7 legjobb 2d androidos játék 2017, amelyek alkalmasak az unalom megszabadítására

Ezúttal a legjobb 2D-s játékokról vagy kétdimenziós játékokról fogok beszélni, amelyek alkalmasak az Android-on történő játékra.

Akut unalom tapasztalható, de zavart a teendő? Az egyik megoldás megtehető, ha játékot játszunk. Jelenleg különféle műfajokból álló játékok állnak rendelkezésre, amelyeket ingyenesen letölthet.

A sok létrehozott játék közül ezúttal a legjobb 2D-s játékokat vagy 2-dimenziós játékokat fogom megvitatni, amelyek alkalmasak az Android-on való játékra. Itt a teljes áttekintés.

  • 8 legjobb romantikus Android-játék, amely csomóssá tesz
  • 8 legjobb 2017-es autós autóverseny, amelyet nem szabad kihagyni
  • 8 a világ leggazdagabb játéktársasága

A legjobb 2D játék az Androidon

1. Őrült istenek - a düh istenei

Az első az Tomboló istenek - Őrült istenek. Ez a játék az egyik legjobb 2D-s játék, amelyet ki kell próbálni. Ebben a játékban a karakterek viccesek és vidámak lesznek, a Három Királyság történetének több legendás alakjára és híres anime karakterekre való hivatkozásokból származnak.

Szeretné kipróbálni a Crazy Gods-Dewa Rampage játékot? Itt ingyenesen letöltheti: Őrült Isten - Dewa Rampage

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

2. BADLAND

A következő az Badland. Ez a kétdimenziós, oldalra görgethető játék 100 egyedi szinttel rendelkezik, amelyeket legyőzhet. Ezen kívül van még egy Multiplayer funkció is, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazon az eszközön játszhasson barátaival.

Töltse le a játékot innen: Badland

Frogmind Arcade Games LETÖLTÉS

3. Drag Racing

A következő az Gyorsulási Verseny. Ez a 2D Android játék, amelyet a Creative Mobile készített játékmenet érdekes játszani. Itt meg kell nyerni egyenes versenyt (drag) az ellenség ellen.

Töltse le a játékot innen: Drag Racing

Sportjátékok Kreatív mobil játékok LETÖLTÉS

4. Pixel Wizard Adventure 2D

A következő az Pixel Wizard Adventure 2D. A Games_Labs ez a játék megjeleníti a és játékmenet klasszikus, hogy kipróbálja. Azok számára, akik szeretik a 2D RPG játékokat, úgy tűnik, ezt a játékot kell játszaniuk.

Töltse le a játékot itt: Pixel Wizard Adventures 2D

5. Fém katonák

A következő az Fém katonák. Bár ez a játék 2D-ben érhető el, az így kapott grafika elég jó. Ebben a játékban fegyverként tartó katonaként fogsz fellépni. Ott minden ellenséget ki kell irtania.

Töltse le a játékot innen: Metal Soldiers

6. FÉM CSIGA VÉDELEM

A következő legjobb 2D androidos játék az FÉM CSIGA VÉDELEM. Természetesen, ha PS2-es játékossal rendelkezik, ismeri ezt a Metal Slug játéksorozatot. Az Android-sorozat esetében a Metal Slug játék izgalmasabb játékot kínál, különféle jó funkciókkal.

Bámulatos, hogy egyszerre akár 4 játékos számára is többszereplős játékot játszhat. Legyen az 1 az 1 ellen vagy a 2 a 2 ellen. A karakterek száma nem félszeg, legfeljebb 200 karakter 5 különböző katonával!

Töltse le a játékot itt: METAL SLUG VÉDELEM

7. Mig 2D: Retro Shooter!

Utoljára ott Mig 2D: Retro Shooter!. Ezt a 2D androidos játékot a HeroCraft Labs készítette. Ez a játék klasszikus játékmenetet kínál harci repülőgépekkel.

Te irányítasz egy repülőgépet, és az ellenséges repülőgépek központját kell elpusztítani. Ne felejtsen el minden olyan elemet felvenni, amely úgy tűnik, hogy növelheti repülőgépének támadóerejét.

Töltse le a játékot innen: Mig 2D: Retro Shooter!

Ezek az Android JalanTikus verziójának legjobb 2D-s játékai, amelyeket játszhat. Ha más játékajánlataid vannak, ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Játszma, meccs vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found