A fotótapéták régimódiak, készítsünk saját élő háttérképet Android-on!

Unja az okostelefon háttérképek megjelenését, amelyek csak ilyenek? Próbáljon saját háttérképet készíteni. Annak érdekében, hogy ne mondj alay-t, mert szelfifotót használsz, próbálj meg elkészíteni egy jó élő háttérképet.

Annak érdekében, hogy ne unja okostelefonjának megjelenését, megváltoztathatja tapéta-övé. Val vel tapéta minden nap más, akkor az okostelefon mindig újnak tűnik.

Ban ben Google Play Áruház sok háttérkép-alkalmazás, amely ezreket kínál ingyenes háttérképek és hűvös. De miért nem készít csak saját háttérképet? És hogy még hűvösebb legyen, nagyon jó lenne, ha megtennéd élő háttérkép ami megfelel az ízlésének.

  • Hogyan készítsünk átlátszó háttérképet Android-on
  • Hogyan változtassuk meg az Android háttérképet az Android Mobile jelerősségét követve
  • 7 legjobb Android Live Wallpaper játék, amelyet ki kell próbálni

Kiválóság Live Wallpaper az Androidon

Az élő háttérképek egyik előnye az Androidon az, hogy az okostelefon megjelenése vonzóbb és hűvösebb. Tehát nagyon kicsi az esélye annak, hogy unja a külsejét. Tehát próbáljuk meg elkészíteni saját élő háttérképét egy androidos okostelefonon!

Hogyan készítsünk saját élő háttérképet Androidon

Ellentétben a szokásos háttérképekkel, amelyeket könnyedén elkészíthet a fényképgyűjteményéből, az élő háttérkép készítéséhez speciális technikákra van szükség, hogy könnyebbé és nem pazarlóvá váljon az akkumulátor. Nos, Android-on egyszerűen készíthet élő háttérképet. Hogyan:

  • Töltse le az alkalmazást KLWP Live Wallpaper Maker. Ez az alkalmazás biztosítja sablon és megkönnyíti a saját élő háttérkép készítését.
Custom Industries Desktop Enhancement Apps LETÖLTÉS
  • A KLWP alkalmazás telepítése után adjon hozzáférést a KLWP-hez minden szükségeshez. Ne aggódjon, a KLWP-től nincs gyanús hozzáférés.
  • Miután belépett a kezdeti képernyőre, megjelenik egy üres sablon, amelyet módosíthat. Különféle érdekes elemeket adhat hozzá, például élő időjárás, szöveg, alak, és mások.
  • Ha zavart a teendők iránt, használhatja Preset elérhető ebben az alkalmazásban. válassza Preset betöltése, akkor számos használható Preset-t talál. Vannak alapértelmezések és ajánlások, amelyek közül választhat.
  • A Google Play Áruházban sok KLWP Preset található, amelyeket letölthet.
  • Válasszuk például az Előbeállítást DClock2. Ezután átirányít erre az előre beállított testreszabási oldalra.
  • Itt sok elemet módosíthat, a háttérképtől, az óra helyétől, a szöveg helyétől és a helyétől jelzősáv, az akkumulátor állapotát és egyebeket. Minden, amit kezelhetsz.
  • Amikor befejezte a téma megjelenésének megváltoztatását, hozzáadhat további támogató elemeket, amelyek valóban tetszenek, például a JalanTikus logót. Egyedülálló módon beállíthatja, hogy a JalanTikus logó speciális funkcióval rendelkezzen, például amikor rákattint, azonnal megnyílik a JalanTikus alkalmazás.
Alkalmazások termelékenysége JalanTikus.com LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Miután befejezte az élő háttérkép testreszabását, csak nyomja meg a Mentés ikont a felső oldalon. Ezzel automatikusan az okostelefon háttérképévé válik.

Igen, a KLWP alkalmazás által készített élő háttérkép alkalmas lesz arra, hogy a NOVA Launcherrel együtt használd. Néhány módosítással a tapéta megjelenése még vonzóbb lesz!

TeslaCoil szoftver LETÖLTÉS Böngészőalkalmazások

Könnyű, igaz? A KLWP használatát tovább vizsgálhatja, ha már telepítette. Ha szorgalmasan készítesz hűvös élő háttérképeket, nem lehetetlen, hogy feltöltöd vagy eladod őket a Google Play Áruházba.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found