a Tik Tok alkalmazás használata szórakoztató és vicces

Azt állítja, hogy létezik a különböző közösségi médiákban? Ez nem érvényes, ha még nem próbálta ki a Tik Tok alkalmazást, amely nem kevésbé izgalmas, mint más platformok. A Tik Tok használatának módja:

A különféle közösségi média platformokat ma már szinte mindenki szereti, különösen az okostelefonok vagy a modulok felhasználói. Kezdve Facebook, Instagram, Snapchat és más közösségi média egyaránt biztosítja érdekes funkciók. Most van egy másik platform, amelyet szintén nem hagyhat ki.

Ő van Tik Tok. Ezt a rövid zene által támogatott közösségi alkalmazást, amelyet a zene támogat, ki kell próbálni a nagyszerű tulajdonságai miatt izgalmas és érdekes. Itt mondja el az ApkVenue hogyan kell használni a Tik Tok-ot azok számára, akik kíváncsiak.

  • A Lesley használatának egyszerű módjai a mobil legendákban
  • VESZÉLY! Kiderült, hogy a modul 6 használatának helyzete téves
  • Hogyan lehet elkapni egy szellemet a böjt hónapban Androidon, merj kipróbálni?

A Tik Tok alkalmazás használata

Ha valaha is kipróbált egy úgynevezett alkalmazást Musical.ly, akkor biztosan nem leszel idegen, ha kipróbálod a Tik Tok-ot. Olyan szolgáltatást nyújt, amely lehetővé teszi rövid videók készítését dal kíséretében, videót készíthet ajkak szinkron vagy csak érezd jól magad ezzel az alkalmazással.

Ettől eltekintve ez az alkalmazás is rendelkezik különféle szűrők és vicces effektusok, amelyeket használhat, és amelyek mindenképpen még szórakoztatóbbá teszik. Ha igen, nézze meg, hogy van hogyan kell használni a Tik Tok-ot és kövesse az alábbi lépéseket.

  • Telepítse ingyen a Tik Tok alkalmazást a Google Play Áruház.

Letöltés: Tik Tok

  • Mielőtt elkezdené, bejelentkezhet a fiókjával Facebook, Instagram, Google, vagy más számlák.
  • Válassza az "ikont+"alul középen> Széles zenei választékot kínál, más néven dalok közül választhat kategória szerint vagy keresse meg közvetlenül a keresőmezőben.
  • Miután megtalálta a megfelelő dalt, válassza a "Erősítse meg a használatát és kezdje el a felvételt".
  • A felvétel megkezdése előtt rendelkezésre áll rengeteg választási lehetőség szűrők, effektusok a video sebesség opcióihoz, amelyeket tetszés szerint létrehozhat.
  • Nyomja meg "Tart"a felvétel megkezdéséhez engedje fel, ha le akarja állítani.
  • Videód elkészült. Most már tudod adja meg a címet videóhoz és Ossza meg a kívánt közösségi médiafiókra.

Erre Jaka magyarázata hogyan kell használni a Tik Tok alkalmazást ami vicces és nem kevésbé izgalmas, mint a többi alkalmazás. Különböző vicces szűrők és kedvenc dalai kipróbálásával szabadon lehet kreatív. Valójában meghívhat ismerősöket, hogy közösen készítsenek videókat sokkal izgalmasabb. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found