4 további lencse, amely varázsolja okostelefonját, hogy olyan kifinomult legyen, mint a DSLR!

Professzionális fotók készítéséhez feltétlenül szükség van egy további okostelefon lencsére. És íme Jaka ajánlása!

Az okostelefonok mára egyre kifinomultabbak. A RAM-tól az aktuális kameráig kezdve magas specifikációkkal rendelkezik. Valójában a magas specifikációk miatt vannak olyanok is, akik okostelefont használnak, amelyek közül az egyik a fényképezésre összpontosít.

Annak ellenére, hogy az okostelefon fényképezőgépe már magas specifikációkkal rendelkezik, még mindig hiányzik belőle, ha professzionális minőségű fényképeket szeretne készíteni. Szüksége van egy okostelefon kiegészítő lencsére. Tehát ehhez íme az ApkVenue 4 ajánlása. Gyerünk, hallgassunk!

  • Mire való kettős kamera technológia Android okostelefonokon?
  • Nagy! A Yi 4K + Action Camera simábbá teheti a 4K videókat, nem hiszi el?

4 okostelefon kiegészítő lencse, amely ugyanolyan kifinomult lehet, mint a DSLR

A jelenleg piacon lévő okostelefonok további lencséinek választéka meglehetősen sokféle. Referenciaként meghallgathatja az ApkVenue alábbi ajánlásait.

1. Sony DSC-QX10

Fotó forrás: Kép: Technav

Kiváló minőségű kiegészítő lencse, kompakt méretben. A használt lencse az Sony G Lens, F-szám F3,3 (W) ~ 5,9 (T) és gyújtótávolság 4,45 ~ 44,5 mm. A 18MP felbontású Exmor R CMOS szenzor használatával, amely támogatja a 10-szeres optikai zoomot.

Ár: 2 millió IDR

Minta fotó eredmények

Fotóforrás: Kép: Fotózás Blog

2. Sony DSC-QX100

Fotó forrás: Kép: Technav

Még mindig a Sony gyártotta, az előző termék idősebb testvére. A fő különbség a használt lencsékben van Carl Zeiss Vario Sonnar, ahol valóban ennek a márkának a lencséje ismert a képminőségéről. Az objektív F-száma F1.8, 20MP felbontással rendelkezik, de sajnos csak a 3,6x-os optikai zoom támogatott.

Ár: 6 millió IDR

Minta fotó eredmények

Fotó jóvoltából: Kép: AOL

3. Celestron PowerSeeker 70EQ

Fotóforrás: Kép: Delta Optical

Ha szereted a csillagászati ​​fotókat, nyilvánvalóan okostelefonon keresztül is megtehető. Nincs szüksége drága DSLR-re. A lencse használatával állítólag akár 125x-es optikai nagyítást is végezhet. Ennek eredményeként ezzel a kiegészítő lencsével akár a hold felszínét is láthatja.

Ár: 3 millió IDR

Minta fotó eredmények

Fotó forrása: Kép: Muhammad Soleh

4. Lensbong Prosummer

Fotóforrás: Kép: Si Buzz

Ha a korábbi kiegészítő lencsék túl drágák voltak, használhatja a Lensbongokat. A Chunk Lens rövidítése. Amit az ApkVenue javasol, az a Prosummer. Ahol ez egy makro lencse. Annak ellenére, hogy olcsó az ára, bebizonyosodott, hogy jó bokeh-t képes előállítani.

Ár: 100 ezer IDR

Minta fotó eredmények

Fotó forrása: Kép: Tata Lens CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az okostelefon kiegészítő lencséjének használatával a képek ugyanolyan tiszták lesznek, mint egy DSLR. Mit gondol erről, ezért jobb okostelefont vagy DSLR-t használni?

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Kamera vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: Ubuy International


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found