íme a ddr5 ram 4 előnye, a 3. szám a legmenőbb!

Jelenleg a technológiai világ, például a számítógépek és az okostelefonok gyors fejlődésen mentek keresztül. Az egyik a RAM szektorból származik. A múltban éreztük, milyen menő a 64 MB RAM. Most a RAM belépett a DDR4 generációba. La

Jelenleg a technológiai világ, például a számítógépek és az okostelefonok gyors fejlődésen mentek keresztül. Az egyik a RAM szektorból származik. A múltban éreztük, milyen menő a 64 MB RAM. Most a RAM belépett a DDR4 generációba. Akkor mikor lesz jelen a DDR5?

A DDR5 régóta beszélgetési téma. Ha valaki azt kérdezi, mikor lesz jelen, A KÖZÖS ELEKTRONIKUS ESZKÖZÖK MÉRNÖKI TANÁCSA (JEDEC) végül bejelentette, hogy a DDR5 RAM 2018-ban lesz elérhető. Szóval, mi olyan nagyszerű benne?

  • 3 legjobb módszer az Android okostelefon RAM mentésére
  • Ez a különbség a RAM és a ROM között azok számára, akik azt állítják, hogy vagytok
  • 4 dolog, amit tudnia kell a laptop RAM cseréje vagy hozzáadása előtt

4 A DDR5 RAM nagysága, a 3. szám a legmenőbb!

1. Nagy kapacitás

Fotó forrása: Fotó: Odosta

Végül hivatalos megerősítéssel egyértelmű, hogy ez a generáció jövőre itt lesz. Nos, az a hír járja, hogy a DDR5 RAM nagy kapacitással fog rendelkezni, chipenként is több mint 128 GB. Nem tudom elképzelni, igaz?

2. Javítsa a többfeladatos munkát

Fotó forrása: Fotó: Teknotalk

Mivel látva az általa tárolt kapacitást meghaladja a 128 GB-ot, a számítási és a multitasking képességeket automatikusan jelentősvé teszi. Tehát számítógépes játékok lejátszása gépelés közben vagy akár videók szerkesztése is lehetséges.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Nagyobb sávszélesség

A fénykép jóvoltából: Fotó: Slashgear

Az egyik legérdekesebb pont, hogy a DDR5 sebességet kínál sávszélesség a nagyobb megduplázódik. Ez arra szolgál, hogy az adatátviteli folyamat gyorsabb legyen, mint a DDR4. Ezért a számítógép működtetésének képessége biztosan sokkal gyorsabb lesz.

4. Jobb csatorna hatékonyság

Fotó forrása: Fotó: Bleepstatic

Brader, a sebesség támogatása mellett sávszélesség ami kétszer akkora, a DDR5 RAM is megnő a csatorna hatékonysága jobb. Természetesen ettől lesz az interfész felhasználóbarát, vagy az ügyfél, vagy a kiszolgáló platform számára.

Ez a 4 nagyszerűség, amellyel a DDR5 RAM a jövőben rendelkezik. Tehát türelemmel várjon a DDR5 RAM-ra. Ne felejtsen el olvasni számítógépekkel kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket Jofinno Herian-tól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found