Az iPhone SE 2 (2020) 8 előnye és hátránya, megéri!

Alig várom Indonéziában a legújabb iPhone SE-t? Mielőtt megvásárolná, először vegye figyelembe az iPhone SE 2 (2020) előnyeit és hátrányait, valamint az árjóslást itt!

A Corona vírus (Covid-19) világjárvány közepette világszerte alma meglepő módon adta ki az olcsó HP iPhone szériát az iPhone SE 2020 vagy más néven iPhone SE 2 néven.

Az ár meglehetősen megfizethető, iPhone SE 2 Az előrejelzések szerint ez is komoly versenytárs lesz az olcsó minőségű Android telefonok sorából.

Alig várom az iPhone SE 2-t Indonéziában? Előtte fontolja meg a funkciók áttekintését is az iPhone SE 2 előnyei és hátrányai amelyet előbb tudnia kell.

A legújabb iPhone SE 2 előnyei és hátrányai 2020-ban, hiányzó gyógyszer a régi iPhone-sorozathoz!

Négy évvel később 1. generációs iPhone SE kiadásakor az iPhone ismét megtestesíti azoknak a felhasználóknak a vágyait, akiknek szüksége van egy kialakítású iPhone-ra kompakt ezen az iPhone SE 2-en keresztül.

A klasszikus kialakítású, elülső Home gomb konfigurációval rendelkező iPhone SE 2 kisebb méretekkel rendelkezik, mint a legújabb széria, mint pl iPhone X Sorozat és iPhone 11 Sorozat.

Ahhoz, hogy jobban belemerülhessen az iPhone SE 2 szolgáltatásaiba, jobb, ha azonnal látja az alábbi teljes áttekintést, banda. Ezt nézd meg!

Az iPhone SE 2 (2020) előnyei

Sok az iPhone SE 2 előnyei ami a legújabb HP iPhone-t teszi megéri 2020-ra. Mi az oka? Ellenőrizze a következő pontokat.

1. Legyen felszerelve Chipset Apple A13 Bionic, iPhone 11 megfelelője Sorozat

Az iPhone SE 2 egyik legjobban várt előnye a teljesítménye, amely még az iPhone X-nél is gyorsabb.

Ugyanis a 2020-ban megjelent iPhone SE 2 ugyanazzal a konyhai kifutóval van felszerelve, mint az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro sorozatok, nevezetesen Apple A13 Bionic.

Összehasonlítva az iPhone 8 szériával, amely inspirálta a tervezését, az iPhone SE 2 teljesítményt nyújt CPU 1,4-szer gyorsabb és A GPU 2 gyorsabb az Apple A11 Bionic-től, banda.

Sajnos az Apple nem határozta meg, hogy mekkora RAM-kapacitást használ az iPhone SE 2. De az biztos, hogy az Apple biztosítja, hogy az alkalmazások és a játékok zökkenőmentesen működjenek ezen az eszközön.

2. A legújabb iOS 13 támogatás

Valódi belső elemeivel friss és kifinomult, nem kell aggódnia az általa használt operációs rendszer miatt.

Az iPhone SE 2 készüléket felszerelték iOS 13 kiegészítve a legfrissebb iOS 13 funkciókkal, például Sötét mód, Siri parancsikonok, és mások.

Az előrejelzések szerint az iPhone SE 2 még a frissítési problémák miatt is képes lesz frissíteni az operációs rendszert a következő 5 évre. Ez az eddig érvényben lévő 5 éves iPhone iOS ciklust veszi figyelembe.

3. Opciók Belső tároló Nagy Akár 256 GB

Az Apple nem fukar több választási lehetőség bemutatásakor sem belső tároló (belső memória) ezen a legújabb iPhone-sorozaton.

Ellentétben az iPhone 8-zal, amely csak két lehetőséget kínál belső tároló, mégpedig csak 64 GB és 256 GB.

Az iPhone SE 2 három változatban kapható belső tároló, vagyis 64 GB, 128 GB, és 256 GB mint a legnagyobb. Csak válassz az igényeid szerint, banda!

4. Vissza a Kezdőlap gomb és az Érintésazonosító elemre

Az egyik olyan funkció, amelyre a közönség várt az iPhone SE 2-n, a visszatérés Home gomb és Érintse meg az ID lehetőséget.

Különösen a koronai járvány közepette, ahol nagyon nehéz lesz használni a Face ID opciót, amely csak az iPhone X és iPhone 11 szériákban áll rendelkezésre, különösen akkor, ha maszkot kell használnia.

Itt érezheti a Kezdőlap gomb megnyomásának érzését, mint korábban, és a Touch ID biztonsági rendszert is, amely különféle funkciókkal rendelkezik nemcsak az iPhone feloldásához.

5. Több tervezési és színválaszték Friss

Tervezése szerint az iPhone SE 2 valóban átvette az iPhone 8 szériát a használatával üveg hátsó test anyaga és alumínium váz, banda.

De a színválaszték közül az iPhone SE 2 több friss három lehetőség bemutatásával, nevezetesen Fekete, fehér, és Piros ami manapság sok kör kedvence.

Ezután az Apple logó elhelyezése a középpontba tolódik, követve az iPhone 11 sorozatra alkalmazott dizájnt.

Az iPhone SE 2 vízálló tanúsítvánnyal is rendelkezik (vízálló) telt el IP67 amely akár 1 métert is képes merülni 30 percig. Nem kell aggódnia a folyadék és a por fröccsenése miatt sem.

Igen, azok számára, akik már rendelkeznek az iPhone 7 vagy az iPhone 8 szériával, itt használhatják a tartozékokat. Tehát gazdaságosabb, és nem kell újakat vásárolnia, igaz?

6. Portré móddal felszerelt kamera

A fényképészeti szektor számára az iPhone SE a 12MP fő kamera (f / 1.8) akik a funkciókra támaszkodnak Potrait mód hogy fényképet készítsen háttérrel elhomályosít.

Több funkciót is élvezhet, mint pl Mélységszabályozás a szint beállításához elhomályosít, Potrait Világítás hatféle világítással, és Intelligens HDR.

Eközben videofelvételhez akár 4K @ 60 kép / mp minőséget is rögzíthet, és vannak funkciók is QuickTake mint az iPhone 11-es sorozatban, banda.

Közben van még 7MP elülső kamera (f / 2.2) amely portré üzemmóddal, mélységszabályozással, Potrait világítással és gyors felvétellel is fel van szerelve, és képes 1080p @ 30 fps videofelvétel készítésére.

Az iPhone SE 2 (2020) hátrányai

Ne kísértjen az iPhone SE 2 megvásárlásával, mert több ilyen is van hiányzik az iPhone SE 2 ami lehet a megfontolásod, itt!

1. Gyors töltő adapter További díjakra van szüksége

Hivatalos weboldalán az iPhone SE 2 ugyanolyan kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mint az iPhone 8, legfeljebb 8 órás ellenállással folyam videók és 40 órányi zene lejátszása.

Érdekes módon az iPhone SE 2 is támogatja vezeték nélküli töltés és még gyors töltés 18 W, amely mindössze 30 perc alatt képes az 50% -os akkumulátor töltésére.

Sajnos természetesen további költségekre van szükség a vásárláshoz gyors töltő adapter 18W amelytől az ár mozog 500-600 ezer IDR a termékhez eredeti Alma.

Kétszer drágább, ha összehasonlítjuk adapter QuickCharge 3.0 for Android, amelynek átlagos ára 200-300 ezer IDR.

2. Az iPhone SE 2-et vagy az iPhone 8-at részesíti előnyben?

A kérdés az, hogy 6–8 millió Rp ártartomány mellett szerepel-e az iPhone SE 2 a költségvetésében? Nem persze, banda.

Például nem kell gyors specifikáció a játékhoz, úgy néz ki, mint egy döntetlen iPhone 8 még mindig besorolt megéri neked 2020-ban.

A jelenlegi árak között mozog 4-5 millió IDR, akkor is élvezheti a klasszikus iPhone dizájnt, amely támogatja az iOS 13-at és annak frissítéseit 2022-ig vagy még tovább, tudod.

Az iPhone SE 2 (2020) specifikációi és árai Indonéziában, íme az előrejelzések!

Fotóforrás: apple.com (Az iPhone SE 2 specifikációi, amelyek megegyeznek az iPhone 11 sorozattal, ma sokak számára megcélozták.)
RészletIPhone SE 2 specifikációk
Méretek138,4 x 67,3 x 7,3 mm
Súly148 gramm
KépernyőRetina IPS LCD kapacitív érintőképernyő


4,7 hüvelyk 750 x 1334 képpont

ChipsetApple A13 Bionic (7nm +)


Hexa-mag (2x2,65 GHz villám + 4x1,8 GHz mennydörgés)

GPUApple GPU (4 magos grafika)
Operációs rendszeriOS 13
RAM-GB
Belső memória64/128 / 256GB
Hátsó kamera12MP, f / 1.8, PDAF, OIS (széles)


Dual-LED kéttónusú vaku, HDR

Első kamera7MP, f / 2.2 (széles)


HDR

Akkumulátor1821 mAh
HálózatGSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
JogsiKettős SIM (Nano-SIM és eSIM, kettős készenlét)
JellemzőkIP67 vízálló, Home gomb, Touch ID, 18W gyors töltés, vezeték nélküli töltés
SzínFekete, Fehér, Piros
Kiadási dátum2020. április (Egyesült Államok)

Az iPhone SE 2-t hivatalosan 2020 április közepén vezették be, és három színválasztékban kapható, nevezetesen Fekete, fehér, és Piros. Mert az iPhone SE2 ára amelyeket hivatalosan kiadnak, a következők.

  • iPhone SE 2 (64 GB) - 6,3 millió IDR (399 USD)
  • iPhone SE 2 (128 GB) - 7 millió IDR (449 amerikai dollár)
  • iPhone SE 2 (256 GB) - 8,7 millió IDR (549 amerikai dollár)

Maga a megrendelés megkezdődik előrendelés tovább Április 17-én az Egyesült Államok piacára, és tovább indul Április 24-én jönni.

Akkor mi a helyzet az iPhone SE 2 árjóslásával Indonéziában? Maga ApkVenue becslései szerint ez a legújabb Apple-mobiltelefon a következő 2-3 hónapban hivatalosan is megjelenik az országban az Apple Premium Seller-en keresztül.

Az iPhone SE 2 ára valószínűleg egy kezdő címkével is emelkedni fog 7-9 millió IDR. Érdekel, hogy legyen?

Tehát ezek az áttekintések az iPhone SE 2 előnyeiről és hátrányairól, valamint az indonéziai iPhone SE 2 előre jelzett specifikációival és áraival.

Hogyan olvassa el a fenti áttekintést, hogyan érdekli még jobban az iPhone SE 2 tulajdonosa? Kérjük, írja meg alább a megjegyzését, és a következő Jaka cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is iPhone vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found