7 legjobb otthoni adásvételi alkalmazás az Android 2018-on

Nem csak a különböző napi szükségleteket árusító online üzletek. Most számos olyan otthoni adásvételi alkalmazás is létezik, amelyek megkönnyítik álmai házának megszerzését. Szeretné tudni az alkalmazást?

Az okostelefon jelenléte egyértelmű nagyon könnyű az emberi élet, különösen a különféle alkalmazások támogatásával, amelyek elősegítik a mindennapi tevékenységeket. Ezért természetes, hogy most az okostelefonok szerepe annyira létfontosságú évezredek életében.

Most is szinte mindenre szükség van, a szükségből kiindulva elsődleges, másodlagos és harmadlagos keresztül könnyen megszerezhető online bolt.

Nem csak a napi szükségleteket árusító online üzletek. Most is sokan vannak otthoni adásvételi alkalmazás ami megkönnyíti az álmai lakhelyének megszerzését. Ennek az alkalmazásnak a jelenléte egyértelműen megkönnyíti azokat, akik meg akarják vásárolni álmai házát. Szeretné tudni az alkalmazást?

  • 10 legjobb lakberendezési alkalmazás, amellyel alaprajzokat és 3D-t készíthet ingyen, nagyon egyszerűen!
  • 5 Android-alkalmazás, amely biztonságossá teszi otthonát a tolvajoktól!
  • Hogyan nézhetünk mozit otthon az okostelefon tőkével

7 legjobb ház-adásvételi alkalmazás az Android 2018-on

Az otthoni adásvételi alkalmazás természetesen sokféle lehetőséget kínál ház típusa, ára és helye ami nagyon változatos. Ennélfogva már nem kell bajlódnia a foglalkozással brókerek vagy házközvetítők és természetesen költségeket takaríthat meg. Nos, itt van 7 olyan lakásvásárlási és -eladási alkalmazás, amelyek segítségével álmai házát megszerezheti.

1. Rumah.com

Fotóforrás: Forrás: google play Alkalmazások letöltése

Azok számára, akik új lakhelyet keresnek, vagy csak a lakásárakra vonatkozó referenciákat keresnek, ez az alkalmazás nyilvánvalóan nagyon hasznos lesz. Ez az alkalmazás fel van szerelve a ház vagy a propeeti térképe amely a lakóhelyhez legközelebb található. Ezen felül megkaphatja az Ön által megadott feltételeknek megfelelő tulajdonságok listáját, és közvetlenül kapcsolatba léphet az ügynökkel. Ebben az alkalmazásban elérhető több mint 100 000 ház, lakás és üzletház egész Indonéziában.

2. 123. ház

Fotóforrás: Forrás: google play Alkalmazások letöltése

Szinte ugyanaz, mint a többi otthoni adásvételi alkalmazás, de itt talál egy egyszerűbb alkalmazás megjelenítést, hogy könnyebben érthető legyen. Annak ellenére, hogy egyszerű, kiderült, hogy ez az alkalmazás teljes funkciókat is kínál, tudod. Ebben közvetlenül kapcsolatba léphet az ingatlanügynökökkel és részletesen is láthatja a megválasztott ház vagy ingatlan belső és külső állapota. Nem csak házak, hanem üzletházak, lakások, földterületek és irodaházak is megtalálhatók, amelyek megvásárolhatók vagy bérelhetők.

3. UrbanIndo

Fotóforrás: Forrás: google play Alkalmazások letöltése

Ezt a házvételi és eladási alkalmazást kifejezetten különféle intelligens funkciókkal tervezték, hogy megkönnyítse a házak és ingatlanok megtalálását és eladását. Az alkalmazás egyik előnye az részletes keresési szűrők, kezdve a helyszíntől, a típustól, az árkategóriától, a szobák számától, a fürdőszobák számától, a földterülettől és az épület területétől, így ez nagyban megkönnyíti az ideális tartózkodási hely keresését.

Ebben megtalálhatóak eladott vagy bérelt lakások, telkek, üzletházak, villák, irodák vagy raktárak is. És fel van szerelve jelzálog kalkulátorral amely a kívánt ingatlan megvásárlásához vagy bérléséhez elköltendő pénzeszközök szimulációjaként szolgál.

4. Trovit

Fotóforrás: Forrás: google play

Eltér a fent említett alkalmazásoktól, Trovit Homes széles listát ad azoknak a lakásoknak és ingatlanoknak a listájáról, amelyeket különféle webhelyek ezreiről lehet megvásárolni vagy bérelni. Ez azt jelenti, hogy ez az alkalmazás gyűjti a különböző alkalmazások ajánlatait, hogy könnyebben megtalálhassa álmai házát. Ez az alkalmazás is rendelkezik keresési szűrők ami meglehetősen teljes, például a környező város, terület, ár, méret, szobák és fürdőszobák száma stb.

5. Toprumah

Fotóforrás: Forrás: google play

Az egyszerű megjelenés miatt ez a ház vételi és eladási alkalmazás egyenletes nagy a kereslet, mert nagyon könnyen használható azok számára, akik házat, lakást, üzletet, földet vagy bérletet szeretnének vásárolni. Még csak nem is, akkor is eladni vagy eladni az ingatlant ezen az alkalmazáson keresztül egyszerűen és egyszerűen. Tehát nem kell bajlódnia azzal, hogy sok pénzt költsön hirdetési szolgáltatások bérbeadására.

6. Lamudi Real Estate App

Fotóforrás: Forrás: google play

Ezen az alkalmazáson keresztül intelligens szűrőkkel kereshet házakat és egyéb ingatlanokat, mint például a terület, a hálószobák száma, az épület területe és az árkategória. Utána te is értesítéseket kapni a mindennap eladott vagy bérelt házak vagy ingatlanok kereséseinek listájáról. További információt kaphat a megcélzott házról, ha a házon belüli ügynökhöz fordul a kommunikációs média megválasztása az alkalmazás biztosítja.

7. Mitula

Fotóforrás: Forrás: google play

Mitula-ház az egyik ajánlott alkalmazás, ha házat szeretne vásárolni vagy bérelni. Hírneve előkelő, mivel 41 országban és 15 nyelvet támogat. Ezenkívül ez az alkalmazás több százezer házat és egyéb ingatlant is biztosít, amelyek megvásárolhatók vagy bérelhetők. Szinte az összes ingatlan egész Indonéziából és különböző országokból ebben az alkalmazásban még minden nap több ezer új ingatlan eladó ebben az alkalmazásban.

Ez a lista otthoni adásvételi alkalmazás 2018-ban az Androidon a legjobb, amellyel megszerezheti álmai lakhelyét. Ezekkel a különféle alkalmazásokkal most könnyedén megtalálhat vagy bérelhet házakat és egyéb ingatlanokat bárhol és bármikor.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found