hogyan lehet ingyenes weboldalt készíteni mobiltelefonon keresztül, egyszerűen és gyorsan!

Szeretne weboldalt építeni, de nincs laptopja? Ne aggódjon, hogy lehet, hogy ingyenes weboldalt készíthetünk mobiltelefonon keresztül. Garantáltan nem használható bonyolultan!

Az internetezők növekvő számával a weboldalak száma folyamatosan növekszik. Ez természetes, tekintve, hogy a weboldal létrehozása ma már nagyon egyszerű.

Nem kell elsajátítanunk egy bonyolult programozási nyelvet, mert sokan szolgáltatnak olyan szolgáltatásokat, amelyekkel könnyedén létrehozhatunk weboldalakat.

Szóval, érdekel egy weboldal? Ha igen, akkor az ApkVenue megadja hogyan lehet ingyenes weboldalt készíteni Android okostelefonon keresztül ne használja bonyolultan!

Hogyan készítsünk weboldalt egy Android mobilon a Wordpress segítségével

A weboldal egy speciális cím alatt összegyűjtött tartalomgyűjtemény szöveg, kép, hang és videó formájában.

Ahogy az ApkVenue a cikk elején megemlítette, sokan nyújtottak szolgáltatásokat azok számára, akik szeretnének egy weboldalt, de nem értik a kódolást.

Az egyik az Wordpress. Ez a szolgáltatás 2003-ban jelent meg először, és szolgáltatásairól jól ismert, amelyek megkönnyítik számunkra a weboldalak kezelését.

Ebben a cikkben az ApkVenue megtanítja Önnek, hogyan készítsen ingyenes weboldalt a Wordpress alkalmazás segítségével az Android mobiltelefonján keresztül. Figyelj igen!

Miért a Wordpress?

Wordpress annyi előnye van, ami miatt nincs okunk késleltetni egy webhelyet.

Először is, a Wordpress ingyenesen elérhető. Az alkalmazás ingyenesen elérhető a Play Áruházban is.

Ezután a használt kódalap az nyílt forráskód. Ez azt jelenti, hogy az igényeinek megfelelően módosíthatja a Wordpress kódolását.

Sokakat is sablon és egy ingyenes design, amelyet használhat, banda! Megszerezheti a Wordpressből vagy az ApkVenue által összegyűjtött hűvös HD háttérképeken keresztül ezen a cikken keresztül.

Az egyik oka annak, hogy a WordPress-t széles körben használják az emberek, az, hogy nagyon egyszerűen kezelhető.

Nem kell először az informatikát tanulnia, hogy megértse a benne rejlő jellemzőket Irányítópult Wordpress.

Webhely létrehozásának lépései a Wordpress segítségével

Az ApkVenue most megadja, hogyan készítsen weboldalt mobiltelefonon keresztül a Wordpress alkalmazás segítségével. Ha még nem rendelkezik alkalmazással, először töltse le az alábbi linkre kattintva:

Apps Productivity Automattic, Inc. LETÖLTÉS

A telepítés befejezése után nyissa meg a Wordpress alkalmazást.

1. lépés - Regisztráljon egy Wordpres-fiókhoz

Először először Wordpress-fiókkal kell rendelkeznie. Válassza a gombot REGISZTRÁLÁS A WORDPRESS.COM webhelyre. Csak a Google-fiókját használja, banda! Ha nincs, akkor lehet csináld meg első.

Ha korábban rendelkezett WordPress-fiókkal, akkor a következő módon ingyenes webhelyet hozhat létre mobiltelefonon keresztül, ha kiválaszthatja a gombot BELÉPÉS és írja be felhasználónevét és jelszavát.

2. lépés - Név kiválasztása és webhely létrehozása

Ingyenes webhely létrehozásához a következő Androidon meg kell adnia Megjelenítendő név és Felhasználónév Akarod. Ban ben alapértelmezett, A Wordpress átveszi a nevet az e-mail címről.

Amikor a regisztráció befejeződött, egy gomb megnyomásával elkezdheti új webhely létrehozását HOZZÁADJ ÚJ HONLAPOT.

Ezt követően két választási lehetőséget kap, nevezetesen Hozzon létre egy Wordpress.com webhelyet és Adjon hozzá saját által üzemeltetett webhelyet.

Ha még soha nem volt domainje, válassza az első lehetőséget, banda!

A Wordpress megkérdezi, hogy milyen weboldalt szeretne testreszabni sablon amelyet később használnak.

Általános használatra az ApkVenue azt javasolja, hogy válasszon Blog.

3. lépés - Webhelybeállítások

A következő lépés a szükséges alapvető információk rendezése. Először rákérdeznek a blog tartalmára. Kitöltheti vagy kihagyhatja.

Megkérik, hogy adja meg oldal cím és Szlogen amelyek később megjelennek a webhelyén. Ön szabadon kreatív lehet itt, mindaddig, amíg a mondat nem túl hosszú.

Ezután megadhat egy domain nevet. Később a Wordpress megjeleníti a még elérhető nevekre vonatkozó javaslatokat.

Ha biztos a webhelye nevében, válassza a gombot TEREMTENI HELYET. Kész!

4. lépés - Hozzászólás létrehozása

Webhelyed készen áll, itt az ideje, hogy kitöltsd az első pozícióval. A módszer nagyon egyszerű, banda!

Lépjen a fő honlapra, válassza ki a gombot Add Post az alul középen.

Bármit írhat, mert ez a személyes weboldala. Az írás mellett különféle adathordozókat is hozzáadhat, például képeket.

Ha végzett, nyomja meg a gombot KIADNI. Gratulálunk, az első hozzászólásod hivatalosan is megjelent! Így készíthet weboldalt egy Android mobiltelefonon keresztül.

Miért van szükség saját webhelyre!

Valójában miért van szükségünk saját weboldalra? Ennek az az oka, hogy számos pozitív előnyt élvezhet.

Az első, csiszolhatja íráskészségét. Ez a képesség nagyon hasznos lesz az életében, mind azok számára, akik még iskolába járnak, vagy akik már dolgoznak.

Második, a webhelye lehet a portfólió, amikor állásra pályázik. Amellett, hogy önéletrajzot készít a kiválasztott webhelyeken, felhasználhatja az ösztöndíjakra történő regisztrációhoz is.

Utolsó, szorgalmasan a weboldalra írva produktívabb ember leszel, banda! Bónuszként fejlődik a fantáziád és a kreativitásod.

Szóval, miért késleltetné a saját webhelyének ingyenes létrehozását?

Ott van hogyan készítsünk weboldalt mobiltelefonon keresztül, nagyon könnyű, igaz? Így létrehozhat saját weboldalt a kódolás problémája nélkül. Sok szerencsét!