hogyan lehet megszabadulni a halott pixelektől egy androidos okostelefonon

Van okostelefonja, amelynek képernyője a Dead Pixel miatt elsötétedett? Ha igen, a JalanTikus egy módja annak, hogy megszabaduljon a Dead Pixeltől egy androidos okostelefonon.

A konyhai kifutópályán és a fényképezőgép specifikációin kívül az okostelefon képernyőjét figyelembe kell venni egy új okostelefon vásárlásakor. Ennek oka az, hogy egy okostelefon használata közben mindenképpen teljesen a képernyőn keresztül fogjuk irányítani. Tehát, ha a képernyőn probléma van, akkor ez az okostelefonunk.

Az érintőképernyőt használó Android okostelefonok egyik problémája az Dead Pixel. El kell ismerni, hogy néhányan biztosan tapasztalták már a Dead Pixel képernyős okostelefont, igaz? Ne ess pánikba, itt van JalanTikus hogyan lehet megszabadulni a Dead Pixeltől egy androidos okostelefonon.

  • 10 módszer az okostelefon képernyőjének gondozására, így mindig újnak tűnik
  • 8 módja annak, hogy a karcos okostelefon képernyője újból új legyen
  • Az automatikus HP képernyő zárolása és bekapcsolása a GRAVITY SCREEN segítségével

Mi a Dead Pixel?

Néhány ember számára talán ismeri a Dead Pixel kifejezést. Van azonban, aki nem tudja, mi a Dead Pixel. Tájékoztatásul a Dead Pixelt néha nevezik Pont pixel.

Dead Pixel vagy Dot Pixel egy kifejezés, amely a képernyő hibáira utal, amelyek fekete pontok vagy üres a képernyő felületén. A Dead Pixels minden olyan termékben megtalálható, amely LCD-t használ, például okostelefonokban, notebookokban, televíziókban, kamerákban és másokban.

Hogyan lehet megszabadulni a Dead Pixeltől Androidon

A Dead Pixel azon kívül, hogy fekete foltokkal károsítja a képernyő kijelzőjét, zavarja az okostelefon képernyőjének teljesítményét is. Minél gyakrabban használják a Dead Pixel okostelefont, annál nagyobb lesz a felülete. Tehát, szabaduljunk meg a Dead Pixeltől az Android okostelefonokon a következő módszerekkel:

  • A Dead Pixel miatt megsérült okostelefon képernyőjének gyógyításához használhat egy alkalmazást Pixel Fixer. Tehát töltsük le a Pixel Fixer APK-t, és telepítsük az okostelefonra!
Alkalmazások tisztítása és módosítása TUOGOL LETÖLTÉS
  • A telepítés után nincs külön menet. Figyelmeztető kijelzéssel szembesül. Ez a nézet emlékeztetőt tartalmaz, ha szenved tőle PSE (fényérzékeny epilepszia) vagy Epilepszia tüneteit, amelyeket a könnyű vizualizáció vált ki, ne nézze meg a bemutatott kijelzőt. A feldolgozásához nyomja meg az ellenőrzőlista ikont a jobb alsó sarokban.
  • Ezután szembe kell néznie az okostelefon képernyőjével színes kijelző, amely gyorsan mozog. Hagyja a folyamatot futni, amíg meg nem jelenik a Dead Pixel képernyő eltűnik a képernyőn.

Miután úgy érzi, hogy a Dead Pixel csökkent vagy eltűnt, állítsa le a folyamatot. Ha a folyamat ismételt elvégzése után az okostelefon képernyőjén a Dead Pixel nem csökken, az azt jelenti, hogy a kár nagyon súlyos. Így meg kell változtatnia a képernyőt szolgáltatóközpont, vagy vásároljon új okostelefont.

Sok szerencsét, hogyan lehet megszabadulni a Dead Pixeltől egy Android okostelefonon a Pixel Fixer alkalmazással! Remélhetőleg a Dead Pixel által érintett okostelefon így helyreállhat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found