hogyan lehet látni szellem megfigyeléseket egy androidos mobiltelefon kamerával

Azoknak, akik nagyon kíváncsiak a misztikus világra. És ha szellemekre akarsz vadászni, mersz kipróbálni, hogyan lehet látni a megjelenést ezzel az Android mobiltelefonnal, srácok?

Valami ami borzalom és misztikus úgy tűnik, nagyon népszerű srácok. Az ilyen dolgok közel állnak az életünkhöz. Láthatatlan szellemek kóborolhatnak mellettünk ekkor.

Kíváncsi nem igazán mire hasonlítanak? Ha a szemünk nem lát, talán egy kamera lehet alternatíva. Jakának egyedülálló módon meg lehet ragadni a megjelenésüket. Itt vannak a tippek hogyan lehet látni a megjelenést egy HP kamerával.

  • Tiltott telepítés! Itt van 8 Real Ghost Detector Android-alkalmazás
  • 7 Ezeket a modulokat a pszichés szellemek vadászatára használják, valóban elkapják a szellemeket?
  • Hogyan hívhatja fel Önt a Sátán, ha fél, hogy nem próbálja meg!

Így láthatja a megjelenéseket egy HP fényképezőgéppel

A technológia egyre kifinomultabbá válik srácok. Most már használhatjuk az android alkalmazást a megjelenés megtekintésére. Ennek az alkalmazásnak a neve GhostCamsrácok. Megszerezheti ingyen a Google Play Áruházban. Ezzel az alkalmazással különféle szellemmegfigyeléseket láthat, amelyek libabőrösvé tehetik.

Töltse le a GhostCam alkalmazást a Play Áruházból

Azonban az alkalmazásban elkapott szellemek nem valódi szellemek. Ez csak szűrőt vagy matricát további. De nem rossz lah tréfálni a barátaidat. Mert hozzáadhat egy ördög fényképét a barátja fényképéhez. Így kell használni srácok.

1. lépés

Az első dolog, amit meg kell tennie, az alkalmazás megnyitása. Ezután válasszon egy lehetőséget Manuális mód, ezzel az opcióval valóságosabbá teheti a megjelenést.

2. lépés

Jól belépsz felület kamera a GhostCam-tól. Csak irányítsa mobiltelefonját a fényképezni kívánt tárgyra. Az ikonra koppintva válassza ki, hogy milyen szellemmegfigyeléseket szeretne hozzáadni Szellem.

3. lépés

tudsz állítsa be az elrendezést és a méretet szellem matricák srácok. A méret beállításához hajtsa végre a gesztust csipet vagy megcsípi a képernyőt. Ezt követően csak érintse meg Redőny fotót készíteni. Így néz ki az eredmény srácok. Ezt a fényképet automatikusan menti a galéria.

Ott van srácokhogyan lehet látni szellem megfigyeléseket egy androidos mobiltelefon segítségével Jaka stílus. Ez megint csak csíny Igen. De ha valaki hirtelen megjelenik, ez az egyedül viseld. Hehehe ~

Olvassa el a cikkeket is A Démonfogó alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found