ki kell próbálni! Ez 5 ingyenes blogger sablon webhely-szolgáltató

Szeretne bloggerként foglalkozni? Ki kell próbálnia ezt az ingyenes blogger-sablont 5 webhelyről!

A blog létrehozása során természetesen figyelnünk kell a tervezésre elrendezés mint ami egy blogra vonatkozik, mert ez a jövőben is befolyásolhatja a blog sikerét. Tervezés elrendezés a blog egészének nézete, amely sablonnak nevezhető. Ha a blog elrendezése, tervezési koncepciói és jellemzői kényelmessé tehetik a látogatókat, akkor a látogatók gyakran meglátogatják a nálunk található weboldalt vagy blogot.

Jelenleg sokan vannak ingyenes blogger sablon weboldal-szolgáltató amely egy sablon sablont mutat be kifinomult és érzékeny funkciókkal, és lehetővé teszi mobilon keresztüli elérését. Korábban a blogger-sablonok szinte lemaradtak a korlátozott funkcionalitás és a szerveroldali testreszabás miatt. De a blogger-sablonok fejlesztése manapság mindig frissül és gyorsan növekszik. A következő 5 legjobb és ingyenes blogger sablon webhely-szolgáltató hogy megpróbálhatja.

  • 4 ok, amiért nem vagy alkalmas bloggernek lenni
  • Blogger vs WordPress, melyik a jobb?
  • Könnyű módszerek a sablonok (témák) megváltoztatására a Bloggeren

5 ingyenes Blogger sablonszolgáltató webhely

1. Tárgy

Themeexpose egy ingyenes blogger-sablon szolgáltató webhely, amely számos elegáns, bájos és kiváló minőségű elrendezést mutat be. Ettől eltekintve ezen a weboldalon a legjobb blogger-sablonok gyűjteménye található, amelyek közül néhányat inspiráltak témák WordPress, Dribble és Tumblr. Ez a weboldal is biztosítja elrendezés között változatos tech blog, magazin, személyes blog, a kirakat.

2. Templateizmus

Sablonosság egy ingyenes blogger-sablon szolgáltató webhely, amely a koncepció bemutatásával nagyon ismerős a bloggerek körében lapos kialakítás és modern, ami bizony nagyon vonzó. Azok számára, akik újak a blogolás világában, a Templateism egy olyan webhely, amelyet meg kell látogatnia, mert hűvös blogger-sablonok gyűjteménye található, és eltér a többitől.

3. SoraTemplates

SoraTemplates egy olyan webhely, amely kiváló minőségű ingyenes blogger-sablonokat kínál, és inspirációt jelent a bloggerek számára megjelenésük vagy ötletük meghatározásában elrendezés alkalmas a blogjukra való alkalmazásra. Rengeteg ötletet fog kapni a legjobb blogger-sablon meghatározásához, ha kipróbálja a webhelyen található sablonokat.

4. Templates

Templates egy ingyenes blogger sablon szolgáltató webhely, amely nagyon jól ismert és kedvelt. Különféle sablonok kínálatával naprakész, A Btemplates mindig jó minőségű blogger-sablonokat készít. Sablonokat is kínál különböző kategóriákban, mint pl elrendezés, oszlop, szín, helyzet oldalsáv, és stílus.

5. SEOBloggerTemplates

SEOBloggerTemplates egy ingyenes blogsablon-szolgáltató webhely, amely biztosítja a blogírók számára a szükséges intézkedéseket OnPage SEO ami felgyorsítja a folyamatot. Ezenkívül a megadott sablonok is érzékenyek. Ez a weboldal tökéletesen alkalmas arra, hogy meglátogassa a legjobb blogger-sablont, amely nagyobb figyelmet fordít a SEO-ra és kiemelten kezeli azt.

Tehát ezek 5 ingyenes blogger-sablon webhely-szolgáltató. Szeretne bloggerként lenni és kipróbálni a fenti ingyenes sablont? Ossza meg ezt a cikket minden barátjával, igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found