5 legjobb akció kamera 2017-es verziója jalantikus

Zavart a kamera vásárlása miatt? Itt tekintheti meg az ApkVenue hivatkozását az akció kamerával kapcsolatban. Garantáltan később nem bánja meg választását.

Azok számára, akik szeretik a kalandot és rendelkeznek elegendő készséggel a dokumentáció terén, természetesen már ismeritek a Akció kamera. Valóban akció kamera megjelent 2017-ben elég sok, de nem feltétlenül mindegyik a legjobb.

Ezt az akció kamerát szándékosan hozták létre olyan helyzetek és körülmények pillanatainak rögzítésére, amelyeket a hétköznapi kamerák alig tudnak megtenni. Ez az Action Camera nagyszerű támaszkodni lehet videót vagy képet készíteni egy nehéz helyen, és még akkor is, ha nehéz tevékenységeket végez, például meglehetősen extrém sporttevékenységet rögzít. Ezúttal Jka osztja meg A JalanTikus 5 legjobb akciókamerás 2017-es verziója itt a referenciádért, aki valóban fényképezőgépet akar vásárolni. Szeretne tudni bármit is? Figyelj igen!

  • Hogyan készíthetünk olyan kifinomult okostelefonos kamerát, mint egy tükör nélküli kamera
  • 10 legjobb YouTube-csatorna a fotózás elsajátításához
  • 6 tipp videók rögzítésére Android-on, hogy olyan híres legyen, mint Raditya Dika

5 legjobb cselekvési kamera 2017-es Jalantikus verzió

1. KODAK PIXPRO SP360 4K

Az első az Kodak Pixpro SP360 4K. Ez az Action Camera csodálatos funkcióval rendelkezik. Ez a kamera speciálisan tervezett 360 fokos videók és a virtuális valóság készítéséhez, de két kamerát kell használnia, hogy a videó eredményei csodálatosabbak legyenek. A Kodak Pixpro SP360 4K specifikációi tartalmazzák a HDMI, USB, WiFi és NFC kapcsolatot. A fénykép maximális felbontása 12,4 MP. Közben az akkumulátor 1250 mAh kapacitással és támogatja a 128 GB-os MicroSD-t. Az ára 6 500 000 Rp.

2. ROLLEI ACTIONCAM S-50

Annak ellenére, hogy a kialakítás zsebméretűnek és kissé nagyobbnak tűnik, mégis kiváló választás lehet hordozáshoz 14 MP érzékelő és képes Full HD 1080p felvételre 30 kép / mp sebességgel. Szinte azonos kamera Profivá emellett WiFi-vel és extra vékony lencsével is rendelkezik, anélkül, hogy veszélyeztetné a víz mélységében rejlő képességeit. De csak arra az esetre kérem, használja vízálló tok. Az ii kamera ára ára 300 euró vagy ennek megfelelő 5,5 millió IDR.

3. SONY ACTION CAM HDR-AS100V

SONY ACTION CAM HDR-AS100V Hűvös ütésgátló, porálló és víztaszító funkcióval rendelkezik. Ennek a Sony által készített akció kamerának nagyobb a felbontása a ** JVC és a GoPro ** akció kamerákhoz képest, a felbontás 13 MP vagy azzal egyenértékű. XIAOMI YI. Árát tekintve a SONY ACTION CAM HDR-AS100V áron kapható 300 USD vagy azzal egyenértékű Rp. 4 millió.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Xiaomi Yi 4K Action Camera 2

** A Xiaomi ** visszatért ahhoz, hogy kiadjon egy nagy specifikációjú, de az árat megfizethető akció kamerát. Xiaomi Yi 4K Action Camera 2 van képernyője érintőkijelző által megerősítve Gorilla üveg. Ez a Xiaomi Yi 4k az egyik olyan olcsó akció kamerák közül, mint a GoPro.

A Xiaomi Yi 4K Action Camera 2 tulajdonában lévő specifikációk 1400 mAh-s akkumulátort, 2,19 hüvelykes kijelzőt, HDMI-t, USB-t, WiFi-t, MicroSD-kapcsolatot tartalmaznak. akár 128 GB, maximális videofelbontás 4K (3840 x 2160) 30 kép / mp, maximális fényképfelbontás 12 MP és ára 2 425 000 Rp.

5. SJCAM SJ4000

Ez az akció kamera majdnem ugyanannyiba kerül, mint a Xioami yi első verziója, de a különbség itt vanmár használja az LCD-tEközben a Xiaomi yi első verziója még nem használ LCD képernyőt. Az SJCAM SJ4000 specifikációk tartalmazzák a 12,0 MP CMOS képérzékelőt, a fedélzeti 2 LCD képernyőt, az 1080P Full HD videófelbontást, a vízállóságot 30 méterig, a WiFi-kapcsolatot, a 900 mAh-s akkumulátor kapacitást, és ára 1 300 000 IDR.

Ez az 5 akció kamera készen áll arra, hogy bárhová is menjen hogy kísérje tevékenységét. Nektek már van ilyenük? Ne habozzon Ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found