6 alkalmazás a 2020-as legújabb áradások nyomon követéséhez és itt ellenőrizheti azok helyét!

Zavarban van, hogy ellenőrizze Jakarta árvízhelyeit körülötted? Gyerünk, kerülje a lenti legújabb, 2020-as jatekai árvízellenőrző alkalmazás letöltését.

A közelmúltban Indonéziában, különösen Jakartában nagy esőzések tapasztalhatók. Ez az áradás jelenségét is kiváltja, amely minden alkalommal "díszít", amikor erősen esik az eső a környéken.

Árvíz természetesen zavarja a mindennapi tevékenységeket, igaz? Nos, szerencsére a digitális korszakban azonnal ellenőrizheti Jakarta áradásainak helyét, és közvetlenül elkerülheti okostelefon te, tudod.

Az ApkVenue itt áttekinti az ajánlásokat a legújabb árvízmegfigyelési alkalmazás 2020 hogy felderítsék egy jakartai katasztrófa helyét és a körülötted lévő területet, banda. Gyere, nézd meg a teljes beszámolót!

Az árvízmegfigyelő alkalmazások legújabb gyűjteménye az elkerülésére 2020

Természetesen azok számára, akik árvízveszélyes területeken élnek árvíz-felderítő alkalmazás az alábbiakban hatékonyan ismeri a körülötted lévő katasztrófa állapotát.

Kezdve attól, hogy mely területek elárasztottak, milyen magasságban, az alternatív forgalmi sávoktól kezdve azok számára, akik tevékenységeket szeretnének végezni.

1. Figyelje az áradásokat

Először is Monitor árvíz Ez az alkalmazás az árvizek kiderítésére szolgál, és információkat tartalmaz a több területen elárasztott magasságokról, a vízzárók magasságáról és a vízszivattyú állapotáról.

A Kibocsátó által kiállított kérelmek Pemprov DKI Jakarta Ez is rendelkezik egy árvíz térkép funkcióval, amely online ellenőrzi az áradások helyét Jakarta területén valós idő.

Először jelentheti az árvíz körülményeit a körülötted lévő helyeken is Belépés ebben az árvízmegfigyelő alkalmazásban, banda.

RészletMonitor árvíz
FejlesztőPemprov DKI Jakarta
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret5,7 MB
Letöltés50 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le az Flood Monitoring alkalmazást itt:

DKI Jakarta Tartományi kormány Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

2. BMKG infók

Mivel az utóbbi időben a DKI Jakartában az áradásokat a nagy esőzések okozzák, akkor rendelkeznie kell alkalmazással BMKG infók.

Itt információkat kap a következő három napra vonatkozó időjárás-előrejelzésről, a levegő minőségéről és a földrengés észleléséről.

Ami egy vészhelyzetet illeti, általában a BMKG Info azonnal megadja azonnali értesítés forma sajtóközlemény a BMKG által adott tisztviselő, tudod.

RészletBMKG infók
FejlesztőMeteorológiai Klimatológiai és Geofizikai Tanács
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret8,8 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a BMKG Info alkalmazást itt:

Termelékenységi alkalmazások meteorológia, klimatológia és geofizika LETÖLTÉS

Egyéb árvízmegfigyelési alkalmazások ...

3. Jakarta árvíz korai figyelmeztető rendszer

DKI Jakarta Vízügyi Ügynökség nevű alkalmazással is rendelkezik Jakarta árvíz korai figyelmeztető rendszer amely információt nyújt a Jakartában szétszórt folyók áradatainak állapotáról.

A felajánlott felület meglehetősen egyszerű, ahol számos menü van, például a vízszint állapota, az AWLR állomás helytérkép, az időjárás-előrejelzés és a CCTV figyelés.

Van egy értesítési funkció is, ha megérinti a csengő ikont a jobb felső sarokban, ahol a legfrissebb információkat nyújtja az egész Jakarta-i árok kapuja, banda.

RészletDKI Jakarta tartomány korai árvízjelző rendszere
FejlesztőDKI Jakarta Vízügyi Ügynökség
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret6,3 MB
Letöltés1000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a Jakarta Flood Early Warning System alkalmazást itt:

Apps Segédprogramok DKI Jakarta Water Resources Agency LETÖLTÉS

4. Qlue

Aztán ott van Qlue, amely egy közösségi média alkalmazás, amely hasznos jelenteni az esetleges problémákat Indonézia nagyobb városaiban, beleértve a DKI Jakartát is.

Az itt közvetített problémák közé tartozik a legújabb áradások helye is a környéken, banda. Azonnal lehetpost fényképeket és jelentéseket készítsen az érintett ügynökségeknek ebben az árvízfigyelő alkalmazásban.

Jakarta mellett a Qlue már más városokban is használható, például Pekanbaru, Probolinggo, Bima és Manado.

RészletQlue - Smart City App
FejlesztőQlue Performance
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret25 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le a Qlue alkalmazást itt:

Apps Social & Messaging Qlue LETÖLTÉS

5. Google Maps

A következő árvízmegfigyelő alkalmazás, amelyre támaszkodhat Google térkép. Ez a térképalkalmazás hatékony az áradások, bandák által érintett forgalmi viszonyok megismerésére.

Kezdve a forgalmi dugókról a piros utakkal, az útlezárásokra vonatkozó információkkal, amelyeket járművek nem haladhatnak meg.

Még a DKI jakartai árvíz idején, 2020 januárjában, a Google Maps különleges funkcióval látta el, hogy mely területeket árasztották el Jakartában.

RészletTérképek - Navigáció és tömegközlekedés
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés5 000 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a Google Maps alkalmazást innen:

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

6. Waze

Az alkalmazás használhatósága Waze nem csak útmutató alkalmazás, például a Google Maps.

Szerintem azonban maga a Waze interaktívabb kijelzővel rendelkezik, ahol hozzájárulhat azáltal, hogy jelentéseket készít a környékén zajló fontos eseményekről.

Ez magában foglalja azokat, akik árvíz-érzékelő alkalmazássá teszik, ahol a Figyelmeztetés ikonon keresztül ellenőrizheti az állapotot és a körülötte lévő forgalmi viszonyokat.

RészletWaze - GPS navigáció, térképek és forgalom
FejlesztőWaze
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret86 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a Waze alkalmazást itt:

Apps Produktivitás Waze LETÖLTÉS

Bónusz: A Jakarta-árvizek megfigyelésének egyéb alternatívái, az alkalmazáson kívül (Twitter és PetaBencana.id)

A fenti árvízmegfigyelő alkalmazáson kívül számos más alternatív módon is figyelemmel kísérheti Jakarta árvízi viszonyait.

Azok számára, akik aktívak a Twitteren, követhetitek a hashtageket #árvíz vagy kövesse a hivatalos Twitter-fiókot Polda Metro Jaya (@TMCPoldaMetro) amely rendszeresen tájékoztat az áradásokról.

Ezen kívül meglátogathatja az oldalt is PetaBencana.id amelyet a Peta Bencana Alapítvány működtet és az Országos Katasztrófavédelmi Ügynökséggel (BNPB) együttműködve.

Ezen az oldalon színes indikátorokon keresztül láthatja az elárasztott terület állapotát, a kéktől, a sárgától, a narancstól a pirosig, mint a legsúlyosabban elárasztott területekig.

A PetaBencana.id egy olyan funkciót is nyújt, amely katasztrófajelentéseket készít azáltal, hogy aktuális fényképeket küld az árvízhelyzetekről a tartózkodási helye, a banda körül.

Tehát, ezek a legutóbbi 2020-as árvízmegfigyelési alkalmazások az Ön területén Letöltés amikor elérkezik az esős évszak.

A fenti alkalmazás elkészítése mellett ne felejtsen el más dolgokat is előkészíteni az előrejelzésre, például napernyőket, esőkabátokat és egyéb dolgokat.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Febi Prilaksono.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found