A GTA 5 modok legmenőbb gyűjteménye, amelyet ki kell próbálni

Az előző sorozathoz hasonlóan a GTA játékokat is érdekes módosítani, így nem furcsa sok GTA 5 módot találni. Itt található a legmenőbb GTA 5 modok gyűjteménye, amelyeket ki kell próbálni, ha GTA 5 játékos vagy.

GTA vagy Grand Theft Auto vitathatatlanul népszerű játék, mert tetszés szerint felfedezheti a várost, és természetesen tovább is GTA 5 Ez még izgalmasabb, mert online játszhat, vagy barátokkal lehet együtt lenni. Az előző sorozathoz hasonlóan a GTA játékot is érdekes módosítani, így nem furcsa sok GTA 5 módot találni.JalanTikus korábban tárgyalta a való világhoz hasonló GTA Mod-ot és másokat. Ezt érdekes megvitatni. Itt található a legmenőbb GTA 5 Modok gyűjteménye, amelyeket ki kell próbálni, ha GTA 5 játékos vagy.

  • MENŐ! Itt van 8 kép Doraemonról a Grand Theft Auto V (GTA V) stílusában
  • Ez a srác valóságos GTA 2 klónt készít egy drónon!

A legmenőbb GTA 5 Mod

1. Járműindító

A gránátvetők, a rakéták, a bombák általánosnak tűnnek, na. Mi történik, ha olyan járművet dobsz, mint egy autó? Most ebben a GTA 5 modban járművet dobhat fegyverként az ellenségre. Kitaláltan és furcsán hangzik, de hidd el, hogy ez nagyon izgalmas és kaotikus.

2. Víz alatti Los Santos

A város, ahol általában barangol, szökőárrá változik, amely úgy néz ki, mintha eltalálták volna. A Mod GTA 5 víz alatti los santos természetesen más élményt nyújt a GTA 5 világának felfedezésekor. Hol kell úszni, mert a város a vízben van, és az egész város elöntött. Annyira más úszni, hogy felfedezzük a várost.

3. Gravitációs fegyver

Ennek a GTA 5 modnak a használatával nem kell félnie attól, hogy elüt egy autó, csak annyit kell tennie, hogy a Gravity Gun-ra mutat és a cél felé lő. Ennek eredményeként minden lövés tárgy lebeg a gravitációs fegyver hatása miatt.

4. Legyen zsaru

Unod már, hogy a GTA 5-et mindig a rendőrség üldözi bűncselekmények miatt? Itt az ideje, hogy rendőrség legyél. Szórakozás, ugye, mikor lehet máskor üldözni a bűnözőket, mert ennyi ideig voltál bűnöző.

5. Szabad Willy

Szeretne egy GTA 5 Mod modult, amelynek nincs értelme több, mint egy járműindító? Itt a Mod GTA 5 Free Willy. Bizonyára megnézted a Free Willy című filmet egy bálnáról, aki nagyon szelíd és barátkozik egy gyerekkel. Tehát ezúttal a GTA Mod nem a bálnák gondozását célozza meg, hanem az egész város pusztítását a bálnák lebontásával. Ha stresszes állapotban van, használja ezt a GTA 5 Mod-ot, és tegyen zavargást a GTA 5 városában.

6. Reális vezetés

A Project Cars a legreálisabb versenyjátékként szerepelt? Nos, a GTA 5 is telepítheti a GTA 5 Realistic Driving mod-ot. Garantálja a vezetési élményt a GTA 5-ben még izgalmasabb, éles képekkel. A por csak kinéz.

Nos, valójában sok más mod is létezik, később a JalanTikus továbbra is frissíteni fogja ezt a klassz GTA 5 Mod-gyűjteményt. Tehát melyik modokat próbálta ki?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found