hogyan lehet távolról kikapcsolni valaki más androidos telefonját

Csak SMS segítségével kapcsolhatja ki barátja mobiltelefonját. Kész? Kezdjük a tippekkel, hogyan kapcsolhatjuk ki mások Android telefonjait távolról.

Szerintem nagyon klassz ma, hogy valami meglepő és természetesen érdekes dologgal tudunk barátunk Android mobiltelefonjával foglalkozni. Ezúttal a JalanTikus csapatnak egyedi tippje van, így távolról is kikapcsolhatja mások androidos telefonjait. Pihenjen, ez könnyű és természetesen ingyen is használható.

Ezek a tippek egy kis alkalmazást használnak, amelyet telepíthet egy barátja mobiltelefonjára, amelyen dolgozni szeretne. Csak egyszerű lépésekkel kapcsolhatja ki barátja mobiltelefonját csak SMS használatával. Kész? Kezdjük a tippekkel, hogyan kapcsolhatjuk ki távolról valaki más Android-telefonját.

(Figyelem: Ezek a tippek feltétlenül telepített Android telefont igényelnek.gyökér. Ha tippekre van szüksége, hogyangyökér A HP Android egyszerűen, megnézheti a Hogyan törölje le az összes Android-t a következő törülközővel című cikket)

  • Videók rögzítése titokban anélkül, hogy megnyitná a kamera alkalmazást az Android rendszeren
  • 5 kiváló Android-alkalmazás, amelyet az iPhone-felhasználók nem élvezhetnek!
  • A Nemzet Gyermekeinek 10 legnépszerűbb helyi Android-alkalmazása a Google Play Áruházban

Hogyan lehet távolról kikapcsolni valaki más androidos telefonját

  • Az első lépésben szükséged van egy alkalmazásra Távoli kikapcsolás. Nagyon kicsi, csak szükség van rá tér összegű 300 KB csak. Az alábbi letöltés gombra kattintva szerezheti be.
Ravindusha Productivity Apps LETÖLTÉS Töltse le a Távoli kikapcsolás lehetőséget
  • Másolat és telepítse az alkalmazást barátja androidos telefonjára. Alkalmazás Távoli kikapcsolás ez nem igényel bonyolult lépést. Csak nyissa meg az APK-t, és telepítés mint más Android-alkalmazások.

  • Nyissa meg az alkalmazást. Belül három oszlopot jelöl meg Írja be az aktuális kódot, Írja be az Új kódot, és Írja be újra az új kódot. Vigyázzon, az Enter Current Code oszlopban töltse ki a szót nulla, hogy ezek a tippek működhessenek.

  • Ezután a fennmaradó oszlopoknál kitöltheti a kívánt kódot, legyen az szám, betű vagy mindkettő kombinációja. Ebben a tippben kódot fogunk használni "1234".

  • Végül csak egy "1234" kódot (vagy bármely más kívánt kódot) tartalmazó SMS-t kell elküldenie az áldozat mobiltelefonjára. Ha az SMS megérkezett a telepített mobiltelefonhoz Távoli kikapcsolás, akkor a mobiltelefon automatikusan kikapcsol. Szórakoztató!

Ezek tippek arra vonatkozóan, hogyan távolítsa el valaki más androidos telefonját. A módszer meglehetősen könnyen megvalósítható, és természetesen nincs negatív hatása hardver az áldozatok közül, akiket tudatlan lesz. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found