7 legjobb Instagram követés nélküli alkalmazás 2019-ben

Olyan alkalmazást keres, amely egyszerre visszavonhatja az Instagram-fiókok követését? Íme 7 legjobb és ingyenes Instagram követés nélküli alkalmazás.

Úgy tűnik, hogy az Instagram napjainkban az egyik legnépszerűbb közösségi média, amelyet széles körben használ minden csoport és korosztály, különösen a tizenévesek.

Közülük nem kevesen versenyeznek, hogy rengeteg követőt gyűjtsenek a büszkeség vagy akár a presztízs érzése érdekében.

A követők száma, amely meghaladja a követést, klassz dolognak számít, így végül sokan közülük nem követik azokat a fiókokat, amelyek nem követték őket.

De természetesen hosszú időbe telik, amíg egyesével megismeri azokat a fiókokat, amelyek nem követik vissza, és nem követik azokat.

Tehát ezúttal az ApkVenue megoldást nyújt Önnek azzal, hogy néhány ajánlást ad a legjobb követhetetlen Instagram alkalmazáshoz.

A legjobb követés az Instagram alkalmazásról 2019-ben

Ha továbbra is egy-egy fiók követését vonja le, ami biztosan nagyon hosszú időt vesz igénybe, akkor mostantól már nem kell ezt tennie, banda.

A probléma az, hogy jelenleg sok olyan alkalmazás van az Instagram követésének megszüntetésére, amely megkönnyíti a felhasználók számára.

Megtudhatja, ki nem követi a visszacsatolást, és lehetővé teszi, hogy tömegesen szüntesse meg a fiókok követését.

Az alábbiakban a legjobb követhetetlen Instagram alkalmazásra vonatkozó ajánlásokat találjuk, amelyeket le kell töltened, és természetesen ingyen kell bandáznod.

1. Követők asszisztense

Apps Utilities LETÖLTÉS

Ahogy a neve is mutatja, az alkalmazás Követők asszisztense képes dolgozni, mint egy személyes asszisztens, aki figyelni fogja Instagram-követőit, bandáját.

Ezzel az alkalmazással megtudhatja, mely fiókokat követte, de nem követték őket.

Ezenkívül visszavonhatja ezeket a számlákat egy bizonyos összegben, amelyet egyszerre állítottak be, így sokkal praktikusabb és gyorsabb lesz.

Érdekes módon annak ellenére, hogy ezt az alkalmazást ingyen, más néven ingyen használhatja, ez az alkalmazás egyáltalán nem jelenít meg hirdetéseket.

InformációKövetők asszisztense
FejlesztőKövetők Assistant Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (91.835)
Méret11 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.0

2. Követők - Követők

Alkalmazások LETÖLTÉS F

Pillantással telve felhasználói felület meglehetősen egyszerű, de alkalmazás Követők - Követők meglehetősen sokféle hasznos funkcióval rendelkezik a felhasználók számára, tudod.

Azon kívül, hogy megtudhatja, ki nem követi Önt, és nem követi el tömegesen, ez az alkalmazás rendelkezik más, nem kevésbé jó funkciókkal is.

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtudják, mely fiókok soha nem biztosítottak mint és kommentálja a bejegyzéseit.

Ennek az alkalmazásnak a megjelenése is egyszerűbb, mint az előző követés nélküli Instagram alkalmazás, így nem fogja megzavarni a használatát.

InformációKövetők - Követők
Fejlesztőkövetők-követők
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (183.596)
Méret9,0 MB
Telepítse5 millió +
Android minimum4.1

3. Követő elemző az Instagram számára

Apps Utilities LETÖLTÉS

Követő elemző az Instagram számára egy olyan alkalmazás, amely nemcsak alapos információkat tud nyújtani Instagram-profiljáról, hanem megismerheti barátainak profilinformációit is.

Az a helyzet, hogy ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója, amely lehetővé teszi, hogy megnézze valaki Instagram-fiókjának statisztikáját, például a legkedveltebb bejegyzéseket, likőr top, legjobb kommentelők és egyebek.

Így az Instagram-fiókok statisztikáit is megtekintheti azokról az emberekről, akiknek nagy száma követői, bandája

Ezenkívül ez az alkalmazás információt nyújt arról is, hogy mely fiókokat nem követi nyomon, olyan követőket, akiknek soha vagy mindig tetszik a bejegyzése, és még sok minden mást.

InformációKövető elemző az Instagram számára
FejlesztőMaximo Lab
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (68.516)
Méret5,9 MB
Telepítse5 millió +
Android minimum5.0

4. Követők Főnök

Apps Utilities LETÖLTÉS

Nemcsak az Instagram-fiókokról nyújt információkat, amelyek nem követnek vissza, és a követés nélküli tömeges alkalmazásokról Követők Főnök más érdekes funkciókat is kínál, tudod, banda.

Ezek a funkciók, például a legkedveltebb bejegyzésekkel kapcsolatos információk, a legtöbb megjegyzés és statisztikák a követői vagy követői számára.

Érdekes módon ez az alkalmazás algoritmust is kifejlesztett annak érdekében, hogy a felhasználók tájékoztatást kapjanak az Instagram népszerűségi pontszámáról.

InformációKövetők Főnök
FejlesztőSólyomkövető
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (56.540)
Méret4,5 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.1

5. Követők az Instagramhoz, az Elveszett

Alkalmazások letöltése

Követők az Instagramhoz, az Elveszett az egyik legjobb alkalmazás azok számára, akik követhetetlen Instagram alkalmazást, bandát keresnek.

Az által kifejlesztett alkalmazások fejlesztő Ennek az elegánsnak fő feladata, hogy megtudja, mely fiókok nem követik az Instagramodat.

De még mindig egyszerre visszavonhatja a számlák követését, hogy praktikusabbá és gyorsabbá váljon.

InformációKövetők az Instagramhoz, az Elveszett
FejlesztőElegáns
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (78.962)
Méret3,8 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.1

6. A felhasználók követésének megszüntetése

Alkalmazások letöltése

Az alkalmazással Felhasználók követésének megszüntetése Ez, a fiókok követésének visszavonásának folyamata, amelyet nem követ vissza, gyorsan és egyszerűen lefut, banda.

Csak egy Android mobiltelefon és ez az alkalmazás használatával vonhatja le ezeket a fiókokat egyszerre több számban, így nem tart sokáig.

Ez az alkalmazás nagyon könnyen és biztonságosan használható, így nem fogja megzavarni a felhasználókat.

InformációFelhasználók követésének megszüntetése
FejlesztőKövetés a Soft Teamről
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (132.665)
Méret3,9 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum4.1

7. Követés az Instagramról - Nem követők és rajongók

Alkalmazások letöltése

Követés az Instagramról egy Instagram-kezelő alkalmazás, amely megtudhatja, mely fiókokat nem követi vissza.

Ezeket a fiókokat egyesével vagy akár egyszerre is követheti, bandában.

Ez az alkalmazás rendelkezik felhasználói felület amely modern és nagyon kényelmes kinézni, de mégis könnyű használni.

InformációKövetés az Instagramról - Nem követők és rajongók
FejlesztőCsapat követése
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (163.968)
Méret5,7 MB
Telepítse5 millió +
Android minimum4.4

Nos, ezek azok a nem követett Instagram-alkalmazások, amelyek megkönnyítik azokat a felhasználókat, akik gyakorlatilag és gyorsan szeretnék követni az Instagram-fiókok követését.

A fenti nem követett Instagram-alkalmazások egy része is szolgáltat valakinek a statisztikáinak megtekintésére szolgáló funkciót, amely nagyon hasznos lesz azok számára, akik szeretnek kíváncsiak lenni.

Olvassa el a cikkeket is Android alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.