Hogyan lehet ujjával csúsztatni a hangerőt és a fényerőt a YouTube-on

Ebben a cikkben az ApkVenue hűvös tippeket szeretne adni, hogyan lehet ujjal csúsztatva szabályozni a hangerőt és a képernyő fényerejét a YouTube-on, például az MX Player segítségével.

Azok számára, akik kedvelik az okostelefonon történő filmnézést, ismernie kell a videolejátszó alkalmazásokat VLC Player vagy MX Player. Amellett, hogy képes megjeleníteni feliratok, a videolejátszó nagyon egyszerű képernyő fényerőt és hangerőszabályzót tartalmaz.

Például, amikor videót néz az MX Player-en, egyszerűen csúsztassa felfelé és lefelé a képernyőt a hangerő beállításához, bal oldalon pedig a képernyő fényerejének beállításához. Tehát maximálisan élvezheti a filmet, különféle feltételek mellett.

  • Hogyan lehet automatikusan kihagyni a hirdetéseket a YouTube Androidon root nélkül
  • Keressen pénzt a YouTube-ról ezzel az ötféle videóval!
  • 5 YouTube titkos trükk, amit valószínűleg nem tudtál

Hogyan lehet a képernyő hangerejét és fényerejét vezérelni a YouTube-on ujjhúzással

Sajnos ez a hűvös funkció nem érhető el a YouTube Android alkalmazásban. A Wonderhowto jelentése szerint az AppListo fejlesztőcsapata úgy döntött, hogy ezt a hűvös vezérlési funkciót a YouTube alkalmazásban alkalmazza. Sikerült kifejleszteniük egy alkalmazást is, amely képes szabályozni a képernyő fényerejét és hangerejét, mint az MX Playerben.

1. Telepítse a Touch Controls for YouTube alkalmazást

Nyugodtan, alkalmazások Érintse meg a Vezérlők a YouTube-hoz lehetőséget hozzáférés nélkül is működhet gyökér. Ami egyértelmű, azok számára, akik hobbi folyam YouTube, valóban ki kell próbálnod ezt az alkalmazást.

Alkalmazások termelékenysége AppListo LETÖLTÉS

2. Kapcsolja be a Szolgáltatási engedélyeket a Kisegítő lehetőségekben

Telepítése után megjelenik az első megnyitásakor Felugrik értesítés arról, hogy a YouTube vezérlőelemei engedélyeket igényelnek, amelyeket be kell kapcsolnia a kisegítő lehetőségek beállításaiban. Szóval, csak nyomja meg Kisegítő lehetőségek beállításai, majd válassza a lehetőséget Érintse meg a Vezérlők a YouTube-hoz lehetőséget és aktiválja.

3. Tekintse meg az Egyéb beállításokat elemet

Most nyissa meg újra a Touch Controls for YouTube alkalmazást, onnan láthatja a módosítható beállításokat, például a beállításokat ellop érzékenység a képernyő fényerejének és hangerejének beállításához, valamint a százalékos érték megjelenítéséhez. Más beállítások megnyitásához megteheti frissítés fizetéssel 20 000 IDR.

4. Nyissa meg a YouTube Android alkalmazást

Jaka is azonnal megpróbálta itt, győződjön meg arról, hogy a YouTube videó teljes képernyős módban van. Ahogy az ApkVenue fentebb kifejtette, a hangerő beállításához csak csúsztassa felfelé és lefelé a képernyő jobb oldalán. Vagy csúsztassa felfelé és lefelé balra a képernyő fényerejének beállításához.

Van overlay félig átlátszó üzenetek, amelyek a szolgáltatás használatakor jelennek meg, de ez egy csekély ár a félelmetes funkcionalitásért. Ezenkívül törölheti overlay és segítséget nyújt a fejlesztőnek a verzió megvásárlásával teljes-övé. Nagyon könnyű, igaz? Sok szerencsét, és ne felejtsük el, hogy az ApkVenue várja a megjegyzésüket.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found