egyszerű módja bizonyos formátumú fájlok keresésének a Google-on

Nem titok, hogy a Google mindent tud. Azok közé tartozik, akik a Google-ra támaszkodnak a fájlok megtalálásában? Ha igen, akkor az ApkVenue segítségével gyorsan kereshet fájlokat a Google-on.

A Google mindent tud. Ez a keresőmotor-szolgáltatás azért vált népszerűvé, mert sok keresési eredményt képes gyorsan megadni. A címek, a devizaárfolyamok és még a szükséges fájlok is elérhetők a Google-on.

Hűséges Google-felhasználó vagy? Bizonyára tudja, hogy ilyen sok a Google keresési eredménye, nem ritka, hogy a keresési eredmények nem felelnek meg az Ön igényeinek. Ehhez JalanTikus megpróbálja biztosítani a gyors keresés módját a Google-on.

  • Vicces különbség a Google.com és a Google.co.id között
  • A Google nyelvének módosítása
  • Hogyan lehet gyorsan megtalálni a rejtett fájlokat PC-n vagy laptopon

Hogyan lehet gyorsan megtalálni a fájlokat a Google-on

Ha a Google-on keres fájlokat, ha azok nem egyeznek kulcsszócsak arra készteti Önt, hogy körökben járkáljon. A fájlok keresése a Google-on többféle módból áll, csak az igényeinek megfelelően használja őket.

1. Átadás mód

Ezzel az átadási móddal gyorsan kereshet fájlokat a Google-on, ha lusta vagy hosszú gépeléssel. Vagyis csak gépelni Fájlnév (pont) kiterjesztés vagy Fájlnév (szóköz) kiterjesztés, például: Tutorial.pdf vagy pdf tutorial.

Van egy fájlkiterjesztés is, amelyet referenciaként használhat az igényeinek megfelelő fájlok megkereséséhez, nevezetesen az Adobe Portable Document Format (pdf), Microsoft Excel (xls), Microsoft PowerPoint (ppt), Microsoft Word (doc), Microsoft Works (wks, wps, wdb), Rich Text Format (RTF), Szöveg (ans, txt), és mások, mint mp3, mkv, és apk. Használhatja ezt a módszert minden nap, de sajnos az eredmények néha lényegtelenek. Mert előfordulhat, hogy olyan körökbe veszik az interneten, amelyek csak látogatókat szándékoznak találni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Pro mód

Cera, aki ezt a gyors keresést végzi a Google-on, megköveteli, hogy még egy kicsit begépeljen, de mindez gyorsabb és relevánsabb keresési eredményekkel jár. Néhány mód, amellyel fájlokat kereshet a Google-on ebben a módban:

  • intext: FileName ext: kiterjesztés

Így minden keresése visszatér egy olyan oldalra, amely a pontos fájlnévnek és kiterjesztésnek megfelelő szövegű keresésekből áll. Például intext: Ext: pdf bemutató.

  • intitle: FileName ext: kiterjesztés

Kulcsszó Ez a keresés a keresési eredményeket ide vezeti cím megfelelő. Meg kell jegyezni, cím ez azt a címet jelenti, amely a fül nevében van, amikor megnyílik. Például: intitle: Ext: pdf bemutató.

  • inurl: FileName ext: kiterjesztés

Használva inurl húr, akkor a keresés azokra az URL-ekre lesz korlátozva, amelyek fájlneveket tartalmaznak, és a megfelelő kiterjesztésű fájlokkal is rendelkeznek. Használva húr Ezzel gyorsan megkapja a szükséges fájlokat. Példák a keresési eredményekre: www.jalantikus.com/tutorial/apa-saja-ada.pdf és mások.

Jegyzet: Ha használja kulcsszó Az egynél több szóból álló fájlnevek más jeleket is felhasználhatnak segítségül. Például főzési útmutatók, főzési útmutatók vagy "étkezési útmutatók".

További: Az interneten is kereshet húrkapcsolódó: url. Húr vagy ezt az operátort arra a webre keresik, amelynek tartalma hasonló egy adott URL-hez. Például kapcsolódó: //jalantikus.com.

Nagyon könnyű, igaz?

3. Egyéb gyorskeresési trükkök a Google-on

A fenti, hogyan lehet gyors fájlkeresést végezni a Google-on. De a fájlok mellett a Google segítségével is gyorsan kereshet információkat húr következő speciális kulcsszavak:

Operátor húrokFunkció
kulcsszó VAGY kulcsszóEz a szolgáltató felgyorsítja a keresést a Google-on, ha például két kapcsolódó kulcsszót használ Macska | Tigris
"kulcsszó"Ha azt szeretné, hogy a keresés a kívánt kulcsszavakra korlátozódjon, használjon idézőjeleket például a keresési kulcsszavak között "Android tippek"
kulcsszó ~ kulcsszóGyorskeresési operátorok a Google-on hasonló keresési eredmények megtalálásához, pl Patkány ~ Zsugor
kulcsszó * kulcsszóHallottál már dalt, de csak a szöveg egy részére emlékszel? Ha igen, csak ezt a kezelőt használja.


Példa, emlékeztessen * reggeli harmat dalszövegekre

számológépHasználjon szimbólumokat +, -, *, / és () a számológép szolgáltatás használatához a Google-on

Nos, ez volt az ApkVenue által biztosított fájlok gyors megtalálási módja a Google-on. Az ApkVenue megpróbálja a lehető legegyszerűbbé tenni, hogy felhasználhassa a szükséges fájlok megtalálásához. Hasznos lehet.

Van egy speciális módja fájlok keresésére a Google-on? Ossza meg Jakával!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found