tippek az összecsapás royale játékához, amelyeket ismernie kell

Új a Clash Royale számára? Ezeket kell tudnia a Clash Royale játékakor. Útmutató a Clash Royale játékához és a játékhoz

Zavart a Clash Royale játékában? Milyen stratégiát kell alkalmaznia a Clash Royale játékakor? A Clash Royale legjobb kártyáinak kiválasztása, valamint a Clash Royale játékkal kapcsolatos egyéb kérdések. Ebben a cikkben megtárgyalom azokat a tippeket a Clash Royale játékához, amelyeket ismerni kell, ill kezdő útmutató a Clash Royale játékához.

A Clash Royale a Supercell által készített legújabb játék, amely a három korábbi játék, nevezetesen a Clash of Clans, a Boom Beach és a Hay Day kíséretévé vált. A Clash Royale játékban minden játékos harcol valós idő és készítse el a legjobb stratégiát az ellenség Tower Clash Royale megsemmisítésére.

  • Hogyan kell játszani a Clash Royale-t Androidon az APK legújabb verziójával
  • Hogyan lehet letölteni és játszani a Clash Royale-t Indonéziában

Clash Royale Play tippek

Mire kell figyelni a Clash Royale játékakor? Íme néhány tipp és trükk a Clash Royale játékához, amelyeket tudnia kell.

Használjon drágaköveket mágikus ládák vásárlásához

A drágakövek olyan pénznemek, amelyeket nehéz ingyen megszerezni a játékban "alkalmi, szabadon játszható" mint Clash Royale. Drágaköveket ingyen lehet beszerezni küldetések teljesítésével (eredményesség) és nyitás mellkas.

Lehetséges, hogy a Clash Royale néhány újabb játékosa a Gems-et használta feloldásához mellkas ami sokáig tartott. Valójában ezt nem szabad megtenni. A Clash Royale játékban a drágaköveket varázsládák vásárlására használják a boltban.

Varázslatos mellkas az egyik mellkas (mellkas), amely a legtöbb kártyát tartalmazza ehhez képest mellkas Egyéb. A varázsládák annál drágábbak lesznek, minél többet kap a játékos arénája, de a kapott kártyák száma is magasabb.

Kártya frissítése

Frissítés a kártyák fontosak a Clash Royale játékban. Azáltal, hogy frissítés kártyák, természetesen a kártyáid erősebbek lesznek, mint korábban. Több dolgot is figyelembe kell venni az elkövetés előtt frissítés kártya.

Frissítés egy kártya aranyat igényel, minél magasabb a szint, annál drágább lesz a költség frissítés-övé. Azok számára, akik csak a Clash Royale játékot játszják, meg kell tenniük frissítés kártyák csak gyakran használt kártyákhoz. Te talán frissítés egy másik kártya, ha több aranyod van.

Tudnia kell, a Clash Royale játékban 3 típusú kártya létezik, amelyekkel játszhat. A kártyák:

  1. Kártyák építése
  2. Csapatkártyák
  3. Varázs Kártya

Ne. Siess az Arénába

Az Arena a Clash Royale egyik csatatere. Minél magasabb az Aréna, annál jobbak a kártyák. Az egyik tennivaló a kezdők számára az, hogy ne rohanjon fel az Arénába. Mivel minél magasabb az ellenfél Arénája, annál nehezebb lesz. Ha az ellenfél kemény, akkor folyamatosan veszítünk és nem kapunk mellkas új.

Teljesítsd az eredményeket

Teljesítmény a Clash Royale játékban nem sok minden hasonlít a Clash of Clans-hoz. Ennek ellenére teljesítheti a Clash Royale eredményeit, hogy további ingyenes drágaköveket szerezzen.

Csatlakozz egy másik klánhoz

Csakúgy, mint más stratégiai játékok, ebben a Clash Royale játékban Ön is csatlakozhat klán más vagy gyártmány klán egyedül. A csatlakozással megszerezhető előnyök klán kérhet további kártyát, 10 közös kártya és 1 Ritka kártya.

Clash Royale tippek és trükkök videó

Néhány érdekes tipp és trükk a Clash Royale játékkal kapcsolatban. Azok számára, akik nem játszottak a Clash Royale játékkal, töltsék le a legújabb Clash Royale Androidot itt:

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found