hogyan lehet új twitter fiókot létrehozni egy androidos telefonon

Most visszatért a Twitterre a trend, még nincs fiókja, és szeretne csatlakozni is? Könnyű, így hozhat létre új Twitter-fiókot.

Twitter az egyik hosszú ideje megjelent közösségi média. Már jóval az Instagram, a Snapchat és a WhatsAap népszerűsége előtt a Twitter már ismert volt. Annak ellenére, hogy hosszú idő telt el, de A Twitter életben maradhat.

Most is kezdi érezni a Twitterre való visszavezetés tendenciáját. Egyszerű vagy akár „hasonló” funkcióit a régi felhasználók hiányolják. Nos, ha még soha nem használta a Twittert, és ki akarja próbálni, akkor tegye a következőket hogyan lehet új Twitter-fiókot létrehozni.

  • Íme 5 ok, amiért a Twitter a legjobb közösségi média 2018-ban
  • 11 legtörténelmesebb Twitter-tweet a technológia világában
  • 14 igazán lusta típusú Twitter tweet

Így hozhat létre új Twitter-fiókot

Ha te soha nem hozott létre Twitter-fiókot és ki akarja próbálni, most jó alkalom van. A Twitternek számos oka van annak, hogy miért kell kötelezően használni a közösségi médiát, nem hiszi el? Csak olvassa el ezt. Az ApkVenue ezúttal elárulja, hogyan lehet egyszerűen regisztrálni a Twitterre.

Közösségi alkalmazások és Twitter-üzenetek LETÖLTÉS

Mielőtt kellett volna Letöltés régen a Twitter alkalmazás volt. Jaka feltette a linket, te megteheted Letöltés ingyen igen. Ha telepítve van, akkor nézzen utána hogyan lehet új Twitter-fiókot létrehozni alább igen:

  • A Twitter alkalmazás első megnyitásakor a kezdőlapra lép, csak érintse meg a elemet Fogj neki. Ezt követően a rendszer megkéri, hogy lépjen be felhasználónév vagy Felhasználónév. Telefonszámot vagy címet is meg kell adnia email, ezúttal az ApkVenue egy mobiltelefonszámot fog használni. Ha van koppintás Következő.
  • A következő Twitter-fiók létrehozásának lépése az egyetértés Szolgáltatás időtartama. Miután elolvasta, egyszerűen érintse meg a elemet Regisztrálj. Ezt követően a Twitter küld OTP kód a mobiltelefonszám ellenőrzéséhez érintse meg a elemet rendben.
  • Miután megkapta az OTP kódot, azonnal írja be a kódot az OTP oszlopba. Ha van, csak érintse meg a elemet Következő hogy folytassa az új Twitter-fiók létrehozásának folyamatát.
  • Ezután megkérik Hozzon létre egy jelszót. Hozzon létre erős jelszavakat, és kerülje a veszélyes jelszavakat, mint ez a 25 jelszó. Ha van koppintás Következő, akkor a rendszer megkéri, hogy szinkronizálja a névjegyeket. A kiválasztással átugorhat Nem most.
  • Az új Twitter-fiók létrehozásának következő módja az, hogy megtalálja az érdeklődését. Válassza ki azoknak a személyeknek a Twitter-fiókját, akiket szívesen csinál. Ha te választottad Folytatni.
  • Most készen áll az új Twitter-fiókja srácok. tudsz profilfotó hozzáadása, adj hozzá bio-t, cseréld le felhasználónév, és természetesen kezdj el alkotni tweetek aztán csevegjen sokat csipog Egyéb. Mennyire egyszerű új Twitter-fiókot létrehozni?

Ez volt az útmutató tipp hogyan lehet új Twitter-fiókot létrehozni Jakából. Az új Twitter-fiók regisztrálása nem csak az alkalmazáson keresztül, hanem egy böngészőn keresztül is elvégezhető. A lépések ugyanazok, sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Twitter vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found