók egészen a szuper osztályú, rászoruló ételig nagy tőke. Ha fogynak az ötleteid a főzéshez, talán ez az Android offline alkalmazás jelenthet megoldást az Ön számára.

2. Egyszerű főzési receptek

Alkalmazások produktivitása Thirteen Studio LETÖLTÉS

Egyszerű főzési receptek alapvetően ugyanaz, amely különféle recepteket kínál, csak ez recept alkalmazása Ez az Android hajlamos több egyszerű receptet bemutatni, hogy ez az Android alkalmazás elérhető legyen nagyon alkalmas kezdőknek, akik megtanulnak főzni.

3. Cookpad receptek

Apps Produktivitás Cookpad Limited LETÖLTÉS

Tíz-száz recept létezik, jávai és nem jávai. A Cookpad főzési receptek egy főzési recept alkalmazás nagyon teljes és ez az alkalmazás bárki számára használható, akár még tanul, akár azok, akik már szakemberek a konyha területén.

4. Különféle Padang ételreceptek

A negyedik a név szerint van Különféle Padang ételreceptektermészetesen ez az alkalmazás számos tipikus padangi ételreceptet mutat be, kezdve az egyszerű rendang főzésétől egészen más hasonló, súlyosabb és még sok más ételig. Biztosan maga tudja, hogy a tipikus padangi konyha nagyon változatos, és élvezetéről is nagyon híres.

Azok számára, akik szeretnének megtanulni tipikus padangi ételeket főzni, akkor különféle alkalmazások Padang Cuisine Receptek ezt telepíteni kell az Android okostelefonjára.

5. 400 receptgyűjtemény

Ez az öt természetesen nem nagyon különbözik egymástól 400 Receptgyűjtemény 400 ételreceptet mutat be, tehát megfelel a nevének. Ebben az alkalmazásban különböző típusú jó főzési recepteket talál egyszerű ételek, harapnivalók és még sok más. Alkalmas kezdőknek, akik még tanulnak főzni.

6. Indonéz receptek

Vormalin Productivity Apps LETÖLTÉS

Az alkalmazás nevének megfelelően ez biztos Indonéz étel recept egy olyan alkalmazás, amely recepteket tartalmaz Indonéz specialitásokKülönböző típusú recepteket talál ebben az alkalmazásban, amelyet a nemzet gyermekei készítettek. Kíváncsi? Soha nem árt kipróbálni!

7. Jávai főzési receptek

Jól! Ha városi ember vagy, aki kíváncsi a jávai konyhára, akkor te is megteheted megtanulja egyedül elkészíteni a jávai specialitásokat, nem kell összekeverni a receptek keresését itt-ott! Csak használja a jávai recept alkalmazást. Ez az androidos alkalmazás természetesen csak jávai recepteket kínál, tehát az a jáván kívüli ételek nem fogja megtalálni ezt az alkalmazást.

8. Halreceptek

Még mindig nem tökéletes a hal főzésénél? Még mindig nem sikerül főzni a halat? Most már nem kell aggódnod, srácok, mert a recept alkalmazása ezt megtalálja tíz-száz recept a különféle halételekhez. Mint a hal főzésének receptje balado fűszerekkel és még sok mással.

9. Berkuah főzési receptek

Főzz leves ételeket talán nehezebb elkészíteni, emellett sok anyagot is igényel. Ha az eredmény finom, nem számít, de mi van, ha ellenkezőleg? Hiába, igaz? De most már nem kell aggódnia emiatt. A probléma az, hogy most már vannak speciális alkalmazások a levesételek számára is, mint ez.

A Berkuah Főző Recept biztosítja különféle főzési receptek, az egyszerű ételektől, könnyű ételektől kezdve a luxus receptekig. Mindenesetre meg kell próbálnia!

10. Teljes csirke recept

A csirke főzése nem olyan nehéz, mint azt elképzeljük, valójában meglehetősen egyszerű ahhoz képest főzni zöldséges ételeket. Annak ellenére, hogy a csirkét főzni meglehetősen egyszerű, mégsem könnyű finom ízt adni, így speciális recepteket igényelnek a megfelelő íz előállításához.

Nos, hogy megkapja a csirke receptjeit is nem kell receptkönyveket vásárolni és mások, csak telepítse a speciális receptalkalmazást az Android készülékére, nevezetesen Teljes csirke recept. Ezzel az alkalmazással számtalan inspirációt talál, és természetesen több száz recept is található benne. Nagyon egyszerű, igaz?

Ez az A 10 legjobb teljes és ingyenes Android főzési recept alkalmazás. Mi lenne a srácokkal, a hobbid is a főzés, igaz? Ha igen, akkor nincs semmi baj, ha kipróbálod a nemzet gyermekeinek egyik alkalmazását. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found