10 legjobb otthoni tervező szoftver, amely segít megteremteni álmai otthonát

Íme néhány olyan háztervezési szoftver, amellyel segíthet megvalósítani álmai otthonát.

Az egyre fejlettebb technológiák fejlődésével együtt most mindent könnyebb megtenni, beleértve a lakberendezés kérdéseit is. Mert most még több van otthontervező szoftver mindkettő elérhető különféle asztali PC platformokon és okostelefonokon. Nem is kell többet fizetnie, mert rengeteg ilyen szoftvert kaphat ingyen.

A szoftver jelenlétének köszönhetően megteheti Takarítson meg költséget belső vagy külső tervező szolgáltatásainak bérlésére. Mert most te is megtervezheti és megtervezheti saját otthonának belső vagy külső sarkai. Emellett szabadon kifejezheti kreativitását, és megvalósíthatja álmai házának megtervezésében.

Még akkor is, ha nincs alapvető képességek tervező, akkor is használhatja a szoftver egy részét. mert abban általában van oktatóanyag ami megkönnyíti az álmai otthonának kialakítását. Íme néhány olyan háztervezési szoftver, amellyel segíthet megvalósítani álmai otthonát.

  • 7 legjobb ház-adásvételi alkalmazás az Android 2018-on
  • 7 ház a rajzfilmfigurák számára, amelyek valójában léteznek a való világban
  • 7 legjobb póló és pólótervezési alkalmazás 2020-ra, Androidra és PC-re!

10 legjobb otthoni tervező szoftver, amely segít létrehozni álmai otthonát

1. NCH DreamPlan

Fotóforrás: Forrás: amazon.com

DreamPlan lehetővé teszi ház, lakás vagy lakás vázlatát egy pillanat alatt. Megadhatja egyedi színeket, textúrákat, bútorokat és dekorációkat, valamint megtervezheti a külső tereprendezési ötleteket és a ház udvarait. Könnyű váltani a különböző megjelenítési módok között a 3D, 2D és a Blueprint módok választásával. A különféle platformokon futtatható szoftverek vonzó felülettel is rendelkeznek vonzó belsőépítészeti jellemzők, mert különféle tárgyakkal van felszerelve, például bútorokkal, bútorokkal, sőt egy pince tervezésével és tervezésével is.

2. SketchUp Pro

Fotó forrása: Forrás: articulo.mercadolibre.com

Azok számára, akik még mindig újak a belső és külső formatervezés terén, kihasználhatják a belső fórum előnyeit SketchUp Pro. Különféle oktatóanyagokat tartalmaz a megbeszélésekhez, amelyek segítenek a teljesítésben projekt álomterv. A SketchUp Pro segítségével könnyedén megtervezheti a modelleket 3D ház ez annyira részletes. Ez a szoftver nagyon jó prezentációs dokumentumok készítéséhez is, mert támogatja a különféle funkciókat, a tervezéstől kezdve a vektoros illusztrációkig, és különféle animált 3D objektumok.

3. Lakberendező szakember

Fotó forrás: Forrás: viksistemi.com

Lakberendező szakember számos olyan funkciót kínál, amelyek lehetővé teszik álmai otthonának megtervezését a belső tér, a külső oldal, a kezdőlap és a becsült költségek kezdetével. Tehát számíthat arra, hogy a Home Designer Professional átalakítja vagy még csodálatosabbá teszi otthonát vagy szobáját. Ez a szoftver jön 3D építészeti tárgyak ezrei melyeket használhat a bútoroktól, bútoroktól a falak és a padló színeihez. Ezekkel a különféle funkciókkal a Home Designer Professional az egyik legjobb otthontervezési szoftver.

4. Édes otthon 3D

Fotóforrás: Forrás: amazon.com

Édes otthon 3D a legegyszerűbb és legegyszerűbb szoftver az otthoni tervezéshez. Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy néhány kattintással elkészíthesse saját belsejét vagy külsejét. Sok bútor van különféle kategóriákba osztva, például konyha, nappali, hálószoba és fürdőszoba. A bútor hozzáadása után testre szabhatja a szín, a textúra, a méret, a vastagság, a hely és a tájolás megváltoztatásával. Élvezheti ezt a 3D nézetet különböző platformokon Windows, macOS, Linux, Solaris rendszerre.

5. HGTV Home & Landscape Platinum Suite

Fotó forrása: Forrás: homedesignsoftware.tv

Azok számára, akik gyönyörű honlapot és külsőt szeretnének, használhatják HGTV Home & Landscape Platinum Suite ezt a tervezés megkezdéséhez. Az egyik kiváló tulajdonsága az a fedélzetépítő varázsló amely lehetővé teszi egy új fedélzet vagy terasz létrehozását, amelyet aztán növényekkel, kerítésekkel stb. A HGTV rendelkezik referenciával több mint 7500 fák, növények, virágok, cserjék és választék földborító és különféle tárgyak szépíthetik a kezdőlapot és a ház külsejét.

6. Space Designer 3D

Fotóforrás: Forrás: alphanetworks.club

Space Designer 3D egy webalapú szoftver, amely lehetővé teszi az ideális otthoni tervezés megtervezését és megjelenítését egy webböngésző segítségével. A különféle platformokon történő futtatás mellett ez a szoftver lehetővé teszi rajzoljon alaprajzokat az alagsortól a tetőig és a belső kialakítást is testreszabhatja támogatással több mint 5000 bútor különféle. A Space Designer 3D reálisan, a 2D és 3D megjelenítési effektusok.

7. Főépítész Architec

Fotóforrás: Forrás: groovychics.club

Főépítész miniszterelnök egy professzionális építészek és tervezők által létrehozott lakberendezési szoftver. A Premier főépítész teljes mértékben képes kezelni minden típusú otthoni tervezési projektet kereskedelmi célokra. A funkciók vitathatatlanul nagyon teljesek, például amikor falat készít, ez a szoftver automatikusan létrehoz egy 3D-s modellt, és megjeleníti a fal készítéséhez szükséges építőanyagok és eszközök listáját. Ez a szoftver rendelkezik egy 3D objektumok katalógusával, amely lehetővé teszi adatok exportálása többféle formátumban.

8. Total 3D Home Design Deluxe 11

Fotóforrás: Forrás: windowsreport.com

Különböző tárgyakkal, például bútorokkal és bútorokkal felszerelve megkönnyíti a szoba és a kezdőlap szebbé tételét. Ez a szoftver meglehetősen barátságos a kezdők számára is, akik még mindig újak a tervezési területen, mert különféle funkciókat tartalmaz, amelyek eligazítják Önt egy gyönyörű lakóhely megszerzésében. Az egyik legjobb tulajdonság az smartroom blokk amely lehetővé teszi, hogy szobát vagy szobát egy pillanat alatt szebbé váljon.

9. Virtuális építész végső otthoni tervezés

Fotóforrás: Forrás: windowsreport.com

Több mint 7500 tárgy, például bútor, ablakburkolat, padló, lakberendezés és festék áll rendelkezésre ebben a szoftverben. Emellett létezik egyfajta oktatóanyag is, amely lehetővé teszi a lakberendezés megismerését a szakaszoktól kezdve belső a külső. Ezen szoftver segítségével segíthet megbecsülni az árat és az anyagokat, amelyek felhasználásával elkészíti az Ön által tervezett tervprojektet.

10. Lyukasztó otthoni és tájképi prémium 19.

Fotóforrás: Forrás: windowsreport.com

A szoftver egyik előnye azoknak a funkcióknak köszönhető, amelyek segítséget nyújthatnak egy virtuális otthoni tervezés elkészítésében, 2D és 3D megjelenítés, valamint költség- és anyagbecslések támogatják amely felhasználásra kerül az Ön által tervezett terv elkészítéséhez. Több mint 4700 tárgy támogatása bútorok, bútorok, fürdőszobai felszerelések, ajtók, készülékek, ablakok, világítás stb. Formájában. Először is kiválaszthatja a menüt Gyors indítás akkor további lépéseket talál az álomlakás tervezésének megkezdéséhez.

Ez az otthontervező szoftver amellyel megvalósíthatja álmai otthonát. Nem kell nagy készségek ahhoz, hogy megvalósuljon, mert a szoftver különféle példákat és hivatkozásokat tartalmaz, amelyek útmutatást adhatnak álmai otthonának létrehozásához.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found