hogyan mentheti az összes jelszavát a Google-fiókjába

Több közösségi médiafiókja van? Az összes jelszót biztonságosan szinkronizálhatja a Google-lal. Ahhoz, hogy praktikus legyen, és nem kell újra bajlódnia a felhasználónevek és jelszavak beírásával.

Nincs tévedés, Jelszó életünk elválaszthatatlanul fontos részévé vált. Nagyon sok fontos dologra támaszkodhatunk Jelszó biztonsági rendszerként nevezzük ATM kártyáknak, közösségi média fiókoknak és másoknak. Nem csoda, ha akarjuk személyes adatok biztonságos tárolása érdekében erős jelszavakat kell létrehoznunk.

A jelszavakat nem lehet könnyű kitalálni, minél hosszabb, annál jobb, bonyolult kombinációt használnak, és minden közösségi médiafióknak eltérő jelszóval kell rendelkeznie a támadások elkerülése érdekében. hackerek. A kérdés az, hogy hogyan találhatunk módot az összes általunk létrehozott összetett jelszó megjegyzésére? Igen, szükségünk van rá szoftver a jelszavak biztonságos kezeléséhez.

  • Ez az 1000 legtöbb „piaci” jelszó 2016-ban, ne használja őket!
  • Hogyan nyitható meg egy lezárt Samsung mobiltelefon, mert elfelejtette a jelszavát
  • Hogyan lehet titokban megismerni Facebook-barátja felhasználónevét és jelszavát

Könnyű módszer az összes jelszó szinkronizálására egy Google-fiókkal

Önnek, Android okostelefon-felhasználóknak természetesen természetesen a Google szolgáltatásaira támaszkodunk. Az ok egyszerű, praktikus, mert egy fiókot egyszerre sok Google-alkalmazás használhat. Jelentés az Android Authority részéről, itt az ApkVenue segítségével megtudhatja, hogyan szinkronizálhatja az összes jelszavát egy olyan Google-fiókkal, amely közvetlenül integrálva van a felület Android és Chrome böngésző.

1. Chrome Jelszókezelő

A Chrome alapértelmezett böngészőként történő használata a PC-n látszólag számos előnnyel jár, különösen az Android okostelefon-felhasználók számára. Csak be kell jelentkeznie ugyanarra a Google-fiókra, majd az összes adat automatikusan szinkronizálódik, beleértve az adatokat is Jelszó. Könnyen hozzáférhet Jelszó a //passwords.google.com címen tárolva.

Így nem kell bajlódnia a sok jelszó memorizálásával vagy a gépeléssel felhasználónév és Jelszó amikor akarta Belépés. Csak egy kattintással automatikusan eljuthat a használni kívánt szolgáltatáshoz. Ügyeljen arra, hogy amikor először bejelentkezik egy bizonyos fiókba, nyomja meg a jelszó mentése gombot, amikor megjelenik egy értesítés.

2. Smart Lock a jelszavakhoz

Míg a Chrome elég jól áll a jelszavakkal, a Google olyan eszközöket is fejleszt, amelyek integrálásával jobban integrálhatók Smart Lock a jelszavakhoz amely lehetővé teszi a készülék számára, hogy automatikusan bejelentkezzen a kompatibilis alkalmazásokba. A feltétel az, hogy elmentette jelszavát a Google Chrome-ba. Például, ha ment egy jelszót Netflix a Chrome-on az okostelefonján lévő Netflix alkalmazás automatikusan megkapja Belépés. Nagyon félelmetes, igaz?

Mitől Smart Lock a jelszavakhoz Különleges, hogy már nem korlátozódik a böngészőkre, hanem képes együttműködni más androidos alkalmazásokkal. Nyilvánvaló, hogy a fejlesztőknek előzetesen hozzá kellett adniuk ezt a funkciót. Szeretne kipróbálni? Csak ki kell nyitnia Google-beállítások>Smart Lock a jelszavakhoz androidos okostelefonon. Következő bekapcsolás "Smart Lock a jelszavakhoz"és"Automatikus bejelentkezésÍgy problémamentesen megnyithat kompatibilis Android-alkalmazásokat Belépés mert automatikusan beírja.

3. Ha új szolgáltatásokra regisztrál, használjon Google-fiókot

A Google Play Store új alkalmazásai folyamatosan jelennek meg, veszteség, ha nem próbálunk ki új alkalmazásokat vagy játékokat. Tehát általában a regisztráció során az e-mail használat mellett más lehetőségek is vannak, például a Facebook, a Twitter vagy a Google. Ha nem akar bajlódni, egyszerűen válassza a Google-fiók használatát. Tehát nincs szükség alkotásra felhasználónév és Jelszó új, praktikusabb.

A jelszavak Google-fiókjában történő tárolásával az előnyök természetesen kényelmesek és nagyon praktikusak. De nem bölcs teljesen rá hagyatkozni. Néhány fontos szolgáltatáshoz használjon másik e-mailt és jelszót. Tehát van-e miért használnunk jelszókezelő harmadik fél? Ha a Google már rendelkezik jó és megbízhatóbb szolgáltatással, mit gondol?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found