5 módja annak, hogy 1 GB-os Android RAM-os telefont könnyű és gyors legyen!

Az ApkVenue ezúttal azt akarja mondani, hogy 5 módon készítsen 1 GB RAM-mal rendelkező Android HP-t, maradjon könnyű és gyors!

Jelenleg a specifikációk magasak a androidos telefon szükségszerűséggé válik. Ennek oka, hogy a legújabb Android-alkalmazásokhoz magas specifikációkra van szükség a funkcióik támogatásához. Korábban az ApkVenue áttekintette, hogy az 1 GB RAM az Androidon már nem elegendő! Azonban bizonyára még mindig sokan rendelkeznek androidos mobiltelefonnal, amely csak 1 GB RAM-mal rendelkezik. Ne aggódj! Mert ezúttal Jaka el akarta mondani 5 módja annak, hogy 1 GB RAM-ot biztosítson az Android mobiltelefon fényében és gyorshajtásában!

Az 1 GB RAM-mal rendelkező Android-telefonok továbbra is zökkenőmentesen működhetnek, ha megfelelő módon használja őket. Tehát ezúttal az ApkVenue tippeket szeretne adni az Android mobiltelefonjának optimalizálásához, amelynek RAM-ja mindössze 1 GB. Figyeljen, és kövesse az alábbi lépéseket, igen!

  • Kötelező tippek azok számára, akik 1 GB RAM-mal rendelkező okostelefont használnak
  • 7 típusú Android-alkalmazás, amelyet törölni kell az Android-telefonról
  • 10 legjobb alkalmazás az Android-telefon hozzáadásához NGEBUT-hoz!
  • 5 FONTOS ok, amiért 2016-ban új okostelefont kell vásárolnia!

5 módja annak, hogy 1 GB RAM-ot biztosítson az Android mobiltelefon fényében és gyorshajtásában!

1. Gyökereztesse le Android telefonját!

Igen, ez az első dolog, amit meg kell tennie. Azáltal, hogy gyökér Android, korlátlan hozzáférésed lesz mobiltelefonod Android-rendszerének minden módosításához, törléséhez, hozzáadásához és még károsításához is. Tehát ne habozzongyökér Az Android mobiltelefonod, igen! Könnyű, csak el kell olvasnia a következő cikkeketgyökér Android-telefonja biztonságosan.

  • Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül
  • Hogyan lehet rootolni az összes Android-típust a Towelroot segítségével
  • Könnyű módszerek az Android összes típusának gyökerezéséhez a KingoApp segítségével
  • Könnyű módszerek az Android Lollipop 5.1 rootolására PC nélkül

2. Módosítsa az alapértelmezett indítót az Android telefonja számára!

Indító alapértelmezett Android telefonok, mint a TouchWiz felhasználói felület tól től Samsung vagy ZenUI tól től ASUS nagyon sok funkcióval rendelkezik. De indító ez az alapértelmezett Android-mobiltelefon általában szintén sok RAM-ot foglal el. Annak érdekében, hogy ne legyen nehéz, érdemes kicserélni indító a könnyebb. Például Zero Launcher amelyet alább letölthet.

Apps Desktop Enhancement Zero Team LETÖLTÉS

Val vel indító kisebb és könnyebb, a RAM és a belső memória már nem lesz tele. Annak ellenére, hogy könnyű, a Zero launcher számos jó tulajdonsággal rendelkezik, amelyek nem alacsonyabbak indító az Android alapértelmezett.

3. Szabaduljon meg az összes "bloatware" beépített alkalmazástól, amelyre nincs szüksége!

Az Android mobiltelefonján határozottan sok alapértelmezett alkalmazás léteziktelepítés mivel először vásárolta meg az Android telefont. Ezeket a különféle alkalmazásokat általában nem lehet törölni vagy törölni.eltávolítás. Vannak olyanok is, amelyek nem lehetnekletiltani. Az alapértelmezett alkalmazás amellett, hogy androidos mobiltelefonjának belső memóriáját még jobban kitölti, gyakran lemeríti a RAM-ot is, mert tudomásunk nélkül fut. Nos, használhatja az alkalmazást Rendszeralkalmazás-eltávolító különféle alapértelmezett alkalmazások törléséhez androidos telefonján. Használatát a következő cikkben olvashatja el: Hogyan lehet egyszerre eltávolítani sok alapértelmezett Android 'Bloatware' alkalmazást.

Jumobile Apps Developer Tools LETÖLTÉS

4. Adja hozzá a RAM-ot a Greenify alkalmazáshoz

Hozzáadható a RAM egy Android alkalmazással? Oh, kérlek. Az alkalmazással Greenify, tágabbá és könnyebbé teheti androidos mobiltelefonja RAM-ját. Annak érdekében, hogy továbbra is simán végezhessen különféle tevékenységeket az Android mobiltelefonján. A következő cikkben olvassa el a Greenify alkalmazás használatát: Az Android RAM hozzáadása a Greenify használatával.

Oasis Feng Apps Developer Tools LETÖLTÉS

5. Szükség szerint használja androidos telefonját

Korlátozott RAM kapacitással azt jelenti, hogy nem végezhet túl sok tevékenységet az Android mobiltelefonján (többfeladatos) egy alkalommal. Nem nyithat meg túl sok alkalmazást egyszerre. Tehát okosnak kell lennie az Android mobiltelefonján végzett tevékenységek kezelésében.

Például, ha komolyan akarja játszani a játékokat, először kapcsolja ki az alkalmazást csevegés mint BBM, VONALstb. Vagy ha szórakoztató csevegés a BBM-ben más alkalmazásokat is kapcsoljon ki. Ha tudja, hogyan kell ezeket az alkalmazásokat megfelelően használni, akkor az Android telefonja RAM-ja az egyetlen 1 GB tényleg nem lesz nehéz!

Ez az 5 módja annak, hogy 1 GB RAM-ot biztosítson az Android mobiltelefon fényében és gyorshajtásában! Ha elvégezte ezeket a lépéseket, akkor garantált, hogy csak 1 GB RAM-mal rendelkező androidos mobiltelefonja nem érzi magát nehéznek, lassúnak vagy lassúnak.lemaradás. Ha további információval rendelkezik az Android RAM optimalizálásáról, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found