őrült 3 TB RAM, a világ legfejlettebb pc specifikációi! játékra?

Szeretné a legfejlettebb számítógépet építeni? Ha a legfejlettebb PC-t akarja felépíteni, kiderül, hogy a 32 GB RAM nem semmi. Mert vannak olyan PC-k, amelyek akár 3 TB RAM-ot, más néven 3000 GB-ot is képesek telepíteni! Wow, milyen PC ez? Gyere, nézd meg!

A különféle szoftverek és játékok futtatásához természetesen magas követelményekre van szükség. Például 32 GB RAM használatával.

Szeretné a legfejlettebb számítógépet építeni? Ha a legfejlettebb PC-t akarja felépíteni, kiderül, hogy a 32 GB RAM nem semmi. Mert vannak olyan PC-k, amelyek akár 3 TB RAM-ot, más néven 3000 GB-ot is képesek telepíteni! Wow, milyen PC ez? Gyere, nézd meg!

  • Tegye ezt a PC-s játék teljesítményének akár 200% -os növelése érdekében
  • Az Intel megvalósítja a legjobb PC-s játékélményt és VR-élményt

A HP PC-munkaállomások legújabb sora

Fotóforrás: Kép: HP

A hírek szerint a HP új PC-munkaállomások sorát dobja piacra. A PC felállás, mégpedig Z8, Z6 és Z4. A tervek szerint ez a PC-vonal megjelenik majd 2017. október vagy november jönni.

A Z8 PC munkaállomás megszerzéséhez 35 millió Rp-tól kezdődő árakon vásárolhatja meg. Míg megvan a Z6 ára 27 millió Rp-től kezdődően, és végül a Z4 18 millió Rp-tól kezdődő árakkal rendelkezik.

56 magos processzor, 3 TB RAM és 48 TB merevlemez

Fotóforrás: Kép: HP

Érdekes, hogy ez a legújabb HP munkaállomás PC-képesség frissítés kiemelkedő. PC munkaállomások esetén a Z8 akár Xeon 56 magos processzorokig, 3 TB RAM-ig, 48 TB merevlemezig és 72 GB-os Nvidia Quadro VGA-ig is frissíthető.

Ha úgy érzi, hogy a Z8 PC munkaállomás frissítése túl sok, használhatja a Z6 vagy a Z4 rendszert. A Z6-on a maximális RAM-frissítés 384 GB, míg a Z4-en a maximális RAM-frissítés 256 GB. A dedikált Z4 processzoron a legnagyobb 23 mag.

Nem játékra!

Fotóforrás: Kép: Unreal Engine 4

Ekkora specifikációkkal valójában játékra lehet. De ez nem optimális. Például processzormagok használata, ahol az API DirectX 12 játékhoz csak 8 maggal optimális. Ez azt jelenti, hogy 48 processzormag nem működik, kár, nem?

A PC munkaállomás elnevezés filmek készítésére, 3D-s tervek készítésére, játékok készítésére és még sok másra alkalmas. Lényegében, ahogy a neve is mutatja, ez a számítógép az ügyfelek számára készült hivatásos munkások. Még az ApkVenue-hoz hasonlóan sem úgy érzi, hogy szüksége lenne egy PC-re, amely ilyen kifinomult specifikációkkal rendelkezik.

Ha csak a játékra van szükséged, akkor valóban nem használhatsz ilyen számítógépet. Javasoljuk, hogy játékra tervezett számítógépet használjon. Mit gondol magáról, mégis meg akarja vásárolni ezt a PC-t? Ossza meg véleményét!

Igen, mindenképpen olvassa el a PC-hez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found