a belső memória gyorsan megtelt? Ez az 5 androidos alkalmazás a megoldás

Itt az ApkVenue több olyan alkalmazással rendelkezik, amelyek megoldást jelenthetnek a gyorsan megtelt belső memória használatának megmentésére. Nézze meg az értékeléseket, nézzük!

Bosszantó, ha kicsi a belső memória kapacitása. A felhasználó megteszi korlátoltnak érzi magát az összes kívánt alkalmazás telepítésében. Sőt, egyes okostelefonok néha nem biztosítanak bővítőhelyet külső memória így tovább szűkítve a tárhelyet. Nem is beszélve a sokról gyorsítótár nem fontos, ami automatikusan kitölti a belső memóriát és gyorsan feltölti.

Ha belső memóriával rendelkező okostelefon-felhasználó kis kapacitás, gyakran kell kényelmetlenséget éreznie, amikor okostelefonnal végez különböző tevékenységeket. Nem csak az alkalmazások telepítése, hanem a megtakarítás szempontjából is videók, fotók, zene, és mások. Nos, itt van Jakának számos alkalmazás, amely megoldást jelenthet a gyors belső memória használatának megtakarítására. Nézze meg az értékeléseket, nézzük!

  • Hogy lehet a Mobile Legends játék veszélye a kéz egészségére?
  • 6 dolog, ami nagyon boldogtalanná teszi a játékfejlesztő munkáját
  • A 10 legtragikusabb jelenet a videojátékok történetében

Ez az 5 alkalmazás teljesen gyors belső memória-megtakarító megoldás

1. Mega Cloud Storage

Ez az egy alkalmazás tárhelyet biztosít 50 GB-ig ingyenes azoknak az Android-felhasználóknak, akik nem elégedettek a rendelkezésre álló belső memória kapacitással. Ban ben Cloud Storage Mega, fájlokat, például fényképeket, videókat és egyéb dokumentumokat menthet, hogy a belső memória tágabb legyen, és csak alkalmazások telepítésére használható. Nem kell aggódnia, ez az alkalmazás garantálja a mentett fájlok biztonságát, így azok nem szivárognak ki más emberek számára.

2. Galéria orvos

A belső memória gyors feltöltődésének egyik tényezője a fájlok, például fényképek vagy videók jelenléte lemásolja önmagát vagy felesleges fájlok, amelyek memóriát foglalnak el. Ezért szükséged van Galéria doktor a belső memória tárolókapacitásának felismerése és a felesleges fotók vagy videók kiszámítása, amelyek sokszorosíthatók vagy túl sok helyet foglalhatnak el.

3. CC Cleaner

A belső memória gyorsan megtelt, annak ellenére, hogy nem sok alkalmazást telepít, meg kell tisztítania. Mivel sok felesleges fájl tölti fel a tárhelyet. Az alkalmazással CC Cleaner, csak egyetlen érintésre van szükség, és ez az alkalmazás mindent elmond, ami a belső memória gyors megtöltését és további memória felszabadítását segíti elő. A belső memória kapacitásának fenntartása mellett a CC Cleaner is hasznos gondoskodik a CPU-ról, a RAM-ról és az akkumulátorról így az okostelefon teljesítménye továbbra is optimális marad.

4. SD szobalány

A belső memóriát feltöltő szemét mennyisége miatt nem tudja telepíteni az alkalmazásokat vagy más fájlokat menteni. Alkalmazás SD szobalány segít felderíteni az összes szemetet, amely eltömíti a készüléket, és gyorsan kitisztítja. Az önmagukban lemásolt fájlokat a memória törli nem telik gyorsan. Valójában ez az alkalmazás törölheti a beépített okostelefon-programokat, amelyek megtöltik a memóriát.

5. Felhőtároló doboz

Doboz tárhelyet kínál 10 GB kicsi belső memóriával rendelkező Android felhasználók számára. Ebben az alkalmazásban különféle fájlokat, köztük fontos dokumentumokat, internetes letöltéseket, fényképeket, videókat és zenét tárolhat. A ** Cloud Storage Box * "használatával elmentheti a belső memóriát, így további alkalmazásokat telepíthet.

Ott van 5 alkalmazás, amelyek megoldást jelenthetnek az Android okostelefon belső memóriájának mentésére ami gyorsan megtelt. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found