Ez a Twilight Saga filmek sorrendje az elejétől a végéig

Kíváncsi, hol kezdje a The Twilight Saga című szerelmi háromszög történetet? Nézze meg a Twilight filmsorozat beszélgetését a kezdetektől, banda!

Azok, akik a 2000-es évek végén kerültek pubertásba, még emlékezni fognak a filmsorozatra A Twilight Saga amelyet egykor fiatal nők szerettek.

A természetfölötti összetevőket tartalmazó tizenéves szerelmi háromszög témájával Jaka szinte minden nőbarátja elégedett a színész megjelenésével Robert Pattinson ebben a filmben, banda!

Nos, azoknak, akik későn ismerik a regényből adaptált sorozatot legjobban eladott Itt az ApkVenue akar megbeszélni a Twilight filmek sorozatai hogy segítsen nektek.

Alkonyati filmsorozatok a semmiből

Annak ellenére, hogy eltelt 10 év, ez a sorozat még mindig népszerű, sőt inspiráló vitatott sorozatoknak bizonyul Ötven árnyalat akik ugyanolyan népszerűek, bandák.

Ennek a sorozatnak, a főpárnak a sikerének köszönhetően Kristen Stewart és Robert Pattinson szintén sikeres karrier Hollywoodban.

Maga ApkVenue nem igazán szereti ezt a sorozatot, de azért is szorgalmasan nézi, mert filmzenetele van olyan minőségi zenészekkel, mint Bon Iver.

Nos, azok számára, akik még csak most ismerkednek a filmsorozattal Twilight Saga, A következő a Twilight filmek sorozatai helyes!

1. Twilight (2008) (A Twilight Saga filmsorozat első filmje)

A filmgyártási folyamat után a stúdió nem lép előre Paramount Pictures 3 évre a regény jogai végül átköltöztek Summit Entertainment.

Újszerű írók bevonásával Stephenie Meyer a filmgyártásban Summitnek végül sikerült kiadnia egy filmet Szürkület 2008-ban banda!

Itt ismerkedünk meg a karakterekkel Bella Swan (Kristen Stewart), egy középiskolás lány, aki nemrég költözött egy kisvárosba Forks, Washington.

A városban találkozik és beleszeret Edward Cullen (Robert Pattinson), egy titokzatos fiatalember, akiről kiderül, hogy halhatatlan vámpír.

Sajnos szerelmi történetüket bonyolítja 3 gonosz vámpír érkezése, akik szeretnek emberre vadászni és Edwardnak és családjának meg kell védenie Bellát.

Stewart és Pattinson végül egyedülálló kapcsolatban áll a való világban, miután eljátszottak egy párot, akik szerelmesek ebben a filmben, a bandát!

2. Újhold (2009)

A film címe Twilight Saga a második a film Újhold amely alig egy évvel jelent meg a film megjelenése után Szürkület, banda!

Ebben a filmben megnézzük Bella és Edward tragikusan végződő kapcsolata mert Edward szerint Bella életét veszélyezteti Edward létezése.

Edward és a többi Cullenek végül úgy döntöttek, hogy elhagyják a várost Villákelhagyva Bellát közeli barátaival, Jacob Black (Taylor Lautner).

Szerencsétlen, Victoria (Rachelle Lefevre), az előző film egyik gonosz vámpírja visszatér, hogy visszatérjen hozzá és levadássza Bellát, a bandát!

Szerencsére Jacobnak és családjának, akiről kiderült, hogy vérfarkasok csoportja, sikerült megvédeni Bellát Vicotria fenyegetésétől.

Ebben a filmben a Bella, Edward és Jacob közötti szerelmi háromszög kerül a középpontba, amelyet megnehezítenek, mert a vámpír és a vérfarkas törzsek esküdt ellenségek.

3. Napfogyatkozás (2010)

A filmnézés rendje Twilight Saga filmben folytatódik Fogyatkozás ahol Bella és Edward kapcsolata kezd komoly szakaszba lépni, a banda.

A film végét követi Újhold, itt Bellának el kell döntenie, hogy egyetért-e Edward házassági kérelme mielőtt Edward vámpírrá változtatja Bellát.

Bellának szembe kell néznie Jacob iránti érzéseivel is, akik nem csak barátok lettek és választania kell Edward és Jacob között.

Bella problémája nem áll meg a zűrzavarán, mert Victoria még egyszer nem fenyegette Bellát új vámpírcsatlósaival, bandájával!

Egyedül, színésznő Rachel Levefre aki az előző 2 filmben Viktóriát alakította, felváltotta Bryce Dallas Howard amely vita lett, banda.

4. Hajnalhasadás: 1. rész (2011)

Kövesse egy újszerű filmadaptáció nyomát Harry Potter és a Halál Ereklyéi amely két játékrészre, döntetlenre oszlik Twilight Sage ugyanazt a módszert kövesse, banda.

Ennek eredményeként a filmek sorrendje Twlight teljes folytatódik tovább Hajnalhasadás: 1. rész amely csak a regény első felét adaptálja Breaking Dawn.

Ebben a filmben bemutatjuk Bella és Edward férj és feleség korai életét, valamint Bella terhességét a pár nászútja, bandája után.

Sajnos ez a vámpírbaba terhesség is saját bonyodalmakat hoz Bella életébe és biztonsága Edwardon és a többi Cullensen nyugszik.

Figyelembe véve azt a sok jelenetet, amely Bella és Edward, valamint a még tinédzser rajongók többségének intim kapcsolatát mutatja be, ezt a filmet erősen cenzúrázták, amikor először bemutatták, banda!

5. Breaking Dawn: 2. rész (A Twilight sorozat utolsó filmje)

A regény miatt Breaking Dawn amelyeket két filmre kell szétválasztani, az új regény fő konfliktusa a csúcsfilmben ragad ki Hajnalhasadás: 2. rész.

Itt Bellának és Edwardnak meg kell védenie a lányát, Renesmee (Mackenzie Foy) fenyegetésektől Volturi, a "nemes" vámpírok csoportja, akik nagy hatalommal bírnak a vámpírok között.

Az összes Cullen család és társuk, például Jacob és farkasfalkája segítésével Bella és Edward elhatározták, hogy szembeszállnak a Volturi-diktatúrával.

Bár a filmet a rajongók általában megkedvelték, sok rajongót meglepett fordulat a film végén Jacob karakterhez kapcsolódik, banda!

A jövőképben megmutatták, hogy Jacob kapcsolatban áll Renesmee-vel, és sok rajongót undorított a látvány Jacob egy nő lányával jár, aki elutasítja.

Ez a rács filmsorozat Szürkület Jakától, banda! Még nem késő elaludni ezzel az ikonikus tizenéves szerelmi háromszöggel!

A színész megjelenésének előkészítése céljából Robert Pattinson mint Batman, nagyon érdekes látni ennek a jóképű színésznek, bandának a pályafutását!

A filmsorozatok megbeszélése Twlight a Jakából tudna segíteni? Kalint is Edward csapat vagy Jacob csapat? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish