garantáltan biztonságos! Ez az 5 antivírus a leggyorsabban legyőzni a wannacry ransomware-t

Néhány napja egy példa a WannaCry ransomware programra kapcsolódott. Sokakat érint ez a vírus, a víruskereső fejlesztők azonnal működnek ellene. Ki javítja leggyorsabban a WannaCry ransomware-t?

A számítógép-felhasználókban gyakran előforduló problémák, nevezetesen vírusoknak való kitettség. Ez két dolog között fordulhat elő, víruskereső használata nélkül, vagy az antivírust nem frissítették.

A néhány nappal ezelőtti probléma egy példája a WannaCry ransomware programhoz kapcsolódott. Sokakat érint ez a vírus, a víruskeresők azonnal fejlesztenek. Ki javítja leggyorsabban a WannaCry ransomware-t?

  • A WannaCry Ransomware terror valóban véget ért?
  • Hogyan lehet megakadályozni a WannaCry Ransomware támadásokat laikusok és szakértők számára
  • Pánikvilág! Ez a 10 WannaCry Ransomware mém megnevettet

5 víruskereső ez a leggyorsabban legyőzhető WannaCry Ransomware

Fotóforrás: Kép: PCMag

A tegnapi forgalmas WannaCry ransomware eset idején tudhatta, hogy az ApkVenue nagyon friss volt a fejlesztéséről. Most Jaka megfigyelésére alapozva itt van az 5 leggyorsabb vírusirtó, amellyel leküzdheti a Jaka WannaCry ransomware verzióját. Alábbiak szerint...

1. ESET Internet Security

Fotóforrás: Kép: ESET

Még a WannaCry ransomware esetének csúcspontja előtt arról számoltak be, hogy az ESET Internet Security észlelte először. Tehát, ha tegnap használta a legújabb verziót, az ApkVenue biztos abban, hogy azok közé tartozik, akiket nem érint a WannaCry ransomware vírus.

Megvesz:ESET Internet Security

ESET Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

2. Kaspersky Internet Security

Fotóforrás: Kép: Kaspersky

A WannaCry ransomware vírus első verziójának 2.0 feltalálója, ahol ez a variáns sikertelen vírus kill kapcsoló nélkül. A Kaspersky mindig is aktív volt a ransomware esetek kezelésében. Mint az Intel részvételével a NoMoreRansom oldalon.

Megvesz:Kaspersky Internet Security

3. Smadav Antivirus 2017

Fotó forrása: Kép: Smadav

Könnyű víruskereső, amelyet millió ember használ Indonéziában, valamint ezt a víruskeresőt Indonéziában is gyártják. Ki gondolta volna, kiderült, hogy ez az ingyenes Smadav gyorsan felveszi az adatbázisába a WannaCry ransomware vírust. Tegyen millió embert biztonságossá a Smadav használatával.

Letöltés:Smadav Antivirus 2017

Víruskereső és biztonsági alkalmazások LETÖLTÉS Smadav.net

4. Norton Security

Fotóforrás: Kép: Symantec

A következő, aki gyorsan leküzdötte a WannaCry-t, mégpedig Nortont. A Symantec vállalat antivírusa. Norton tetteit a WannaCry ransomware vírus esetében nem igazán hallották. De nem sokkal a vírus terjedése után a Norton azonnal frissítette az adatbázisát.

Megvesz:Norton Security Original

Töltse le a Symantec víruskereső és biztonsági alkalmazásokat

5. AVG Antivirus

Fotóforrás: Kép: AVG

Akárcsak Norton, az AVG tetteit tegnap sem hallották a WannaCry ransomware vírus esetében. De titokban az AVG frissítette az adatbázisát. Érdekes módon ingyenesen letöltheti ezt a víruskeresőt. Ingyenes és biztonságos, jó vírusirtó.

Letöltés:AVG Antivirus Original

AVG Technologies LETÖLTHETŐ Antivírus és biztonsági alkalmazások

Annak ellenére, hogy a WannaCry ransomware veszélyes számítógépes vírus, úgy tűnik, hogy jelenleg sok vírusirtó képes kezelni. Még az ingyenes Smadavot is tartalmazza! Ó, igen, feltétlenül olvassa el az AntiVirus programmal kapcsolatos cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit is.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE