Ez a 6 szoftver akár 200 százalékkal is felgyorsíthatja az ablakokat!

Úgy tűnik, hogy a számítógépes rendszer összetettsége megnehezíti a lassú számítógép problémájának elkerülését. Tehát, ha számítógépe jelenleg meglehetősen lassú, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét.

A jó számítógépes rendszer elengedhetetlen gyors a feldolgozás minden. Ha számítógépes rendszerünk lassú, akkor természetesen hosszú időbe telik a munkánk befejezése. Még az sem lehetséges, hogy munkánk eredményét kevésbé jóvá tegyük.

A számítógépes rendszer összetettsége miatt azonban a lassú számítógépek problémáját nehéz elkerülni. Ezért, ha a számítógépe jelenleg meglehetősen lassú, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét. Ezúttal az ApkVenue mondja el 6 szoftver a Windows gyorsítására.

  • Trükkök a torrentletöltések felgyorsításához akár 200 százalékig is
  • Hogyan lehet felgyorsítani az internetkapcsolatot Androidon
  • 5 módszer a 3G-kapcsolat felgyorsítására, akár 4G LTE hálózat

Fel akarja gyorsítani a Windows rendszert? Csak használja ezt a 6 szoftvert

Úgy tűnik, hogy a számítógép lassú számítógépes problémái általános betegséggé váltak. Mert szinte minden számítógép, még szuper kifinomult számítógépek is nagy valószínűséggel tapasztalták. Ezért az ApkVenue 6 szoftvert fog mondani a probléma megoldására és a Windows gyorsítására.

1. CCleaner

Az első szoftver, amely felgyorsítja a számítógépet CCleaner. Legtöbben ismerik ezt a szoftvert, mert ez a szoftver elég híres. Ettől eltekintve a jó hír ez a szoftver is ingyen használhatja.

A fénykép jóvoltából: Fotó: Softonic

A CCleaner azonban egy viszonylag kicsi szoftver nagyon hatékony a szemét tisztításához ami megterheli a Windows teljesítményét. Például szemetet ideiglenes fájlok, nyilvántartás és így tovább. A szoftver használatához letöltheti a következő címen: a következő Egérút linkek.

Piriform tisztító és csípő alkalmazások LETÖLTÉS

2. Advanced Uninstaller PRO

Ezután használhatja Advanced Uninstaller PRO. Ahogy a neve is mutatja, ez a szoftver működik eltávolítás a Windows szoftverét. Nem korlátozódik a Windows által hozott szoftverek eltávolítására, ez a szoftver is tegye rendbe az anyakönyvet A korábban telepített szoftver miatt Ön változott.

A fénykép jóvoltából: Fotó: Softonic

Van még egy funkció, amely nagyon hasznos ebből a szoftverből, nevezetesen tud szkennelés haszontalan szoftverek ellen és túlterheli a számítógépes rendszerét. A szoftver használatához letöltheti a következő címen: a következő Egérút linkek.

Alkalmazások tisztítása és módosítása Innovatív megoldások LETÖLTÉS

3. Malwarebytes

A következő ott van Malwarebytes. Ez a szoftver a számítógép rendszerének átvizsgálására szolgál, függetlenül attól, hogy van-e rosszindulatú program, vagy sem. Nem lehetetlen, ha kiderül, hogy a konfiguráció maximális, de a számítógép még mindig lassú. Ennek oka lehet rosszindulatú számítógépes rendszerén.

Fotó forrása: Fotó: Víziló fájl

Ha továbbra is zavart a rosszindulatú programok alatt, akkor csak úgy történik, hogy az ApkVenue készített egy cikket. Te tudsz olvasni Jaka cikke következik hogy többet megtudjon a rosszindulatú programokról.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A szoftver használatához letöltheti a következő címen: a következő Egérút linkek.

Malwarebytes víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS

4. MS Config vagy Feladatkezelő

Ezenkívül használhatja a Windows alapértelmezett szoftverét, nevezetesen MS Config vagy Feladatkezelő. Ezen szoftver segítségével kezelheti indítsa el a számítógépes rendszert Ön.

Ha a számítógépén egyre több szoftverindítás indul, ez azt jelenti, hogy a számítógép minden bekapcsolásakor az meg kell nyitnia a szoftvert a. Csökkentésével természetesen a számítógépes rendszer lesz gyorsabban világít.

5. Lemeztöredék

Továbbá még mindig az alapértelmezett Windows szoftverrel, nevezetesen Lemeztöredék. A merevlemezek alapvetően blokk elrendezés. Amikor egy szoftvert telepít, vagy adatokat stb. Ment, az idővel megtörténik a tömbök szétesnek.

Rendetlen blokkokkal természetesen lassítja a számítógépet. Ha a Lemeztöredéket használja, megteheti igazítsa a blokkokat a. És természetesen, ha a blokkok rendben vannak, a számítógép sokkal gyorsabban képes futtatni.

6. A szoftver cseréje könnyebbre

Ez utóbbi inkább trükk. Ha úgy érzi, hogy a számítógépe lassú, talán ennek oka lehet, mert az Ön által használt szoftver nehéz. A megoldás, megteheti cserélje le a szoftvert más hasonló szoftverekhez, de öngyújtó.

Példa, Google Chrome. A Google Chrome alapvetően sok RAM-ot foglal el, alternatív megoldásként használhatja Mozilla Firefox. Most referenciaként, hogy ne legyen összetévesztve azzal, hogy szoftverét bármilyen szoftverre kell cserélnie, ellátogathat az AlternativeTo webhelyre.

Fotó forrása: Fotó: Alternative to

Ez az 6 szoftver az ApkVenue-tól a számítógép akár 200 százalékos felgyorsításához. Reméljük, hogy ez az információ hasznos lehet az Ön számára. Sok szerencsét!

Banner: Tech Regar


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found